• Facke
    5.5k
    Vise put sam rekel da mi ne igrame dobre. Da nemame igru. I nakon Osijeka de sme "nadigrali" Osijek, i nakon Gorice i drugih pozitivnih rezultata. El je se to bile na misice. Bez igre i neke ideje. Al eto bil sam pre negativen tu na forumu. A vidle se da to nije to. I to se vec vidi od pocetka v HNLu. Mi sme totalne razbijeni. Totalne. I momcad ima prava da bude s hrpu stvari nezadovlna.
    Problemi su veliki. Dinamo se spore dela. Se duge traja. Od transfera do nekih drugih odluka. Strucni ljudi nek ostaneju nakon sezone a si drugi pakirajte si kufere i odlazite.

Kakve sad resenje imame? Pa nikakve. El verujem da se v klubu na tu situaciju uopce nisu pripremili. Bjelica je te probleme videl same kaj mu je greska bila iti u "rat" protiv novih u klubu. I to ga je kostale. Slika klub je ove kakva nam je momcad na terenu. Mesecima se govorile "cekajte kad nebumo igrali europu" i se te oslate bezvezne floskule. A vidis da ti momcad v HNLu ima velike probleme zbog vise unutrasnjih problema v momcadi.

Nogometni klub treba znati voditi, treba znati sloziti momcad, treba prepoznati probleme unutar ekipe , treba se ljudima reci istina. A ne floskule tjedan uz tjedan kak se sve super , da su se plave bluze zainatile. I koj od toga imame?! Uprave ove. Katastrofu.

Same si pogledajte kak je Garcia v Istre trebal male vremena da poslozi svoju igru. A glejte nasega super Cannavara. Covek pojma nema kak se momcad vodi. I jos je dosel v ekipu s hrpu problemi.
  • modri-kibic
    286
    Jel Dinamo propao 2005. kada su igrali ligu za ostanak? Nije. Jel Dinamo propao 2017. kada je Rijeka bila prvak? Nije. I 2005. i 2017. je imao najveći budžet, ali nije sve u lovi. Ima nešto i o zajedništvu, koje ove sezone nije toliko izraženo kao prošlih sezona. Prelako se odustalo od Vidovića koji je prošle sezone donosio neke od ključnih golova i koji bi bio konkurencija Baturinu. Bez konkurenta u momčadi na tvojoj poziciji ti si siguran da uvijek igraš i igraš kako ti se da. Isti slučaj se dogodio Kulenoviću koji nije imao zamjenu kada se Petković ozljedio. Da je ostao Brodić imali bi zamjenu za Kulenovića i zdravu konkurenciju da Kulenović ostane nabrijan. Svjestan sam da je i sam Kulenović igrao sa ozljeđenim ramenom. Ali to su jednostavno potezi/odluke SDa koji su doveli do ovakve situacije. Kasnije dovodi igrače koji bi trebali napraviti napredak ali i to izostaje, te se opet otpisuju neki igrači koji su nam prošle sezone bili nosioci onog preokreta i osvajanja dvostruke krune. Zapravo kroz cijelu sezonu Dinamo ispašta zbog stava tadašnjeg SDa.

Jedino zbog čega treba žaliti da sistematizacija i usklađivanje radnih mjesta sa statutom nije uspjela stupiti na snagu oko Božića. Puno toga se u momčadi moglo promijeniti i dovesti igrače koji bi preokrenuli zimski minus.

Ali na kraju nemojte biti licemjerni. Ni 2005. ni 2017. nije bio ovakav lov na glave. Sada će se zapravo vidjeti tko je kakav i kako je netko napisao bar će biti više godišnjih za slijedeću sezonu.

Dinamo nije propao 2005., nije 2017., a neće ni 2025.
  • De Oliveira
    1.5k
    Ova sezona je nazalost zavrsena. Bez prvenstva, kupa i proljeca u Europi. Momcad vrijedna 80 milijuna u kojoj igra (bivsih ili sadasnjih) 6 hrvatskih, 2 makedonska, 1 albanski, 1 marokanski, 1 bjelokoscanski, 1 kongoanski i 1 iranski reprezentativac. Dakle 13 reprezentativaca + 4 mlade zvijezde iz U-21 reprezentacije. Jos uvijek mi nije jasno da momcad sastavljena od Nevistica, RPG, KTC, Galesica, Franjica, Misica, Sucica, Roga, Baturine, Kacavende, Stojkovica, Pjace i Petkovica nije uspjela izdominirati u ovako losoj ligi. Covjek odgovoran za sportski sektor je dobio otkaz i sada je vrijeme za remont sportskog sektora. Pocinje s imenovanjem sportskog direktora, pa onda stozera prve momcadi, te ocito kompletne skole nogometa. Kostur imamo. Nevistic, Galesic, RPG, Misic, Kacavenda, Stojkovic, Mudrazija, Pjaca i Petkovic. Ovome se mogu prikljuciti Cavlina i Torente. Dodati mlade Mikica i Jakirovica i nasu legendu KTC. Do kraja sezone vidjeti mogu li se mozda i Cordoba, Belcar i Franjic pridruziti ovoj skupini. Mislim da ostali ne mogu igrati u Dinamu. Nije kraj svijeta. Jednu sezonu bez Lige prvaka cemo prezivjeti. Bole samaranja od Slavena, Osijeka i Istre. Bole jadna izdanja protiv Rijeke i Hajduka. Bole punjenja mreze od treceligasa. To je puno gore od gubitka titule. Sramocenje sirom Hrvatske. 20 godina nakon Lige za bedaka ja se osjecam isto.
  • IceMan
    2.7k
    Jedina je istina da trebamo krenuti u ozbiljan remont.

