• ElDorado
    2.6k
    daj cire malo zivci su pri kraju
  • JD s istoka
    6

Za razliku od prije stvarno se može primijetiti da se trudiš ostati suzdržan, i ne uključivat se na ovaj vlak pljuvanja i negativizma, te traženje krivca u svima i svakome. Ne mislim samo na ovaj, već općenito dugo nisam te čitao s takvim komentarima, ali ovaj post je na tragu tim starim vremenima, kad se uključi Orc paranoja :grin:

Ne vezano za tebe, mnoge knjige vezane na temu vođenja kolektiva/sustava obradile su poprilično dobro temu "greške i rizici", odnosno pravovremeno prepoznavanje rizika i kako im pristupiti kako ne bi došli do propusta (grešaka) ili bi bili spremni na njih, ako se već "moraju" dogoditi, pa bi ja na tragu toga predložio da se otvore dvije teme. Jedna u kojoj ćemo evidentirati sve greške/propuste ove uprave, a druga sve dobre stvari koje su odradili. Umjesto da lajemo nakon svakog kiksa, ajmo biti malo objektivniji i lijepo voditi evidenciju kako bi na kraju ovog mandata imali jasniju sliku koliko je ova uprava griješila i koliko je naučila iz svojih grešaka, kaj mislite o tome?

I još nešto Orc, ne znam jesi li ikad radio na projektima ili sudjelovao u nekim pregovorima? Uglavnom je jako teško definirati točan rok završetak tog projekta ili tih pregovora i gotovo uvijek uzeti datum se prebaci. Hoću reći kada netko kaže kroz 10 dana imat ćemo SD-a, nemoj to uzimati zdravo za gotovo, jer ne ovisi samo o njima.
  • Mandelinho
    613
    Dajte nam Gokija, Florutza i igara
  • marcio amoroso
    40.4k
    ali neke info koje izlaze i koje cujem od nekih ljudi nisu nimalo obecavajuce!Orc123

Šta god čuješ lažu ti. Samo bubaju ko Maksim po diviziji.
  • Odani Zgd
    172
    Tko god da dođe,neće mu biti lako.Sumnjam da će u ljetnom roku biti neki veliki remont,i ispraviti se sve loše što je se radilo u zadnja tri.Za sve treba vremena,i novaca.Tako da ni ne treba očekivati neki instant rezultat odmah.Tko god bude,sretno mu
  • GOAT
    2.3k
    Sven Goran Fabijan.Noel

Spojimo svu trojicu i jedan pošteni SD ce valjda ispast haha
  • Orc123
    11.1k
    a znas price u društvu, ja cuo ovo, ja cuo ono...jednostavno se covjek vise boji svega.....ne hejtam Upravu, to znas da ne radim....nego jednostavno vise se bojim sto duze traje. Ova sezona je fakat luda i turbulentna, ja se iskreno nadam da mozemo isplivati na kopno na svim frontovima i spasiti sezonu...iako ne mislim da bi izgubljenim naslovom se nesto dramaticno dogodilo ali bitno da postavimo dugorocni plan i da imamo viziju.
  • Droljo
    14.1k
    ali stvarno ne vidim način kako ćemo to učinitiMr Anderson
    Zabijemo gol više od protivnika do kraja sezone i to bi trebalo biti to.. nije komplicirano
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Ne bas tocno. hajduk moze izgubit protiv nas i odigrat recimo x sa Rijekom i prvi su makar mi dobili sve do kraja. 22 boda iz zadnjih 9 su im dosta a ako se ne varam su u prvom krugu imali 21 makar im je to bio i najbolji mislim.
  • gledatelj
    787
    Prošlo je 50-ak dana od otkaza Maricu, a mi i dalje čekamo.
  • Droljo
    14.1k

Zato sam i rekao da bi to trebalo biti to a ne da je matematički...
  • El Madrigal
    225
    Ne bas tocno. hajduk moze izgubit protiv nas i odigrat recimo x sa Rijekom i prvi su makar mi dobili sve do kraja. 22 boda iz zadnjih 9 su im dosta a ako se ne varam su u prvom krugu imali 21 makar im je to bio i najbolji mislim.GeneralNapoleon

Iznio sam to danas u jednoj od tema. Ne ovisimo sami o sebi. Sve pobjede nam ne garantiraju naslov... hajduk i Rijeka X, prvi Gajduk, Rijeka pobijedi, prvak, Hajduk pobjedi - prvak. Dakle uz naše sve pobjede, osim njihove međusobne utakmice, i jedni i drugi moraju barem još jedan X odigrati. Pretpostavka je da i oni dobiju preostalih 7 tekmi. Tako da matematički ne ovisimo sami o sebi. A svaki naš kiks zahtjeva još jedan dodatni Hajduka i Rijeke! Nije dobra situacija, ali nadamo se da će već iduće kolo biti barem -2 i -3. Ali to je nada, a nada je k... a!
  • Patak
    3.2k
    Jel prošlo 10 dana? Prošao je i 1. travanj, dakle mogao bi se očekivati uskoro bijeli dim?
  • Blueshadow86
    2.9k
    Ma suviše je rano još za dolazak novog sportskog direktora.
  • prefontaine
    1.5k
    Mi se borimo za prvaka, napeti idemo za Pulu, a pojedinci bi novog sportskog direktora. Pričekajmo da završi sezona, vidimo di smo-šta smo, a onda u miru donijeti odluku. Najgore odluke su - ishitrene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.