• Tongo Doumbia
    6.2k
    Olimpija je sasvim okej prijelazna stepenica do Dinama, što god tko mislio. Uostalom i Bišćanu je to bila važna stepenica prije Rijeke i Dinama. Dupla kruna, jel. Ili sad i to ne vrijedi, jer eto?
  • GOAT
    2.3k
    A sto bi po tebi bilo najbolje u ovom trenutku? Najbolji svjetski klubovi se muče pronaci dobrog a kamoli odlicnog sportskog direktora, ali mi hocemo?

Ne mozes se uhvatiti za ime sa najgorim CV-om na popisu i pricati kako zaposljavamo skaute na toj poziciji. Isto tako ne mozes garantirati da bi netko sa iskustvom bio pun pogodak i ne možeš na osnovu Marića reći kako ne trebamo vise nikome dati šansu jer smo se jednom opekli.

Marić je također bio čovjek koji je napravio prijelaz iz omladinske škole i kako je to ispalo? A poznavao je i ligu i mentalitet i na kraju krajeva radio je u svome klubu. Dakle prošao je sve preduvjete koje ste nabrojali.. A i Kalinic donekle hahah

Nema tu nikakve garancije. Ako netko kao skaut B04, Liverpoola, Sportinga, Betisa ili Valencije nije sposoban prepoznati igraca onda u kurac i nogomet. A cijelo ljeto trubimo o tome da trebamo proširiti/unaprijediti skaut sluzbu pa eto nam prilike.
  • Papastrumf
    15.2k

Gdje sam ja napisao da je lik dobar za nas?
    Samo sam ga usporedio s genijalcem Boromisom.

Od navedenih, ja bih birao Maciu. Pretpostavljam da su se odgovorni raspitali kod Badelja vezano za njega.

Evo ne valja ni Branco, SD Paoka i Fenera. Pa kako onda ne valja Branco prevara iz Fenera al hocete SDa iz LASKA i Cluja. Prebolesno sta vi pisete.Tradicija bunta

Zato sto misle na krivog Branca :lol:
  • vlatkomarkovic
    617

Pa Branco se nije slučajno nigdje dugo zadržao iako je imao neke rezultate, šta je je. No nakon nekog vremena u svakom klubu u kojem je bio, skuzili su da "curi".
  • Tradicija bunta
    7.5k
    Marić je također bio čovjek koji je napravio prijelaz iz omladinske škole i kako je to ispalo?GOAT

Rolfes imao u dlaku isti CV kao Maric. Mozda Maric i jaci jer je asistirao trenerima prije toga. Ajde, ono je Leverkusen.
  • austrijanac
    6.1k
    Pojedinci koji seru zadnjih nekoliko mjeseci, srat će i dalje, pa makar doveli Maldinija, Bobana i Zlatana zajedno, te reinkarnaciju Raiole kao njihovog asistenta.

Đzabe svi argumenti i sve svađe.

Umjesto da budu sretni što se Dinamo povezuje s imenima iz Liverpoola i Sportinga, oni će srat.

I ja bi volio, ma dao bi sve na svijetu, da Hrvati imaju neko ime jako, ali nemaju, nažalost. To je realnost, i sramota nekih drugih institucija i to je tak.
  • Tradicija bunta
    7.5k
    Pa Branco se nije slučajno nigdje dugo zadržaovlatkomarkovic

U Estorilu bio 4 godine, u Paoku dvije, u Feneru 3. Sta znaci nije se dugo zadrzao? Koliko je dugo? Jel bi bio jaci da je u Estorilu 9 godina? Ili 5 u Paoku?
  • vlatkomarkovic
    617

