• Patak
    3.2k
    Ja priznajem da ne znam o nogometu ništa. Barem nisam kao oni koji ne znaju da ne znaju. Nisam ekspert kao Droljo, kaj sad da radim...

Ovako neukom mi se Kanga čini 5 kila daleko od veteranske lige. Da se kužim u nogomet, znao bi da prvi napadač Dinama nema šansi protiv stoperskog para Barać-Mladenovski jer za tu dvojicu nisam nikad čuo do utakmice s Varaždinom. Oni koji kuže nogomet znaju za njih i znaju da se protiv njih ne može.

Ja neuk ne kužim da se onako lagana lopta u prostor ne može stići i šutnuti prema golu nego samo prema semaforu. Gledao sam valjda previše treninga zagića gdje se to vježba i gdje neki talentirani klinci to uspijevaju bez problema. Neuk kakav jesam ne znam da se to u seniorskom nogometu ne može.

Slušam eksperta Drolju od sad.
  • Droljo
    14.2k
    niko nije stručnjak nego ljudi daju svoja mišljenja. mislim da je to svrha forumaNKDZ86

Ja sam to rekao za onog lika na podcastu. Ne za forum..

ne može stići i šutnuti prema golu nego samo prema semaforu.Patak

Misliš na stojkovića koji je i semafor prebacio?
  • Patak
    3.2k
    Stojković je pucao preko gola ali je dobro zahvatio loptu, nije mu "pobjegla" kao nekom amateru.
  • Droljo
    14.2k
    ali je dobro zahvatio loptuPatak

Jebeno ju je zahvatio :lol:
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Hahahahahha to neka nova znanstvena metoda? Znaci postoji tehnika i u nabijanju u kuruzu s 2 metra od gola. Fascinantno.
  • NitkoBitan
    24.6k
    Hahaha tak sam i ja prije kad sam volejem opalio i prebacio skolsko igraliste govorio da mi je dobro sjela i - "vise srece drugi put" :rofl:
  • javolimtebejako
    2.1k
    Ovako neukom mi se Kanga čini 5 kila daleko od veteranske lige.Patak

visok je 1,89. kolko on ima kila po tebi, a kolko bi trebao imat?
  • Bosskovitz
    16.2k
    Mario Kovačević je one-hit-wonder trener i već mi je dosta spominjanja njegovog imena u kontekstu Dinamove klupe, a tek je krenulo. U zadnjih 20-ak kola je napravio jako dobar posao sa Slavenom, ali par uspješnih mjeseci u HNL-u u karijeri dugoj 10 godina i većinom provedenoj u drugoj ligi nije i ne smije biti referenca za Dinamo.

Svaki igrač i trener u HNL-u koji malo zabljesnu krenu se spominjati u kontekstu Dinama, čim Dinamo malo zakiksa onda se ljudi na njih zakače, a gotovo ni jedan od njih nije za Dinamo. Kovačević je samo najrecentniji primjer, a povijest nam je prepuna trenera kojima je Dinamo apsolutno najveći nogometni doseg u karijeri.

Još jedno nepopularno: mislim da je Cannavaro veći potencijal za Dinamov rezultatski iskorak u narednim sezonama i od Kovačevića, i od Sopića i od svakog drugog imena koje mediji s vremena na vrijeme podgurnu navijačima željnima drame.
  • NKDZ86
    3.3k
    Cannavaro je do sad trebao pokazat da zna i može, a pokazao je upravo suprotno. vrijeme mu ističe.
  • The Undertaker
    7.5k
    Kovačević je radio dobro i u Varaždinu tako da ima određeni kontinuitet. Da li jest ili nije trener za Dinamo je pitanje za našu struku (ako je imamo) ali njegove ekipe igraju ozbiljan nogomet. Tko je pratio, njegov potpis na terenu se vidio nakon mjesec dana.
  • Praskaton
    4.1k
    Misliš na stojkovića koji je i semafor prebacio?Droljo

