• Marley
    3.6k
    bome zestoko generaliziranje. Imas neki razlog ili tek tako? Zasto ti se gadi npr. pola milijuna razlicitih ljudi o kojima ne znas nista drugo, osim da su Thompsonova publika?
  • masacusec
    5k
    Aj ne droljite :smile: Nemojte cjepidlačiti, i sami znate da sam aludirao na ljudsko licemjerje!
  • Dino
    3.5k
    Meni je isto smijesno kakvi ste tulipani idu na Thompsonov koncert, al ono nejdem zbog njih neg zbog sebe
  • NitkoBitan
    24.7k
    Meni je isto smijesno kakvi ste tulipani idu na Thompsonov koncertDino

Idu razni likovi i na Dinamove utakmice pa kaj? Cim je veca masa ljudi u pitanju uvijek se moze svasta ocekivat ali to naprosto nije vrijedno spominjanja.
  • Dino
    3.5k
    Idu razni likovi i na Dinamove utakmice pa kaj?NitkoBitan

Apsolutno! I ja se sam ponekad pitam kaj odredene ljude veze za Dinamo, al ocito imamo nekakvu zajednicku podlogu na kojoj stojimo.
  • Droljo
    14.3k
    Svakavi idemo svuda i to je dobro.
  • mali M
    7.3k
    Tu se malo previše cicija oko svega ovoga. Nije ni moj izbor Thompson na YouTubeu ili na radio stanici, ali uvijek će imati poštovanje nas starijih koji znamo što su značile njegove pjesme i domoljublje za vrijeme rata. Isto je sad važno koju poruku se želi poslati sa ovim koncertom, a ne licemjerstvo i jednih i drugih.. za vrijeme rata nitko nije rekao da Thompson ne pjeva o Zagrebu jer bit pjesme nisu županije... Ko to ne shvaća netreba mu se ni objašnjavati
  • Dinamosaur
    2.1k
    ocito imamo nekakvu zajednicku podloguDino

Nismo normalni, da.
  • Nolifer
    10.3k
    Opet se babe valjale po asfaltu... :vomit:

https://narod.hr/hrvatska/milovanje-na-trgu-republike-uz-podrsku-lgbt-udruge-domino-koliko-cemo-to-platiti

Na koje gluposti ide gradski novac, majko mila...
  • Crusades
    15.5k
    Jebote, udara Hrvatina Nobilo na Tomicu...

Na čiju stranu stati? Tko je veći Hrvat?
  • Dino
    3.5k
    Nobilo vs TT je pokušaj destabilizacije moderne hrvatske ljevice! Zapravo je zabavno za gledat i slušat :lol:

Tko je veći Hrvat?Crusades

Spustili smo kriterije a? Do prije koji tjedan se gledalo tko je veći Purger, a sad je dovoljno da je Hrvat...
  • Sljeme
    2.8k
    Čim Nobilo udara po Tomaševiću znači da je to uz blagoslov Milanovića. U pregovorima prije predsjedničkih izbora i sad prije lokalnih između SDP-a i Možemo, možemovci postavljaju uvjete koji SDP-u ne pašu. Žele im otvoreno preuzeti primat na ljevici.
    Jednako su zlo i za Hrvatsku i naš grad kojeg već više od dvadeset godina uništavaju na svim razinama.
  • miro
    6.1k
    Nobilo, branitelj najgoreg taloga Hrvatske, te naravno Milorada Dodika. Ma sigurno je samo izrazio građansku zabrinutost i iskazao revolt
  • masacusec
    5k
    nobilo, stari udbaš i oportunist koji će braniti i četnika ako mu dobrano plati....
  • masacusec
    5k
    Jebote, udara Hrvatina Nobilo na Tomicu...

Na čiju stranu stati? Tko je veći Hrvat?
    Crusades

Od TT-a barem znaš kaj možeš očekivati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.