• Boycie
    2.5k
    Dost jak izvor.

Screenshot-20250331-222250-Facebook.jpg
  • Crni86
    9.1k
    transfermarkt nije nikakav izvor. Na transfermarkt se prijavimo ti, ja i pero i pisemo komentare/novosti/snezacije i slicno. Netko je prenio tako clanak sn od prije koji dan i sada to transermarkt prenosi.

Sutra ocekujem potvrdu sdOlmic

Vlaović je potom upitan ima li želju postati Dinamov sportski direktor.

“Naravno da imam.
    Ivdzo11

Dobili smo ju jedan dan prerano pa da kazemo prvi april :grin:
  • Boycie
    2.5k
    sarkazam na njihov izvor u tekstu. A ne znam ni sta bi rekao da da je tocna info. Ko god da bude bit ce flop i pljuvacina, takva je trenutno klima.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    "Dinamo kao da traži - Jetija! A to što je Cannavaro rekao novinarima, svlačionici nikad nije

Modri očito pomno analiziraju moguće kandidate za poziciju sportskog direktora

Piše: Davorin Olivari

Nije ovaj, nije onaj... Ma kakvi. Kad vas pozovemo na press konferenciju tada ćete saznati. Takve odgovore dobivamo neslužbenim kanalima u Dinamu kad je u pitanju sportski direktor. A priče o imenima novog šefa sportske struke u Maksimiru obilaze kuglu zemaljsku. Nijemci Neppe i Bobič, Portugalac Amaral, Argentinac Burdisso... A kako kažu u plavom domu, nisu to ti ljudi. Pa sad izgleda da novi sportski direktor Dinama živi na Himalaji. On je - Jeti! Svi pričaju o njemu, a nitko ga nije vidio. Šalimo se malo, ali nekako s vremenom sva ta medijska naklapanja oko sportskog direktora koji bi trebao ući u maksimirske odaje i djeluju šaljivo. U desetak dana u medijima se pojavilo četiri-pet imena, svaki drugi dan netko izroni, informacije dolaze iz izvora koji nisu klupski, ali ponekad su dobro obaviješteni, pa ih zato objavljujemo. Ovoga puta očito nisu jer su oni neslužbeni klupski sve to demantirali. Ako su nas lagali, onda će im narasti nos kao Pinokiju, a bogme i noge bi im mogle postati kraće. Pratit ćemo ih sljedećih dana..."

Ovaj novinar neki šaljivdžija? Kao da on nije sudjelovao u medijskim patkama i naklapanjima.
  • austrijanac
    6k
    Da znate čitat s razumjevanjem, uključujući i novinari, već bi znali potencijalno ime SD-a.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Da znate čitat s razumjevanjemaustrijanac

To mi je loše išlo u osnovnoj. :joke: Prosvijetli nas, imaš još točno 52 minute da tvoja informacija bude vjerodostojna. Komljenović, Vlaović?
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Komljenović, Vlaović, Mikić , jbt još samo Mišo Kovač fali
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ajmo 3,2,1 i novi sd i trener engleskog tipa , Kjetil Knutsen
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Bilo bi zanimljivo da novi SD bude netko koga nisu spominjali ni portali ni novine. Naravno, kad bude službena objava piskarala će pisati kako se već neko vrijeme o tome "šuškalo", ali evo sad nam xy portal "donosi ekskluzivu" ili "xy portal Doznaje".
  • Noel
    9.7k
    Čovjek je ustvari vrlo logično rješenje od prvog dana ako je istina. I mislim da ima razlog zašto još nije službeno objavljen.. :eyes:
  • Dani Olmić
    1.2k
    Moguće da se još neki detalji trebaju riješit … ali mislim da cemo bit zadovoljni odlukom
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Predobro je njemu u Bodo Glimtu (inače četvrtfinalistu europske lige) da bi se išao zajebavat s nama koji smo trenutno u nimalo dobroj situaciji kaj se rezultata tiče.
  • E46
    1.3k
    sam si je napravio da mu je dobro. Onaj tko zna sam si napravi da mu je dobro, kao flick u Barci. Onaj koji nema pojma kao recimo nas trener njemu nigdje nece biti dobro.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Evo i Plavi Agent na Instagramu stavio story sa znakom "soon->" i napisao "bit ćete zadovoljni".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.