• masacusec
    5.1k
    Jel ovo neka patka?Dinamosaur

Nije patka nego patak
  • Dinamosaur
    2.1k
    ako se ne varam, bilo je vec spomena oko komentiranja na tu temu. Ako ga zulja neka skrola, pa nece majki tamo sto stranica ispisat o obrvama
  • mlinchica
    2.7k
    Poteškoće, kaos, sranja, nevolje uvijek iznjedre najbolje pojedince.
    Ajmo sad svi skupa pokazati zašto smo uz Dinamo.

Imate ovaj forum, koji su vrijedni i kreativni ljudi stvorili, održavali i koristili kao jedan od alata u borbi protiv zla.
    Da, da, zla imenom Zdravko Mamić i njegovih sljedbenika.
    Neki od njih su sada u klupskim strukturama, neki su tu jako blizu i sigurna sam da su u klub ušli samo i isključivo s dobrim namjerama.

Još uvijek imate ovaj forum i iskoristite ga sada u najboljoj mjeri da i tim ljudima, koji su vam omogućili da ga zajedno s njima, podignete do razine najpopularnijeg navijačkog foruma i na njemu pišete, sada tim ljudima pomognete.
    I da pomognete klubu.

Pomoći možete tako da krenete u konstruktivnu raspravu i date pokoju dobru ideju, prijedlog, rješenje, … ljudi čitaju.
    I ružno je da se spuštate na nivo onih koje smo tjerali.
    I loše je da iz usta ili pera Dinamovog navijača izlaze usporedbe s hajdučijom.
    Ne glumite one koje ste tjerali.
    Ne padajte pod provokacijama.
    Ne bojte se, ak baš zatreba ( :lol: ) poslat nekog tamo di se šalje takve ljude. Malo se pročistiti.
    Kaj niste jači od tog 7dnevnog ili 10dnevnog bana?!

Ovo može biti idealno za rast i spoznaju.
    Kako svakom od nas ovdje osobno tako i za ekipu u klubu koja se nije predala.
    A oni koji se predaju i odustaju, nek odje.u od Dinama! :victory:

Ne hranite trolove, ne pušite folove, zabijajte golove :wink:
  • don
    12.2k
    I da pomognete klubu.

Pomoći možete tako da krenete u konstruktivnu raspravu i date pokoju dobru ideju, prijedlog, rješenje, … ljudi čitaju
    mlinchica

možda na Zoni nepopularno, ali da klub veličine, renomea Dinama traži, pa i čita prijedloge na navijačkom forumu u vezi nogometnog terena mi je kriminalno i nadan se da se nikad nije, i neće desit.
  • mlinchica
    2.7k
    joj, nemoj tako površno sve shvaćati…
  • don
    12.2k
    kakvo je površno? Evo ti mi objasni na šta si mislila sa tom jasnom rečenicom. A i nije strano koliko ovdje ljudi misli i traži da ljudi u klubu čitaju forum.

jedna stvar su prijedlozi oko članova, plavih noći i sl, a potpuno druga nogometni teren.
  • mlinchica
    2.7k
    Donči, samo predlaži, nudi rješenja iz kojeg god aspekta želiš. Iskoristi razočaranost/ljutnju za nešto pozitivno.
    Uvijek “netko” čita, sluša, …
    Ili ne moraš, kak hoćeš.
  • don
    12.2k
    sve bi to bilo lipo da si gore napisala da negativu, frustracije i ljutnju preusmjerimo u argumentiranu raspravu, konstruktivne prijedloge pa da forum zapravo sliči na nešto, ali bez tog dodatka da ljudi iz kluba čitaju, da im pomažemo i slično, i zato san se "upeca" na to. Naravno, ako si mislila to šta si napisala.
  • Doktor Kunić
    4.5k
    Daj vratite temu "geopolitika" do kraja sezone. Da se bar malo ubije ova patnja nogometna. Naravno uz stroža pravila.
  • Infinity
    17.8k
    A zasto bi netko gubio svoje vrijeme na primjenu tih strozih pravila? Ljudi se ne mogu ponasati normalno dok pisu u toj temi i nema potrebe da neki moderator gubi svoje vrijeme.

Sve sto je na Zoni ukinuto je ukinuto s razlogom i zaslugom forumasa.
  • Noel
    10.6k
    Vrijeme je za zabranu novih profila na forumu. Ovo je postalo nesnošljivo.
  • mali M
    7.3k
    ma i ja sam ta politiku "otvorenih vrata", ali u ovom slučaju bi maksimalno otvoren bio do preporuke drugog forumaša, a admini nek zaključe dal je taj forumaš uopće relevantna preporuka.

Zapravo bi čak i zaključao forum za nove prijave kad je ovako teško u klubu. Kad je sve tip top ide po planu ništa od novih, a čim krene neka kriza šta sve tu ispliva nije normalno... Likovi se hrane sa mržnjom, naslađivanjem i negativom.. pogotovo što nas novinari toliko prate nebi dozvolio takve registracije...
  • Brusa
    2.7k
    Sve bi banirao koji pišu išta pozitivno o pobjedama rijeke dok smo mi još matematički u igri za naslov.
    Ne zanimaju me filozofije i teorije, to je jednostavno ružno i jadno za čitati na forumu navijača dinama. A koji forum i drugi mnogi čitaju.
  • NKDZ86
    3.4k
    registracija novih članova po preporuci, ovo je teško za čitat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.