• Mathiasovi Chageri
    4.4k
    Zaista moraš imati jako kratko pamćenje, da budem blag, da uspoređujes sezonu 2017. i rekordnu Rijeku s ovim danas. Al neka ostane zapisano što ste sve opravdavali.Chempers

Ja ništa ne opravdavam majstore, ja se sprdam sa svima vama koji mislite da jedna godina bez naslova znači ključ u bravu i kretanje iz Odranskog Obreža i Nura.

Sve ovo što se dogodilo ove sezone se može riješiti već ovo ljeto, kvalitetnim transferima, otpisivanjem više od polovice ove preplaćene momčadi zaražene bolikurčinom i generalnom starošću. Dubokom epizodom u Konferencijskoj ligi i nabijanjem koeficijenta gdje već iduće godine naslovom OPET dolaziš u šansu direktnog ulaska u Ligu prvaka.

Mene više brine iz ove sezone što nam okosnica ekipe nije za veteransku ekipu Dinama, što nam je najbolji mladi igrač sve lošiji, do te razine da ga ne možeš trenutno uvaliti Comu za 8 milja.

Da se mene pita, 70-80% ove ekipe iduće sezone ne bi bilo dio momčadi, makar to značilo raskidom ugovora na štetu kluba. Doveli smo se do toga da su neki igrači postali karcinom koji je duboko metastazirao baš zato jer su se uljuljali u sigurnost i lagodnost Dinama.

No ponavljam, ovo se sve da riješiti kvalitetnim ljetom. Zato ja gledam prema objavi sportskog direktora, jer to je sad najbitniji čovjek Dinama i onoga što će Dinamo biti idućih 5 godina.
  • Moubandje
    50
    Sačuvat treću poziciju, na ljeto totalni remont, spremat se za dogodine. Čini mi se da je došlo i do zasićenja, igrači jednostavno ne žele. Baturina dobar u ligi prvaka, u hnlu los. Kako? U glavi je negdje drugo, treba ga prodat dok je na vrhuncu vrijednosti.
    Petković oće-neće, povreda pola godine i opet nije spreman, nije amputirao nogu. Hvala mu na svemu, prosle godine je bio kljucni, napravio puno, al precesto mu se ne da, a mi se uzdamo u njega. Ademi ima volju al ne može fizički, Mišić nema volje više, Sučić je glavom u Interu, Rile loš isfrustriran, RPG dobar, al nakon danas ne znam šta da mislim o zalaganju. Pjaca ima volje, al nikako da konstanto pravi razliku u HNL-u. Kačavenda ima volje; dao bi mu šansu. Nevistića sam često kritizirao, al je na vjetrometini, nije toliko kriv. Galešić nije puno pokazao, Torrente se baš trudi, ali prema naprijed baš ništa. Zbog tog je bolji bio u ligi prvaka gdje smo se uglavnom branili. Franjić nije bek. Izdvojio bi Stojkovića kao dečka koji zna igrat i svaki put daje 101%, ostalo je uglavnom škart roba.
  • ArtVandelay
    18
    U ovoj situaciji bih bas htio da u zivotu mozes provest A/B testiranje. Tipa kaj bi bilo da je danas Jakir i dalje trener. Jel bi bilo bolje ili gore ili isto? Nekako sam misljenja da bi bilo bolje. Mislim da bi se on uspio izvuc iz mentalnog sranja nakon poraza od 9:2.

Takoder, nekako na taj poraz gledam kao season killer ili cak career killer (kao asteroid koji nazovu planet killer). Igraci nakon njega djeluju totalno devastirano i preplaseno. U momcadi od tada nesto opasno ne valja i to se vidi makar se stalno tvrdi drukcije, svako malo neko iz kluba demantira novinare radi xy situacije. Nešto dubinski ne valja i strasno me podsjeca na Manchester united u kojem vlada teski kaos vec godinama. Nadam se da ne idemo prema tome.
  • Odani Zgd
    229
    Koju posluku porati?Komu?
  • sarenicvjetic
    86
    Samo ću reci onima koji govore da je ekipa problem.
    Ista ekipa Istre,prvi dio prvenstva.
    Ista ekipa drugi dio prvenstva.
    Drugi trener. Fabio adio
  • Hrc-Vg
    617
    ko je bio trener Istre onda i sad? Odjebi
  • CUCAK
    393
    kad su dosli lončar, radosevic i rozic ?
  • sarenicvjetic
    86
    dosli su nama Kanga,galesic,Franjić..i da novi trener..
  • CUCAK
    393
    ja ti napisem da nije ista ekipe istre i to je to
  • BeckaSkola
    87
    Evo ga
    „We must improve“
    EDIT: i drugi put
  • Medvedgrad
    535
    Nevistić je bio naš najbolji igrač danas.
  • Gelipter
    4.1k
    Hahaha sprda se s nama.

Kad misliš da ne može gore od ovog na terenu danas, pročitaš komentare ovdje i skužiš koliko je sve u kurcu. Jebo ja svakog koji gušta sad, a naziva se navijačem Dinama.

Nadam se barem nekim neredima u nastavku ove prekrasne večeri.
  • Mr Anderson
    11.1k
    Kad se samo sjetim kako su neki nakon Lokomotive počeli sanjati o tituli. Stvarno, ljudi mogu sto godina gledat nogomet i kurca ne kužit.
  • Carrasco
    5.8k
    Bolje smo protiv Arsenala izgledali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.