• San Lorenzo
    19.3k
    Dinamo je u zadnjih 5-6 godina postao respektabilan klub protiv kojega niti jedan europski klub iz najjačeg ešalona nemože unaprijed upisivati bodove, Dinamo je kamen temeljac dvije medalje sa dva posljednja svjetska prvenstva, ja se ne sjećam da je netko u tom procesu ikad spominjao cikle, naranče, avokada i sokovnike od 7k eura te loše trenažne procese...odjednom dođe tip kojem je vrhunac trenerske karijere vođenje Wuhana i krene sa pasivno agresivnim dociranjem.

Ovoj ekipi treba remont, to je valjda sad svima jasno, prošla sezona nam je bila posljednje upozorenje, ali ovaj trener niti ima znanja niti talenta da mu se u ruke povjeri taj eventualni novi Dinamo za novu sezonu, tri komada od Istre, četiri od Rijeke...sve to nakon tri mjeseca i odrađenih priprema, tako se raspasti nemožeš makar vodio trećeligašku ekipu.
  • vlatkomarkovic
    663

A evo realno, daj kontraargument. Ja nisam zadovoljan s njim otkada je potpisao, ali realno šta sada? Sada je kasno.
  • Zg123
    1.5k
    Koga sad za novog trenera? Prvi bih potpisao Sopica koji bi na neko ludilo mozda uspio izvuci nesto, ali on je na novom poslu i ne vidim trenutno niti jedno normalno rijesenje…
  • E46
    1.3k
    slažem se da je kasno al moraš pokazat muda pa ne moze svaki proc nekaznjeno ja bi mu vec danas pobaco sve strani na cestu i nek ide iz maksimirske 128,nikad vise talijana za trenera, anti nogomet!!!!
  • Odani Zgd
    229
    Silvijo Marić....ne znam ima li on uopće mota za bit trener i ima li trenersku licencu,al on mi je teška pozitiva,zajebant,komunikativan,motivator,za nabrijat ekipu idealan,nije neko mrtvo puhalo nego čovjek ima neku energiju,plus u klubu je već i zna kako momčad diše
  • ElDorado
    2.8k
    ti si jedini s kojim se ja ovdje apsolutno slažem. Želio je previše s igračima koji to ne mogu. A opet mislim da je loše procijenio koji mu igrači mogu šta pružiti, nije imao snage ulaziti u rizike tipa staviti Mikića na desnog beka i slično.
  • austrijanac
    6.2k

Ti si fuj, vec sam ti rekao danas da me zaobiđeš. Pun mi vas je kufer koji uzivate u ovome.

Potpisujem sve, zato kažem.
    Ideja top, procjena igrača kurac...
  • Zagi
    9.4k
    Isto kako je Jakir trebao i dobio otkaz nakon sramote na Allianz Areni, mora i Fabio večeras.
    Večerašnja prezentacija jednostavno, mora biti kažnjena.
  • Big Daddy
    1.5k
    Znaci, lik u 60. minuti vadi jedinog naseg igraca koji zna igrati, Batija, to je za mene neshvatljivo i kao da je namjerno svoj otkaz htio isprovocirati. Drugacije si ovo ne mogu objasniti.
  • ElDorado
    2.8k
    dobro jesi ti gledao danas utakmicu i onu u varazdinu? On je danas trebao biti na klupi da cannavaro ima muda.
  • Paggini
    42.8k
    koji zna igratiBig Daddy

Pa nekad bi se mogao i odlučiti igrati :snicker:
  • Bosskovitz
    16.2k

Eto, jesi dočekao? Napokon si došao na svoje, bravo. Stari, radije nikad ne bih više pogledao Dinamovu utakmicu nego bio smeće od navijača kao ti. Čestitam, uživaj. Sram me tebe.

Dečki, slobodno me banirajte, nema drame. Bit će mi to prvi i zadnji put jer neću više dijeliti Zonu s ovakvim ološem.
  • Facke
    5.5k
    Od pocetka govorim ,nakon prvih par utakmica Cannavara da to nije dobre. Pogotove nakon onuga Osijeka de sme vane zgubili 2:1. Nemame igru, nemame automatizme.Nemame nista. I te se s aviona vidle. A ove je same rezultat toga. Kad je protivnik male poslozen mi nemame nikakva resenja. Sad se fuckaj. Trebale mu se dati otkaz kad je bila sad ova stanka. Al jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.