• Nolifer
    10.2k
    Imamo svoju Hrvatsku, naša je, i bit će onakva kakvu sami želimo, i nećemo nikom dopustiti sa strane da nam propisuje kakva ta Hrvatska treba da bude!" - Ne ulazim uopće u izjednačavanje ili ocjenu koji je režim bio kakav jer oba su bila zlo za Hrvatsku; pišem o ovome. Danas, za razliku od tada, imamo Hrvatsku čistog obraza i onakvu kakvu njezini građani žele. U kontekstu naše više od tisuću godina duge državotvorne povijesti mahom provedene pod nametnutim, stranim vladarima, to je rijetko bogatstvo i vrhunac hrvatskog postojanja.

Mi Hrvati volimo pljuvati, biti negativni i mrzovoljni, ali činjenica je da danas živimo ono što su naše generacije sanjale stoljećima.
    Bosskovitz

Ma joj, gle opet isto. Napisao sam ti što sam mislio; probaj shvatit sam onda, ali meni ne moraš objašnjavat i uvjeravat što je to Hrvatska i Hrvatstvo i što je dobro, a što nije. opet pokušaj izjednačavanja. Zato kažem ne treba brinuti i sve će bit okej. Tak se ne brineš za tzv. kresove, koji su pod pokroviteljstvom grada i tomice, da tamo nebude neki performans ili eksces sa neprimjerenim simbolima i sadržajem... Pametnom dosta.
  • mali M
    7.3k
    usporedbe su sve :lol: zamisli prije 300 godina kad nije bilo struje kako smo živjeli, a sada nam Tomica radi sortirnicu smeća! Da li su to mogli sanjati naši preci?!?! Kažem, ja sam emotivac ja raspravljam na jednostavnim jeziku bez filozofije, pa zaboravim kako je Nitko napisao da raspravljam sa PR-ovcem koji se time bavi za život. Igranje na empatiju i filozofiju, relativiziranje i nada da sugovornik nema preveliko poznavanje teme... :lol:
  • Nolifer
    10.2k

A gle, na ključne stvari ne dobivam odgovor, Dalje mi se neda. To ak se s time bavi, pa nek se bavi čime god želi i nek mu dobro ide i želim da uspije u tom svom poslu i nemam s tim problem, nego imam problem s drugim stvarima i to se jasno vidi i opet može se ovako u nedogled i na kraju da se ne slažemo, tak da klasika i to je okej.
  • Bosskovitz
    16.2k
    demokraciju poput one u Svicarskoj mozemo samo sanjat.NitkoBitan

Demokracija u Švicarskoj traje neprekidno od 1848, a kod nas od 1990. Nisam ja rekao da živimo u idealnom svijetu ni najboljoj demokraciji, ali zivjeti u EU definitivno znači da - kad uzmemo u obzir demokratske slobode, ekonomiju, socijalnu zaštitu, sigurnost, ljudska prava i sl. - zivimo u vjerojatno najboljem dijelu svijeta za život. Naravno da je recimo u Danskoj bolje nego u Bugarskoj, ali u prosjeku tesko da je igdje bolje nego u EU.

Kako si ovo slozio svaka ti castNitkoBitan

Ciljano sam pretjerao jer, zaista, naši današnji problemi našim precima prije 90-100 godina bili bi san snova.

usporedbe su svemali M

A koji je je tebi vrag sad? :D Toliko si opsjednut svojim Tomicom da si ga uspio ubaciti u raspravu mene i @NitkoBitan o tome kakvi su nasi nacionalni i geopoliticki problemi danas u usporedbi s onima koje smo imali prije stotinjak godina - ta rasprava doslovno nikakve veze nema s tvojim objektom fascinacije.
  • Probirštift
    863
    Opet je krenula prodaja karti za Thompsona
    Ak je meni jasno kak će oni skenirat karte tih 200+ tisuća ak ne i više sada
  • rupke
    120

