• Big Daddy
    1.5k
    Dobro, jesi ti ikada gledao nogomet? Bati je nas jedini plemeniti igrac, koji nekaj zna s loptom napraviti, i vadjenjem njega i stavljanjem 2. napadaca nije bas nista napravio, jer tko ce ta dva napadaca hraniti loptama?
  • E46
    1.3k
    kako mozes izjaviti da je stil igre savrsen, mozda za cibaliju. Jebeno ne razumijem.
  • Big Daddy
    1.5k
    Kaj bi onda trebali za Petka reci, pa taj se mjesecima zajebava s Dinamom!?
  • ElDorado
    2.8k
    nisam. Evo danas mi bila prva trkma u životu. Sori ispricavam se.
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Ne boj se, takvi vjerojatno 2017. nisu riječi rekli o potezima uprave i velebnim rezultatima u HNL-u, Kupu i prije svega Europi (eh kad se sjetim moćnog Odda i Skenderbeua...). Bitno se sad javit.
  • Paggini
    42.8k
    A što je najgore od svega, @austrijanac je u pravu. Cannavaro ima ideju igre koju igra Istra recimo, visoko stajanje, pokrivanje cijelog terena, kolektivan nogomet i kombinatorika.

E sad, jel on dobar trener zbog ideje ili los trener jer gura tu ideju s ekipom koja šetucka i presing igra gledanjem, odnosno što ne razumije da ne može s ovom ekipom igrati ovakav nogomet?

Misljenja sam i da Garcia dođe, da bi isti kurac imali. Ako ćemo tražiti novog trenera, treba nam pragmatik, a ne vizionar.
  • austrijanac
    6.2k

Ma kurac sam ja u pravu, debil sam na kojeg se klinci hvataju.

Ovaj dio koji si uredio je najveća istina za ovaj kadar.

Nažalost ovoj ekipi bi više pasao Gattuso, a ne Cannavaro.

Svi mi vidimo što Garcia radi, ali sa ovih 30+ igrača u rosteru, teško...
  • rokikaciga
    757
    Mislim da velika većina ljudi želi takav nogomet. Većina ljudi isto ima tu ideju da Dinamo igra takav nogomet. Razlika između dobrog trenera i lošeg trenera, s istom idejom, je ta da dobar trener uspije implementirati kakvu god ideju imaju a loš - ne.
  • Neron53
    1.4k

Ovoj ekipi ama bas nitko ne pase.
    Pola ih treba rastjerat ....
    To su likovo koji se zajebavaju sa Dinamom i svemu sto on predstavlja.
    A da je Fabio promasaj....to se vidjelo nakon dvije tekme
  • Mathiasovi Chageri
    4.4k
    treba nam pragmatik, a ne vizionar.Paggini

To smo mogli imati da se doveo Sopić. Nije da sam lud za njim, ali dobio bi par verbalnih šamarčina Olivariju na presicama, dvije tri slike s benzinske nakon utakmica, dvije puš-pauze s Petkom i Ademijem ili koji izlet u Belfast na Rudeš na pivicu i doguralo bi se do kraja sezone nekako.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Cannavaro je najmanje kriv za ovu situaciju, ali ako je bio u stanju ponuditi ostavku nakon odlaska Marića, onda bi bilo moralno da sada ponudi ostavku.

Totalni remont nam treba, od vrha do dna. Manenica ne može biti predsjednik Uprave nakon ovakve sezone, a ponajprije nakon traljavih, nespretnih i dugih odluka. Ne kažem da se treba maknuti iz kluba, ali zaslužio je najmanje degradaciju na mjesto člana Uprave za financije, logistiku i slično. Treba nam netko sposoban na čelu Uprave.
  • FelceAzzurro
    304

Kad se sve sagleda, igracima se igrala LP i to je to. Od početka je u klubu vlada neka feštarskq atmosfera kad se ušlo i LP kao da je to bio jedini cilj. Uzeli su premije i za ostalo ih je bolio k. To mislim na pojedince i onda je to kao karcinom koji se proširi. Jednostavno bolikurčina koju treba znati detektirati i sanirati. Igra nam je bila ocajna citave sezone uz par bljeskova. Jedino sto hocu do kraja sada da se odstranj taj karcinom i trener ako ima malo krvi u njemu nek jebe nanu svima koji se nonšalantno ponašaju.
  • Noel
    10k

Opisao si Jakirov mandat u Dinamu ,samo izbriši odgojne Olivariju na presicama.
  • vlatkomarkovic
    663

A mislim nema ti ko odabrati novog trenera, ak ga pustis na kraju sezone je manja odšteta, mislim jednostavno nema smisla. Ja vjerujem da mu je dovoljna kazna sramota i nadam se šamarčini od Brune
  • Paggini
    42.8k

Pa kažem, ovoj ekipi to treba. Više idem u smjeru da ova ekipa ne može igrati išta osim metastaziranog posjed nogometa jer u suprotnom sve ekipe nas unište kontrom i brzinom.

Igrali bi nogomet koji smo igrali sa Sutalom, Sunjicem, Leovcem, Jakićem, Orsicem, Ademijem i Riletom u primeu, okomitim Petkom...

Ova ekipa to ne može igrati, a uzeti trenera koji bi igrao čak i avangardniju verziju i dobijemo šta dobijemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.