• Dino
    3.4k

Realno, nabijem ja sve dok mi nismo prvi na tablici i sigurni osvajaci titule, ali ko navijac ovog kluba zelim da napreduje u apsolutno svim poljima. Negdje je taj napredak brzi, negdje sporiji, negdje ima prostora, negdje nema, i na tom se vidi da se barem radi. Sportski dio nas sve najvise muci kad se najvise primijeti, to bu uvijek tak, al moramo s takvim renomeom kakav imamo moramo pokusat trpat na svim poljima. Uvijek je bolje imat 40-50 tisuca followera vise, kaj ne?
  • DrawTube
    6.5k
    Ma istina, sam kazem da followeri nisu nikakav znak broja navijača, nego eventualno neke popularnosti kluba

Pa jedan Qarabag ima ja msm 900k pratitelja a u azerbajdzanskom prvenstvu ih gleda 1200, a skupi se 30 000 žena i djece u europi
  • Dino
    3.4k

Posteno, krivo sam shvatio prvotni post :up:
  • NitkoBitan
    24.5k
    Marketing na razini posljednje vrijeme, ali se nema ona stvar za prvoaprilsku salu? :smirk:
  • Nolifer
    10.2k

cijela sezona nam je prvoaprilska šala...
  • NKDZ86
    3.3k
    ne bi ljudi prihvatili šalu, znaju u klubu :lol: situacija je ozbiljna
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Trebali su objaviti da se Zdravko vraća :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.