bitno je da su prodane, a sad odskenirat manje više
  • mali M
    7.3k
    buraz ajde se otkači s tim glumljenjem žrtve. Opet će se moderstura pretiti jer ti lažeš. Odgovaram Noliferu a ne tebi, nit sam te tagirao nit mi se više sluša tvoja demagogija. na temi o gradu pišem o svom gradu želeći mom gradu najbolje. Prvo se uspoređivao sadašnji gradonačelnik grada sa prošlim krimosom, pa kad vam je stoput ponovljeno da se nemorate uspoređivati sa najgorom verzijom sad su krenule usporedbe sa Holjevcom ili srednjim vijekom da bi ispali sajnsfikšn.. ajd me više ostavi na miru sa svojim filozofijama i ideologijama koje vrište iz tebe ma koliko se pravio švicarska! Fakat zgubim volju kad vidim tvoje farizejske odgovore i dociranja... Ostavi ljude više na miru da imaju svoje stavove i mišljenja...
  • Nolifer
    10.2k
    Karte su v žepu!! :fire: :cheer:

https://www.youtube.com/shorts/8sV2Ri8g2Sc
  • Crusades
    15.2k
    Tek sad, a takav domoljub!?
  • Nolifer
    10.2k

Zakaj si tak čangrizav, ustao na lijevu nogu ili?
  • Papastrumf
    15.2k
    Opet prozivanja zbog politicke orijentacije. Kakve veze ima to sto je ustao na lijevu nogu?
    Da je ustao na desnu onda bi bilo ok?
  • Probirštift
    863
    Na srednju nogu
  • Nolifer
    10.2k
    Opet prozivanja zbog politicke orijentacije. Kakve veze ima to sto je ustao na lijevu nogu?
    Da je ustao na desnu onda bi bilo ok?
    Papastrumf

Hehehe, kolega ti je odgovorio.

A i ne treba bit čangrizav i istresat odmah neku negativu.

Na srednju nogu
    Probirštift

Tako da je dobro je sve.

:victory:
  • Bosskovitz
    16.2k
    Ide to po ovim brojkama lagano na 400.000, prema info koje imam (ako su točne) spremni su pustiti i do 500.000 pa moram priznati da će ovo biti zaista fascinantno pratiti organizaciju toga. Pričao sam s nekim ljudima koji su u ili bliski organizaciji koncerata i malo je reći da su prestravljeni tim brojkama, odnosno da kažu kako ne mogu zamisliti kako će se to organizirati.

Ed Sheeran je imao tri glavna ulaza na hipodrom i 70.000 ljudi; ajmo reći da će ovdje biti 6 velikih ulaza jer mislim da ih više od toga ne stane, svaki s po 20 "prolaza" na kojima se kontroliraju ulaznice - da bi 400.000 ljudi ušlo na koncert od 16:00 kad se otvaraju vrata do njegovog početka u 20:00, na svakom tom ulazu bi pregled ulaznice, pregled osobe i eventualno pregled torbe prosječno trebao trajati oko 4 sekunde što je potpuno nemoguće - znači bit će još više ulaza ili će se još ranije otvoriti hipodrom.

Koliko treba šankova, koliko hrane, koliko hitnih pomoći, policije, sigurnosnih koridora, a poslije i javnog prijevoza, parkinga, ima li uopće dovoljno Toi-Toija za ovo u Hrvatskoj? Organizacija ovako nečega zaslužuje dokumentarac samo za sebe.

Već smo se dogovorili: prestani lagati, izvrtati ono što ja pišem i komentirati moje postove hineći da to nema veze samnom samo zato kaj me nisi tagirao, ja ti onda neću imati na što odgovarati i bit će sve ok :)

Za mene je ova rasprava završena. Do, naučio sam, neke nove, gore spomenute prigode.
  • Nolifer
    10.2k
    Da ne promakne.....

"U Zagrebu su se pojavili plakati koji – gle čuda – podsjećaju na 'vizualni identitet' stranke Možemo. Uz dugine boje javno se ističe i okupatorska jugoslavenska zastava sa svojim totalitarnim simbolima"

IMG-5082.jpg

https://dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/u-zagrebu-je-osvanuo-novi-predizborni-plakat---905895.html
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.