• San Lorenzo
    19.3k
    Prizivanje medijskog istupa, čemu?
    Ja neželim gledati nikoga iz uprave niti slušati isprike i prazna obećanja, gubitak vremena kao i priopćenja s kakvima se klub intenzivno bavi u zadnje vrijeme.
  • Toni90d
    1.4k
    Da smo ozbiljan i profesionalni klub, bar bi u aplikacij mogli objaviti rezultat i izjavu trenera, kao poslije svake utakmice. Ali ne, bolje se zatvoriti i šutit, možda u klubu misle da je loš san, pa da će se probuditi i sve biti uredu.
  • Krizy
    54.3k
    Ovo je sramotno, da se ne objavi ono što se standardno objavljuje nakon utakmice, izjave, sažetak itd.
  • masacusec
    5k
    Pa objavljeno je u aplikaciji i to je čisti profesionalizam, no ne vidim neku svrhu u tome jer su to uglavnom učestale i ponavljane šprance, samo ovisno o pozitivnom ili negativnom ishodu.
  • Crni86
    9.2k
    Objavljeno tamo di navijaci ne mogu stavit komentar ili reakciju. Treba pojest govno koje sam pripremis, a za to treba imat muda.

Jadno i bjedno.
  • Toni90d
    1.4k

Inače bude u roku od najkasnije koji sat poslije utakmice i dođe obavijest od aplikacije. Da ti nisi napisao, vjerojatno nebi ni vidio, jer danas popodne nije bilo ništa postavljeno.
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    objavljeno je u aplikacijimasacusec
    Kada si primjetil tu vijest?

Dopuštam da je eventualno meni aplikacija štekala (iako očito ni drugi nisu vidjeli vijest), ali do kasnog popodneva danas izvještaja s tekme nije bilo u njoj...iako je antidatirano s jučerašnjim danom

Nije to ništ presudnog ni najbitnijeg u ovom trenutku, ali je svakako loš pokazatelj neprofesionalnosti i krizne situacije
  • Felip
    398
    Ja sam primijetio vijest u aplikaciji još jučer nedugo nakon utakmice, ali nije došla push obavijest kao i svaki put.
  • Carrasco
    5.8k
    Stvarno šteta što ništa nisu objavili. Ostali smo uskraćeni za gomilu konstruktivnih kritika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.