• Jos-Optimus
    4.8k
    Ej, daleko smo od toga da su sve lađe potonule :grin: Istina, dobrano smo izbombardirani, ali vjera u titulu je još itekako realna
  • Mr Anderson
    11k
    Ej, daleko smo od toga da su sve lađe potonule :grin: Istina, dobrano smo izbombardirani, ali vjera u titulu je još itekako realnaJos-Optimus

Ja koji sam uvijek bio nepopravljivi optimist, sukobljavao se s pljuvačima i negativcima kad god sam stigao, branio klub i kad je to bilo nepopularno, iskreno, ne vjerujem više u titulu. Dao Bog da me demantiraju, ali stvarno ne vidim način kako ćemo to učiniti. Badave što nam konkurencija igra loše i često kiksa kad smo i mi takvi.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    ma znam stari...dapace, nisi toksičan, samo si izgorio, ja se još uvijek nadam
  • Papastrumf
    15.1k
    Kriva tema, dečki. Ovdje se piše o novom sportskom direktoru Gor.., pardon Fabijanu.
  • nemapredaje
    4.6k

Dakle Fabio i Fabijan kombinacija.

Još Bartheza za trenera golmana i bit ćemo nezaustavljivi.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

To je po meni apsolutno moguce, ako ne i izgledno. Gubitak naslova dolazi u uzasan trenutak (ako dode). Ali zato i ne znam koliko bi nam vise koristilo neko ime kao Bobic. Boromisa mi se cini za to sto bi nas moglo ocekivat na ljeto idealnim.
  • Noel
    9.7k
    Sven Goran Fabijan.
  • prefontaine
    1.5k
    Šta vi mislite šta će se prije dogoditi, objava novog sportskog direktora ili početak radova na Kranjči? Zasad je li-laprefontaine

I dalje li-la. Nit na Maksimiru sportskog direktora, nit u Kranjči lopate, a kamo li bagera.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    pa ništa čudno nebI bilo. Kraj svih imena i mogućnosti izabran je Marić. Ti ljudi su ga držali i kad je sve gorilo ,i sad isti ljudi biraju novog. Meni me iznenadilo da Fab. Bude novi sd ,to mi je više realno nego smiješno faktički
  • ElDorado
    2.6k
    Stalno branim Upravu a oni stalno izigravaju to neko povjerenje. Rekli su ubrzo, pa su rekli do kraja ožujka, pa su rekli za deset dana. Ubrzo je brzo proslo, ožujak je došao kraju, ne znam kad ističe tih deset dana. Uglavnom, što više čekaš i oklijevaš veće su šanse da ćeš zajebat. Uvijek je tako s odlukama.
  • Facke
    5.5k

Bude do vuzma....
  • Orc123
    11.1k
    Realno ovo je deja vu kao i sa napadacem samo je tamo Uprava pritiskala Marica da to mora rijesiti i ovaj to na jedvite jade rijesio. Sto imamo sad? Jer Uprava sada nije ispostovala rok koji si je sama zadala. Ako SD nece biti neko jako ime bit cu ozbiljno razocaran. Uvijek sm branio Upravu i klub od napada koji su bili pretjerani. Bas sam se distancirao i nisam zelio puno pisati u zadnje vrijeme sto se tice SD, da vidim kako ce se raspetljat prica.
    Komentirat cu nakon odabira SD ali neke info koje izlaze i koje cujem od nekih ljudi nisu nimalo obecavajuce!
  • Izet Hajrović
    4.7k
    a tko je sad taj Do Vuzma? :joke:
  • Enco
    126

Najte Facketa jeb..., :wink: baš mi je je simpatičan i drag iako se s njim ne slažem oko Bimba :smile:
  • ElDorado
    2.6k
    nije bilo šćera morti bu do vuzma a morti bu i kurčina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.