• Praskaton
    4.1k
    Garcia po meni najbolji trener hnl-a.Kovačević je simpa i dobro je to posložio al Istra mi izgleda puno opasnije.
  • Gelipter
    4.1k
    pa čak i protiv Bjelovara... :grimace:
  • DiddyGuela
    3.1k
    Nadam se barem nekim neredima u nastavku ove prekrasne večeri.Gelipter

Bas si opravdao svoj nadimak ovdje. Svaka cast.
  • IceMan
    2.7k
    Please come to my office and you will see :rofl:
  • ElDorado
    2.8k
    Evo ide novi sastanak senatora

Zajebavam se al cini mi se da je Bruno jedini kojem je stvarno stalo
  • Boysica
    732
    U opće nisam u stanju napisat nis pametno ... :cry:
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Petko u intervjuu kaže da je situacija preslika onoga što gledamo na terenu.

Sad, što znači "situacija", ne znam...
  • Vratite nam Istok
    502
    Kad se samo sjetim kako su neki nakon Lokomotive počeli sanjati o tituli. Stvarno, ljudi mogu sto godina gledat nogomet i kurca ne kužit.Mr Anderson

Ali ako si to napisao ovdje, ispadao si dežurni pljuvač, Mamićevac i rušitelj kluba.
  • ElDorado
    2.8k
    jasam to shvatio odnosi među igračima kaj drugo
  • DZGIS
    1.5k
    Jedini imao muda suprostavit se trulim dešavanjima u klubu, pokazao što misli o nekim smiješnim transferima i dovođenim igračima. No, iz kluba se tjeralo one koji nisu htjeli šutjet na sve smiješne stvari koje su oni poput sportskog direktora radili i bili podržavani od uprave

Screenshot-20250405-205546-Instagram.jpg
  • seljak86
    2.9k
    Jel se isplati pokušat dobit Rijeku na Maksimiru?
  • Oluja
    5.2k
    Cini mi se da je Bruno htio reci da je ovo sto gledamo na terenu preslika situacije u svlacionici ali je na vrijeme stao i preoblikovao u ovu nejasnu izjavu.
  • tp1997
    1.1k
    Dugo se nisam osjećao ovako poraženo.

Sada je upravo trenutak za ići na utakmice, podržati Dinamo, pokazati da ga se voli i kad ne osvaja titule.

Ali me neopisivo brine smjer kojim idemo. Ovo mi se ne čini kao loša sezona koja se, eto, desila zakonom velikih brojeva nego kao ponor u koji tek ulazimo. Tri trenera u sezoni, možda i četiri; prijelazni rokovi u rangu tovara; niz povijesnih blamaža u HNLu; nitko ne zna tko pije a tko plaća u upravnim strukturama...

Ova je sezona izgubljena, ali bojim se da bi iduća mogla biti i gora.
  • Agramer86
    451
    Ako dotad pobijedimo sve tri utakmice onda da. U suprotnom pustit Rijeci. Najozbiljnije...
  • Paggini
    42.9k

Hvala mu što se za ovaj sveti klub borio porazima i groznom igrom protiv tovara, osijeka, lokomotive, iksevima sa goricom, istrom, rijekom, belupom!

Jel dosta zazivanja trenera koji je imao i gori skor od Fabia?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.