• i more je plavo
    1.3k
    Kada je netko predlozio Garciu za trenera Dinama, vecina ga je pljuvala.

Ali lik dodje, i nakon 10 dana se vidi ideja, a koja je ideja Mistera, ja jos uvijek ne znam.
  • Laugreano
    3.8k
    Ma goni i tog RPGa u kurac. Kod gola na centru pusta igraca i šeta u obranu. Ne zelim vise to gledat.
  • Ali
    2.6k
    Ove sezone su nam zabili :
    Tri komada : Istra, Loksa
    Cetiri komada : Rijeka, Belupo, Osijek.

Dakle pola lige je imalo redaljku...
    Bravo uprava !
  • Blueshadow86
    2.9k
    Aj van svi iz kluba. Pa koji je ovo kurac
  • Nevo7
    944
    Podrška treneru, bivšem sportskom direktoru i upravi :clap: :cheer:
  • plavosrce
    53
    Sa nogometne strane, brutalne čestitke Istri, i za tekmu u srijedu i za danas, ko zna sta bi bilo da je Garcia bio tu od pocetka
  • rokikaciga
    760
    Do kraja sezone dajte šansu mlađima. Treće mjesto valjda nebudete izgubili, a draže mi je gledati dečke koji ginu za dres nego preplaćene zvijezde.

Neka igra Pavić, neka igra Kač, neka igra Mikić.
  • miro
    6.1k
    pogledaj koji igrači odlaze i što ti ostaje. Onda to usporedi s 2017/2018. Nema Lige prvaka i sigurno nećemo bit rastrošni
  • Giovanni86
    149
    Dat juniorima da igraju do kraja da pokazu kako se igra sa voljom i zeljom
  • Dinamo-SB
    227
    Tamo smo čak i poveli i nešto igrali,a primili eurogolove. I zabili čak 2 gola.Ovo je po meni dosta gore od poraza s Osijekom. Totalno izdominirani u svakom segmentu - trenerski podbačaj,taktički podbačaj,igrački podbačaj, energija loša,želja i volja loša.. svaki aspekt koji postoji je danas bio loš. S obzirom na snagu protivnika i to da smo praktički bez ozljeda i da nismo igrali Ligu prvaka u srijedu ili Kup te da nema famoznog "umora", nema crvenih kartona,nema fulanih zicera da se nekog okrivi,nema stative i prečke,nema iznenađenja jer Istra je igrala točno onako kako uvijek igra - po meni,uzevši sve u obzir,najgora utakmica sezone.
  • Peškaman
    6.5k
    Ako ništa bar smo uspjeli prelomiti prvenstvo,doduše izgubili smo ali dobro je sve.
  • Bernard
    723
    Krvi ti šta je ovo bilo, da sam vozač Dinamovog busa od sramote bi pobjegao da žmukleri pješke idu za Zg.
    30 posto sa plaće večeras!!
  • Sibirski plavac
    4.6k
    Ja govorim o lanjskoj sezoni gdje se od raznih "stručnjaka" najavljivala apokalipsa ako ne uzmemo, i onda se na ljeto govorilo kako bi gubitak titule 2025. bio manji udarac nego gubitak onog 2024.. Barem su tako govorili razni podcasteri, analitičari i slični.

Za 2017. se slažem...
  • Ali
    2.6k
    Pitajte tu na korneru Samira Toplaka jel spreman preuzet klupu da obrani Conf league poziciju ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.