Pa kažem nije slučajno ostao u PAOKu samo dvije godine iako je prve godine digao duplu krunu, što je tada u Grčkoj bilo izrazito teško. Razlog zašto se nije zadržao jer su skužili da lova curi. Familicao je imao odlične rezultate uz bogatog vlasnika novog, ali opet lova curi. Možemo pitati ljude u Hajduku kako su se rastali s njim, samo će im biti neugodno reci koliko je love iscurilo, a iscurilo je.
  • Noel
    9.8k
    Mislim da se uzalud trudite. Gunđala ustvari ne žele sportskog direktora. Briga njih za nečiji cv, kako je ko di radio, koje su mu reference. Kakav bi bio točno njegov posao u Dinamu ,kakav bi sustav napravio u Dinamu itd. Ugasili bi tu poziciju. Oni bi "tatu" koji će o svemu odlučivat pa će tek tolko na papiru stavit recimo svog brata ili Iliju Lončarevića za sportskog direktora. Da se Michael Edwards pojavi u plavom salonu sutra našli bi neku zamjerku.
  • Tradicija bunta
    7.5k
    Zamislimo zonu paok u momentu dok im dolazi popljuvani i maltene otjerani SD Hajduka, kluba koji ispada redovno prvo pretkolo miki maus lige i u prvenstvu je cetvrti-peti. I koji dovodi nekakvog Pusnika kao prvog trenera u svom mandatu dolje.

Jel taj predsjednik paoka pod kontrolom grcke mozemos sekte ili jednostavno nije normalan covjek.
  • Tradicija bunta
    7.5k
    Pa kažem nije slučajno ostao u PAOKu samo dvije godine iako je prve godine digao duplu krunu, što je tada u Grčkoj bilo izrazito teško. Razlog zašto se nije zadržao jer su skužili da lova curi.vlatkomarkovic

Skroz je ok priznat gresku. "Jebiga, krivi mi je primjer", "mozda se nisam najbolje izrazio"... napravit korak unatrag pa pokusat ispocetka. Ili odustat. To je sve ljudski. Malo kome su ove teme domaci teren. Nije sramota.

Uzeo duplu krunu al curila lova pa ga otjerali. U Fener. I tamo curi lova al nisu jos svjesni. Ajde...
  • Orc123
    11.1k
    totalno tocno! Ali isti ti koji seru po simicu ce reci da su Antolic i Perasica sposobniji i rade bi njih u klubu! Zanimljivo da ti isti isto tak su srali po Biscanu, covjeku za kojeg mi najvise zao sto nije dobio ipak vece povjerenje! Mozda bi ispao flop ali pravu priliku nije dobio.....Simic uopce noje los za taj posao ali je popularno srat po njemu...
  • vlatkomarkovic
    617

Pa sigurno nisu bili sretni, ali ja ne ulazim sada u to jel on kvalitetan ili ne, jer je cinjenicno imao neke rezultate. Ja govorim da čovjek uzima proviziju. Ja također govorim da ima u nogometu jako puno takvih direktora i mislim da bi hladno se na ovoj shortlisti mogao netko naći koji uzimaju proviziju sastrane.

Onda ti dode takav jedan s upitnim znanjem, ionako je posao SD-a, vrlo cesto rulet. Uspije s par transfera i krene provizijama sa strane. Onda skuzis i das mu pedalu i odštetu pod uvjetom da nikom ne kaže da te zajebao.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Da se Michael Edwards pojavi u plavom salonu sutra našli bi neku zamjerku.Noel

Ma šta će neki Engleski cvikeraš, ne zna on prepoznati najboljeg kadeta nekog kluba iz desete žnj lige hrvatskog nogometa, ne zna on što znači nekakvo "nezgodno gostovanje u Koprivnici ili Kranjči", ne zna on zašto se svi klubovi u ligi toliko plaše nekakve "turopoljske oranice". Zato je bolje dati tu poziciju nekom domaćem dečku koji razumije sve navedeno, a cvikeraš nek prodaje maglu u tamo nekom Liverpoolu...
  • Enco
    134
    Mene baš zanima istinitost ove priče.
    S jedne strane imamo logičnu i razumljivu verziju o Čepinskom utjecaju na tom području.
    S druge strane kaj, neki pederko plesao po stolovima i zato su liku propucali auto?

Ovo prvo. Samo jedan ispravak
    utjecaj je širi od tog područja, pustili su oni krakove i dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.