• kajjaznam
    123
    Na ljeto više ne želim gledat ove igrače u klubu: Mišić, Baturina, Pjaca, Sučić(otišao), Franjić, rpg, Ademi, Ristovski, Bočkaj, Kulenović, Moharrami.
    Vjerojatno sam još neke i zaboravio
  • Efes Pilsen
    10.5k
    Kriv je Mmae, da je ostao u Zagrebu njegova karma ne bi lose utjecala na ekipu, osjeca se nesigurnost i dok je na klupi. Cekam danasnjeg Pedra kao placu.
    Ovo sto Dinamo i Istra igraju su dva razlicita sporta. Oni iz naseg toboznjeg presinga izadu u sansu, mi napucavamo loptu, pa ovakvu seljaciju od igre ne igra ni Sibenik. Milion alibi dodavanja i pred njihovim kaznenim prostorom.
    Cetiri mjeseca su prosla mi se nismo milimetra pomaknuli naprijed, a vratili su se ozljedeni igraci. Mi igre nemamo, a to znaci da nemamo trenera.
  • El Madrigal
    236
    Upalio sam.prije 7 minuta. 4 strašne šanse Istre. Momci, jednostavno nismo zaslužili biti prvi.
  • Boysica
    732
    bolje da nisi ne gledaj
  • cron1ck
    1.7k
    Loše, loše, boli glava koliko je loše.
    Od želje, organiziranosti, pristupa sve je užasno.
    Istra je sad dobila krila jer vidi da se ovakav Dinamo može pošteno izdominirati, uz najbolju sreću očekujem da nam Istra neće uspjeti zabiti gol i da ćemo mi zabiti u 80. minuti i onda napraviti pritisak i probati zabiti gol.
  • Ivan0302
    834
    Kako ovo nije žuti start Rozića na Stojkoviću
  • kajjaznam
    123
    Preplaćene pičke, protiv Osijeka hoću vrijeđanje igrača sa Sjevera
  • rioda
    7.8k
    Baturina i dalje izvodi kornere, iako imamo takav uzorak da se već i znanstveni rad može napraviti da ih izvodi loše
  • Peškaman
    6.5k
    Čiča miča gotova je priča.
    Velike zvijezde od 70 mil € bez muda i bez ikakve igre.
    Aktivnija Valentina kraj terena nego vi,skinite dresove svetog kluba!
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    a mozda je i bolje da ova agonija konacno zavrsi da se ne trebamo stresirat do zadnjeg kola.
  • Chempers
    526

Ti si nekad čak bio ok forumas, al otkad ti se rasplinuo san da će nas Maric pretvoriti u Sheriff postao si jeftiniji i besramniji od najvećih apologeta ovdje. Na stranu to što pišeš notorne gluposti.
  • Boysica
    732
    Nemoraju ni izaći na drugo poluvrijeme...
  • NitkoBitan
    24.8k
    Pjaca ocajan govor tijela. Lopta visoko u zraku Ademi lagano sece i odustaje od nje dok igrac Istre kao lav ide na nju, kaj vise rec...

Ovi luzeri su glavni krivci za sve
  • Niko1986
    1.2k
    Koga krivimo za današnju igru kad nema ni Kange ni Mmaeea?
  • Blue Label
    46
    Teška sramota da nas Istra nadigra. Baš me zanima koji će sad biti izgovori..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.