Ajmo zaboravit što nam je Stojkovic donio zadnjih 10 utakmica i njegov promašaj izjednačit s Kanginim kako bi mogli zaključit da su oba jednako loša.
    Jebeno...
  • don
    12k
    ne moraš se baš javljat svugdi di netko napiše svoje pozitivno mišljenje za Cannavara ili Kangu.
  • Noel
    9.8k

Kad vidim izgovore Bjelice i Cannavara zašto ni jedan nije mogao ili ne može povezat tri pobjede u HNLu. Ovaj čovjek kojeg spominješ se hladno vratio iako se borio sa rakom pluća mjesecima i napravio nemoguć rezultat. Sa zadnjeg mjesta doveo ekipu sa kajmakovima i lepinjicama u borbu za europu i finale kupa. Da li je trener za Dinamo možemo raspravljat al malo poštovanja prema čovjeku koji šuti,radi i IMA REZULTATE za razliku od nekih.
  • Bosskovitz
    16.2k

Ovo isto može pod nepopularna mišljenja: Cannavaro je pokazao da zna jako puno toga i da su u sportskom segmentu kluba neke stvari prije njega bile na razinama koje su daleko ispod razine profesionalnosti koja se očekuje od Dinama. Ne znam koliko je od svega toga istina jer samo čitam po medijima, ali od ukidanja igračke sobe za pušenje, preko uvođenja balansiranih i planiranih menija do fizički zahtjevnih treninga na koje se neki igrači opetovano bune - pokazao je da je itekako istina ono kad gotovo svaki naš igrač ode u neki veći klub i u intervjuu našim novinarima kaže varijantu odgovora "puno više se tu trenira, puno više radimo na fizičkoj spremni, općenito je pristup svemu kompleksniji i na višoj razini".

Godinama govorimo kako su nam igrači spori i ne trče dovoljno, desetljećima čitamo o tome kako su treninzi u stranim klubovima fizički zahtjevniji i pravimo se da je to jednostavno tako jer mi Hrvati smo tehničari, nismo brzanci. Ali to naprosto nije istina jer hrvatski igrači trče kao divljaci kad igraju za Real, City, Bayern, Inter i druge veće klubove, ali u Dinamu ne trče.

Cannavaro radi greške u vođenju utakmica i mislim da je nedovoljno agilan u promjeni ideje i pristupa igri, ali je s druge strane u klubu postavio nove standarde kojih se moramo držati i za koje mislim da će nam - ako ćemo ih se držati - u budućnosti donijeti samo dobre stvari. Zato jako želim da unaprijedi svoje manjkavosti u trenerskom poslu, jer ono u čemu je jak je dugoročno nevjerojatno bitno za Dinamo.

Ako ne uspije progurati principe i još više intenzitet pripreme i treninga kakav imaju veći klubovi od nas, nema šanse da će u tome uspjeti neki Kovačević, Sopić ili bilo tko iz bazena imena koja se ponavljaju svaki put kad se krene pričati o nekom potencijalnom novom treneru Dinama.

Daj nemoj dramiti s rakom pluća, to nema nikakve veze s ovim. Imam u obitelji onkološke bolesnike koji su preživjeli rak i to samo pozitivno utječe na motivaciju osobe da nešto napravi. Ne znam kako je moj komentar "napravio je jako dobar posao u ovih 20 kola sa Slaven Belupom" neimanje poštovanja prema njemu, osim ako ne misliš da je neimanje poštovanja to što ne mislim da je trener za Dinamo.

Tom logikom bi ispalo da nemam poštovanja za većinu trenera na svijetu, a to nije istina. To što mislim da nisi dovoljno dobar trener za klub koji ima tendenciju biti konkurentan u najjačem nogometnom natjecanju na svijetu ne znači da mislim si loš trener ili loš čovjek, samo da mislim kako nisi dovoljno dobar za tu razinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.