• Hnlovac
    1.8k
    Okrecemo ovo
  • cibona
    4.8k
    Iz dana u dan isto. Tijekom tjedna se sprda određene forumaše zato što pišu činjenice oko kompletnog vodstva kluba, igrača i trenera, optužuje ih se da unose negativu, a onda za vikend dolazi hladno otriježnjenje i prihvaćanje realnosti da smo dosegli dno i epohalni krah u rekordno kratkom roku.

U ponedjeljak očekujem esej od dežurnih apologeta u kojima će opet smiriti situaciju, objasniti nam da je ovo zapravo novi početak i ne nužno loša stvar za klub. I tako u krug...

Tužan sam, ali prije svega razočaran. Još jednom hvala svima zaslužnima, nadam se da brojite zadnje dane u klubu. Marš bijednici!
  • fakin
    178
    jeste svjesni da ako ne okrenemo u idućih 45 min mi smo izgubili prvenstvo? drugo u zadnjih 20 godina
  • diebalo77
    268
    Glupa uprava i svi skupa sa njima
  • Dinamo-SB
    227
    Uvjerljivo najgore poluvrijeme u 2025. godini. Protiv Rijeke je bilo 3-0 ,ali smo dobili crveni pa je bio raspad, do crvenog se nesto i igralo. Ovo je... ne znam. Još ekipa koja je prije par dana igrala kup. Strava. Doslovno ne znam sto reci. Ostaje nada jos u iducih 45min . Tesko mi je biti optimistican,ali nema predaje!
  • Orc123
    11.1k
    ti nikad nisi bio ok forumas....jedina svrha ovdje ti je srat po klubu i velicati "tatu"....hvala i zz
  • Nolifer
    10.3k
    Koga krivimo za današnju igru kad nema ni KangeNiko1986

Da nije ostao bez kratkih hlača pa nije mogao izać na teren?

nadan se da će ih Bojsi na kraju utakmice poslat u 3 pm, blago rečeno! Sve osim toga je sramota šta se toga tiče, nikakva tišina ili tihi dinamo zagreb.don

Mislim da neće, bude sve bilo mirno...

Koje picke i jebivjetri,luzeri skidaj dresoveTime

Zakaj tak? Ak preokrenu, bit će heroji ulice?
  • San Lorenzo
    19.2k
    Ispričavam se Mariju Cvitanoviću i Željku Kopiću za sve grube riječi, ti ljudi su premija za ovog nazovi trenera.

Hvala Mariću i svima koji su bili potpisnici dovođenja trenera bez ikakvih referenci, najjači ste i najpametniji!
  • Filip85
    91
    Okrecemo ovoHnlovac

Jedino ak se drugo poluvrijeme igra u birtiji, pa da okrenemo rundu :razz:
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Istra danas:
    IMG-20250405-WA0060.jpg

"Krenu Ere(Lončari i Rozić) sa onog svijeta u napad, ja, Torrente, RPG i Franja sami u odbrani"

-Niko Galešić
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ovako nas dugo nije neka nebitna ekipa samarala. Ovo je gore nego ona tekma protiv Lokse. Ovo je u razini Rijeke. Isti autor logicno u obje utakmice.

Perska je dobro rekao. ZLOCIN je bio odlucit se za marica i njegov izbor trenera pored DOKAZANO dobrog trenera. Tocnije jednog od najboljih trenera u nasoj povijesti.

Ja ne znam kako je uopce moguce da mu igraci igraju TOLIKO lose obranu. Pa ovo bi prosijecan forumas bolje poslozio nego on.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Zadnjih 4 trenera svi krivi hahahaha...

Dajte se jednom dotaknite svojih mezimcaca od igraca!
  • seljak86
    2.9k
    Možemo biti zahvalni što je samo 1-0
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Ispričavam se Mariju Cvitanoviću i Željku Kopiću za sve grube riječi, ti ljudi su premija za ovog nazovi trenera.San Lorenzo

I ja Nikoli Jurčeviću, Ivayjlu Petevu i Branku Ivankoviću.
  • Filip 91
    1.3k
    Uvest Petkovića u nastavku, jedino nas on može spasit poraza kao u Varaždinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.