• Nolifer
    11.9k
    Mene zanima, tko je iduća naša desetka? Imamo li kakav klubski projekt, neku viziju? Bilo kaj? Jel Vrbančić taj ili Stojković ili Kačavenda?? Imaju li oni kapaciteta i snage da se nose sa tim pritiskom i brojem 10?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Imaju li oni kapaciteta i snage da se nose sa tim pritiskom i brojem 10?Nolifer

Da im se neki drugi broj te ih se tako otarasi pritiska te se ujedno zbuni protivnika, dvije muhe jednim udarcem.
  • Olmic
    5.1k
    svih 7 kandidata su dali odobrenje ?
  • austrijanac
    7.5k
    12* apostola.

Iluzorno je očekivat da vec dva mjeseca imamo famoznih 7 kandidata iz novina.
  • Nolifer
    11.9k

Nekaj u stilu Zamorana u Interu, on je imal broj 1+8?

A sad nek bude 1+9?

:lol:
  • Odani Zgd
    710
    Ja osobno se ne bih bunio da ga nisu otkupili,pa nije to igrač ala Baturina da ćeš ga transferirat za 15-20 milja....to je igrač od max 1,5-2 milje.....taj bude završio s raskidom na kraju kao Emreli,Menalo i otišao negdje free,ili bude po posudbama kao Bulat,Štrfulj itd....
  • Bosskovitz
    17.7k

Pa okej. Ako ga prodaš na ljeto za 2 milijuna, efektivno si u godinu dana na njemu zaradio 1,4 milijuna eura kao od šale - ni or'o ni kop'o, rekli bi u Slavoniji. Ne mora svaki transfer biti Baturina ili Sučić, nije milijun eura tringelt.
  • Odani Zgd
    710
    "Ako ga prodaš", to i je problem,al neka bude da će se prodati.Odmah te novcu uložit u Selahija,koji je terijer na terenu,i po meni bolji igrač od Solde
  • ElDorado
    4.8k
    Bojim se da je Selahi propušteni vlak kao i puuuuno drugih igrača
  • Odani Zgd
    710
    Jbg,da sada imamo SD,mogao je pregovarati s njim za ljeto,ako se ne varam,njemu sada izlazi ugovor s Rijekom....a dobro bi nam došao,poznaje ligu,igrače,ne treba mu dugo na prilagodbu.Šteta ako ne dođe,baš baš nam treba
  • Ivdzo11
    8k
    Glas Slavonije piše da Osijek navodno može prodati Soldu za iznos veći od milijun eura ako se takva ponuda pojavi. Dinamo bi u tom slučaju morao dati identičnu ponudu kako bi vratio hrvatskog U-21 reprezentativca. Nogometaš će i sam u slučaju dolaska ponude navesti što želi, stoga je potrebno pričekati ljetni prijelazni rok kako bi se doznalo rasplet situacije.
  • ElDorado
    4.8k
    ak je to istina onda je netko napravio genijalan deal u stilu halo bing.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Dolazak Solda samo ima smisla ako ga misle preprodat … igrac njegovog profila nam uopce ne treba … dosta smo vec nakrcani takvim kalibrima … to nisu pojacanja za Dinamo … Dinamo treba lovit igrace koji mogu igrat LP/EL a ne igrace koji ce protiv ekipi poput Gorice izgledat nikaj posebno…

Ovo mi slici na transfer u stilu Belcara - Rog, Belcar, Kacavenda, Bulat, sad Soldo - a ni jedan ni blizu prvih 11 i pojacanja .. bravo
  • The Octopus
    339
    na koga se to odnosi?
  • Odani Zgd
    710
    Jedino Kačavandu bih izbacio s tvog upisa,ostalo sve potpisujem.Da ga Osijek nije doveo,lik bi i dan danas igrao u Gorici na posudbi,i o njemu uopće nebi bilo razgovora među navijačima Dinama.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.