• cibona
    8.5k
    Iz dana u dan isto. Tijekom tjedna se sprda određene forumaše zato što pišu činjenice oko kompletnog vodstva kluba, igrača i trenera, optužuje ih se da unose negativu, a onda za vikend dolazi hladno otriježnjenje i prihvaćanje realnosti da smo dosegli dno i epohalni krah u rekordno kratkom roku.

U ponedjeljak očekujem esej od dežurnih apologeta u kojima će opet smiriti situaciju, objasniti nam da je ovo zapravo novi početak i ne nužno loša stvar za klub. I tako u krug...

Tužan sam, ali prije svega razočaran. Još jednom hvala svima zaslužnima, nadam se da brojite zadnje dane u klubu. Marš bijednici!
  • fakin
    6.8k
    jeste svjesni da ako ne okrenemo u idućih 45 min mi smo izgubili prvenstvo? drugo u zadnjih 20 godina
  • diebalo77
    268
    Glupa uprava i svi skupa sa njima
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Uvjerljivo najgore poluvrijeme u 2025. godini. Protiv Rijeke je bilo 3-0 ,ali smo dobili crveni pa je bio raspad, do crvenog se nesto i igralo. Ovo je... ne znam. Još ekipa koja je prije par dana igrala kup. Strava. Doslovno ne znam sto reci. Ostaje nada jos u iducih 45min . Tesko mi je biti optimistican,ali nema predaje!
  • Orc123
    17.5k
    ti nikad nisi bio ok forumas....jedina svrha ovdje ti je srat po klubu i velicati "tatu"....hvala i zz
  • Nolifer
    15.8k
    Koga krivimo za današnju igru kad nema ni Kange — Niko1986

Da nije ostao bez kratkih hlača pa nije mogao izać na teren?

nadan se da će ih Bojsi na kraju utakmice poslat u 3 pm, blago rečeno! Sve osim toga je sramota šta se toga tiče, nikakva tišina ili tihi dinamo zagreb. — don

Mislim da neće, bude sve bilo mirno...

Koje picke i jebivjetri,luzeri skidaj dresove — Time

Zakaj tak? Ak preokrenu, bit će heroji ulice?
  • San Lorenzo
    24.5k
    Ispričavam se Mariju Cvitanoviću i Željku Kopiću za sve grube riječi, ti ljudi su premija za ovog nazovi trenera.

Hvala Mariću i svima koji su bili potpisnici dovođenja trenera bez ikakvih referenci, najjači ste i najpametniji!
  • Filip85
    1.6k
    Okrecemo ovo — Hnlovac

Jedino ak se drugo poluvrijeme igra u birtiji, pa da okrenemo rundu :razz:
  • Navijač Dinama
    13k
    Istra danas:
    IMG-20250405-WA0060.jpg

"Krenu Ere(Lončari i Rozić) sa onog svijeta u napad, ja, Torrente, RPG i Franja sami u odbrani"

-Niko Galešić
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Ovako nas dugo nije neka nebitna ekipa samarala. Ovo je gore nego ona tekma protiv Lokse. Ovo je u razini Rijeke. Isti autor logicno u obje utakmice.

Perska je dobro rekao. ZLOCIN je bio odlucit se za marica i njegov izbor trenera pored DOKAZANO dobrog trenera. Tocnije jednog od najboljih trenera u nasoj povijesti.

Ja ne znam kako je uopce moguce da mu igraci igraju TOLIKO lose obranu. Pa ovo bi prosijecan forumas bolje poslozio nego on.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Zadnjih 4 trenera svi krivi hahahaha...

Dajte se jednom dotaknite svojih mezimcaca od igraca!
  • seljak86
    3.2k
    Možemo biti zahvalni što je samo 1-0
  • Navijač Dinama
    13k
    Ispričavam se Mariju Cvitanoviću i Željku Kopiću za sve grube riječi, ti ljudi su premija za ovog nazovi trenera. — San Lorenzo

I ja Nikoli Jurčeviću, Ivayjlu Petevu i Branku Ivankoviću.
  • Filip 91
    2.7k
    Uvest Petkovića u nastavku, jedino nas on može spasit poraza kao u Varaždinu.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Bit će ovo "duga mračna noć"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.