• diebalo77
    268
    Što prije izgube bolje za nas
  • luka modic
    827
    Marko Pjaca,Josip Misic,Bartol Franjic da netko gleda samo danasnju utakmicu rekao bi da oni ne mogu igrat drugu županijsku ligu a ne u Dinamu
  • don
    12k
    nadan se da će ih Bojsi na kraju utakmice poslat u 3 pm, blago rečeno! Sve osim toga je sramota šta se toga tiče, nikakva tišina ili tihi dinamo zagreb.
  • Time
    1k
    Koje picke i jebivjetri,luzeri skidaj dresove
  • FrenchMontana
    1.1k
    Trenutno u svlacionici: “Guys there is still time, we just need to work hard.” FC takticar i pedagog u jednom :heart:
  • FrodoJePurger
    287
    Sramota, nije mi jasno da igračima toliko puca taki za Dinamo, uprava da nije još našla j****** sportskog direktora i da smo im svi vjerovali slijepo da je ovo sezona za pamčenje. Svi komotno u 3pm
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Pjaca zadnje tri tekme igrac manje, od njega sam očekivao da ce letiti u ovom dijelu sezone i biti jedan od nosioca momcadi.
  • Orc123
    11.1k
    Imam ptsp od izvođenja kornera kad vidim da se Stojke i Baturina krenu dodavati...izveli su to 30 puta do sad, niti jednom nismo bili ni opasni nakon toga....

Ofenzivni dio momčadi se uopce ne krece, svak kad dobi loptu igra individualno jer nema kretnji suigraca, nitko se ne nudi, nirko ne napada dubinu, Kule nije dobio ni jedan duel, Ademi ne sudjeluje uopce u izgradnji igre, sredina uzasna, obrana na vjetrometini!
  • Omake
    6.8k
    Sreća da je Istra igrala kup, unakazili bi nas da nisu. Pokušaj pressinga iz kolo u kolo sve veća tragedija. Ne zna čovjek za što da se uhvati i pronađe barem zrno optimizma.
  • mosad
    1k
    Fin vam je dres koji nosite. Ali skinite ga molim vas i prestanite nas sramotit
  • Heisenberg1986
    295
    Sramotna momcad. Kako god završila sezona potreban je totalni remont. Toliko beskarakterna i loše složena momcad da to svijet nije vidio. Kasnimo sa smjenom kostura momčadi dvije godine. Nema dovoljno kvalitete, karaktera ni gladi za titulom u ovoj momčadi.
  • Markelo
    3.2k
    Kiks za vikend, objava kluba da "nećemo dopustit da potoneš" i demanti da je kriza u klubu i tako iz tjedna u tjedan.
  • Crusades
    15.5k
    Koga krivimo za današnju igru kad nema ni Kange ni Mmaeea?Niko1986

RPG-a i Torrentea
  • Mathiasovi Chageri
    4.4k
    Dobro da smo uvalili Bernauera Saint Ettieneu, obrana nam se preporodila otkad njega nema. Još samo da uvalimo ove poluigrače Cordobu, Mbukua i Oliveirasa one francuske prevare Marića i uzimamo mi to momci.

Jedva čekam novi krizni sastanak, al sad se pali mašina ozbiljno! Bez zezancije!

Sad bez ironije, dosta optimistični su oni koji se užasavaju Konferencijske lige iduće sezone, pa mi nećemo ni treći biti na kraju sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.