Nešto slično kao i 2018. kad je dolazio Bjelica.

Znači prodaja/riješavanje 50% kadra,najprije onih koji su najdulje ovdje, novi stručni stožer, novi sportski cijelokupni sektor, nova sportska politika i iskreno nisam siguran ni da uprava ima više kredita…
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Prestanimo uspoređivati HNL sezonu 2016/17. sa ovim iz sezone 2024/25.

Dinamo je te sezone naslov izgubio zbog odlične, fenomenalne kekove rijeke, koja je odigrala skoro pa savršenu sezonu. Na kraju krajeva, dinamov učinak iz te sezone je drugi najbolji od kad je lige 10, samo je bjelica u svojoj prvoj sezoni nadmašio taj broj osvojenih bodova.

Ljudi moji, ove sezone će prvak imati učinak kakav je ponekad bio dovoljan tek za 3.- 4. mjesto! Magarad je trenutno prva, počeli su sa mitovima o fešti, a ovo im bodovno nije najbolja sezona od kad je lige 10!?!?

Znači, bilo da prvenstvo ode u ruke magaradi, bilo da ode u ruke rijeci, oni ga nisu osvojili... dinamo im je to doslovno dao u ruke!

Nešto treba učiniti, što?
    Nemam pojma, nisam ni plaćen za to, ali me frustrira.
  • immerwieder
    1.4k

"Znači, bilo da prvenstvo ode u ruke magaradi, bilo da ode u ruke rijeci, oni ga nisu osvojili... dinamo im je to doslovno dao u ruke!"

kolko sam shvatil, iste smo struke, a vidim da smo i istog mišljenja
  • ElDorado
    2.8k
    Riera i Garcia
  • nwankwo646
    508
    Jučer napokon olakšanje. Agoniji i lažnim nadama je doša kraj. Normalan sam, al ako ikad sretnem Marka Marića pljunit ću ga.
  • ElDorado
    2.8k
    Nije svako zlo za zlo. Zvuci brutalno ali mozda je ovako i bolje. Sad se moze ici u clean start i graditi novu momcad. Za mene: Rile, Ademi, Mišić, Petko, Pjaca vise tu nemaju kaj trazit. SD, Uprava odredit strategiju dovest mlađeg ambicioznog trenera i udri. Dosta je samozavaravanja.
  • Big Daddy
    1.5k
    za sve se slazem osim Pjace. Svi ostali mogu odmah ici.
  • ElDorado
    2.8k
    jucer me potpuno iziritirao kako je šetao nije se uopce vracao u obranu. Nije da ga ne volim ali ni on izgleda ne moze odgovoriti na osnovne postulate. On ima poteze ali ne moze vise ponavljati. Njegovo zabijanje sredinu, ignoriranje Franjica, nema centarsuta. A iskreno mislim da i on ceka da zbrise i pobere jos neku lovicu kod Arapa il negdje.
  • bskvorc7
    17
    Koji mrtvi riera pa u slo ligi mu olimpija bjezi 20 bodova, sjebo je sve dobro sto je krznar radio...
  • Droljo
    14.3k
    Mi smo 50% golova dobili probijanjem po našoj desnoj strani i povratna na vrh 16m par metara sim tam. To je do igrača, sigurno su im ukazali na to. Mišić kad se vratio je par puta to ispratio pa odklonio ali ostatak je za kurac. Mnogi će se iznenaditi kad nam dođe trener koji nas je "školovao" i opet bude kita. Ne igramo momčadski i točka. Povratna trka je nikakva i voljni moment kao da su mamurni stalno. Iako se da to sve okrenuti još...
  • Bosna86
    12k
    U meni se bore demoni… Vrijeđao bih ove sto su jedva dočekali raspad ali sta da ljudima kažem poslije ovakve sezone, imaju pravo vrijeđati… Vrijeđao bih upravu ali ne mogu jer su ‘moji’…. pokušavam naći jednu dobru stvar ali mi ne ide… U momčadi imamo valjda 10 igrača koje ne može nikom ni pokloniti… Par senatora koji sami ne znaju reci dosta… dva glavna mlada igrača smo ili prodali ili ćemo prodati, a nijednog klinca nismo profilirali

Bas boli, jebeno boli
  • Odani Zgd
    228
    Treba preživjeti danas....na internetu koji god portal otvoriš,sprdačina i ismijavanje s našim Dinamom.Isto tako i na fejsu....jedino još Glas Koncila nije objavio članak o nama.Teško je u ovom trenutku biti navijač Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.