• BBB Mataa998
    2.2k

Ma ne,prica se da su sportski direktori Barce Reala Liverpoola bili zainteresirani za prelazak odmah u Dinamo ali nitko od njih nema valjanu putovnicu tako da jbg.. Sto je tu je
  • Crusades
    15.3k
    Ako ne možemo dovest trenutačnog SD-a Real Madrida ili Liverpoola bolje da nikog ni ne dovodimo!
  • vlatkomarkovic
    617

Boto je doveo svoju desnu ruku u Osijek pa je ispalo da mu je ljubavnik i zato su mu popucali auto jer je napravio show u noćnom klubu. Bjelica vodi svog sina svijetom kao mentalnog trenera. Marko Maric je bio u stozeru Cice Kranjcara zato jer je Nikin kum. Dario Simic je na temelju prijateljstva nazicao Bobana da bude skaut Milana. Ne kažem ja da je Macia ljubavnik, sin ili kum Benitezu. Samo kažem da to kurca ne znači.

Navijači Betisa, bar neki, su napravili fejk X profil s kojim se sprdaju... Ne znam koje bi to vele rezultate ili igrače ili trenere koje je doveo u Betis da bi ga oni branili...

Btw imam ti još primjera fenomenalnih "desnih ruku" i "skauta" u velikim klubovima, samo pitaj.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kolko vidim znaci vise manje bivsi skauti sa neuspjesnim angazmanima kao glavni SD? Ispravite ako je netocno. Uz to u principu nitko iz kluba koji bi po sistemu bio slican nama.

Mislim da cemo se ekstremno razocarat kad nam bude taj strani SD bude zadnji cavao u lijesu. A nista drugo ne ocekujem.

Kao sto sam vec pisao smatram da je totalno bezkorisno sto su ti likovi radili u vecim klubovima kao skauti. Pa najbolji primjer je Simic. Nitko od njih ocito nije pokazao da ima kvalitete bit SD, a papogotovo te koje nama trebaju. Mozda ih i imaju ali su prije pokazali suprotno, s time da su vise manje svi neuspjesni bili. A nekoga tko se na toj razini dokazao svakako ne mozemo dovest. Znaci opet cemo se zadovoljit stranim failom i cudit kad ispadne sranje.

Uvjeren sam da bi Boromisa bio bolji izbor. Ali nadajmo se najboljem jer ipak koga god ja favoriziram zasere. Pa neka ispadne top :lol:
  • austrijanac
    6.1k
    Respektabilna imena, neka više, neka manje. Tipa Giraldi mi se najmanje uklapa...

Tko god bio izabran, nadam se da će mu se Mikić pridružit kao desna ruka.
  • Paggini
    42.4k
    Uvjeren sam da bi Boromisa bio bolji izbor.GeneralNapoleon

Na temelju čega misliš da bi Boromisa bio bolji izbor od recimo Lea?

Osim što je domaći?

Ako idemo u smjeru "poznaje HNL", to je glupost jer iz HNLa uzimamo iz Lokomotive i nekad iz Rijeke, a to će naučiti za dva dana kako ide.

Dinamu treba SD koji će svaki rok iskopati neke (bolje) Soudanije, KTCove, RPGove, Lauritsene, uz pridruživanje Loksinih pulena koji su za Dinamo, uvođenju naših juniora i javljanju nekim Mišićima, Ristovskim i sličnim po Europi.

To je jedini put za naprijed, jebe mi se za SDa koji zna Solde, Lawale, Kavelje, Jurisice...
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Eduardo Macia je u Liverpool doveo Fernanda Torresa, Javiera Mascherana, Dirka Kuyta i Raheema Sterlinga.

U Fiorentinu je doveo Juana Cuadrada, Stefana Savića, Alberta Aquilanija, Giuseppea Rossija, Josipa Iličića, Joaquina i Maria Gomeza.

U Betisu je doveo Joaquina, Rafaela Van der Vaarta, Pezzelu.

Očito čovjek ima nekog znanja i nije toliki lajbek kakvim ga neki ovdje žele predstavit...
  • Zagi
    9.4k
    Boto je doveo svoju desnu ruku u Osijek pa je ispalo da mu je ljubavnik i zato su mu popucali auto jer je napravio show u noćnom klubu.vlatkomarkovic

Mene baš zanima istinitost ove priče.
    S jedne strane imamo logičnu i razumljivu verziju o Čepinskom utjecaju na tom području.
    S druge strane kaj, neki pederko plesao po stolovima i zato su liku propucali auto?

Nogometni milje je pun čudesa ali znam na koju od ove dvije verzije bih se kladio.
  • Dragon1Warrior123
    4k
    Ovaj Macia mi se (ako ima motivacije još uvijek) čini kao daleko najbolje rješenje! Iako osim Mikića ja ne bi bio nezadovoljan sa nijednim imenom od ovih. Ako su oni na shortlisti, razumijem zašto im je trebalo toliko vremena...
  • Jaro
    9.4k
    on moze vodit jedino slasticarnu kod knezija boysaOlmic

To Ljupka vodi...
  • Noel
    9.8k

Taman sam nešto slično počeo pisat preduhitrio si me. Za mene prva opcija od navedenih. Uz Mikića kao pomoćnika vrlo dobro.
  • marcio amoroso
    40.4k

Čovjek je radio u klubovima kakvi svi naši sportski direktori mogu samo sanjati.

Nekima je Olimpija jača referenca od Valencije.

Ponavljam se po tisućiti put. Brdo ljudi pljuje samo da bi pljuvalo. Sva ova ekipa osim Mikića ima jače reference od svakog našeg sportskog direktora. Znači od svakog sa našom putovnicom.
  • vlatkomarkovic
    617

Odi i provjeri šta drugo da ti kažem...

Nogomet je pun nepotizma, usluga i nekompetencije. To ne samo hrvatski.
  • Jaro
    9.4k
    ma nista manje od Michaela Edwardsa se ne prizna i gotovo...
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Na temelju čega misliš da bi Boromisa bio bolji izbor od recimo Lea?Paggini

Jer smatram da je Boromisa pokazao tocno one kvalitete koje nama trebaju. Znaci identifikacija talenta/kvalitete, dovodenje istoga tog za povoljnu cijenu, te kvalitetno kadroviranje ekipe.

Jasno je da je to na nizoj razini. Ali smatram da je rad u Olijmpiji slicniji onome sto ce imat kod nas nego rad u Romi.

Dakako mozda jednostavno nisam dovoljno upoznat sa radom svih tih ljudi. Ali smatram da bi nam bolji bio neko tko je na uzlaznoj putanji, jer se dokazao na nizem, nama svakako blizem nivou, nego netko tko se nije uspio dokazat na visem nivou, koji je svakako po funkciji udaljeniji od nas.

Al eto to je samo moj rezon. A kvota pogadanja mi nije bas bajna. Pa neka budem jos jednom u krivu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.