• Teofil Kateran
    2.1k
    Ja ne bih baš tako lako odustajao kao što većina odustaje nakon jučerašnjeg kiksa, ne zaostajemo -10 nego -5. Ne vjerujem da ćemo sve pobijediti do kraja, ali sam definitivno uvjeren da ćemo kiksati manje od hajduka. Imamo dosta povoljniji raspored, u gostima igramo jako loše, ali definitivno imamo lakša gostovanja od konkurenata... tovari moraju ići u Varaždin, Koprivnicu, Osijek, Goricu i Šibenik. Ja ne vjerujem da će oni izvući više od 9 bodova tu, a mislim da će i manje.

S druge strane dolazimo im i mi i Rijeka i ne vjerujem da će ijednu od te dvije utakmice pobijediti. Mi doma igramo koliko-toliko dobro i vjerujem da ćemo bez većih problema pobjeđivati, jedino što nam dolaze Osijek i Rijeka s kojima ove sezone imamo problema, ali uvjeren sam da ih na Maksimiru možemo pobijediti.

Na gostovanja idemo samo ekipama iz donjeg dijela tablice izuzev toga što idemo u Split. Praktički nam je uz derbi iduće gostovanje najteže, ako ekipa promijeni pristup mi definitivno možemo biti prvaci.

Ja u ovome čak i ne vidim neki suludi optimizam nego dosta realnosti, sigurno ćemo se poskliznut i nećemo pobijedit sve, ali kvalitetniji smo i raspored je na našoj strani. Uostalom kao što je netko već i pisao, uopće ne bi bilo čudo da iduće kolo oba protivnika kiksaju jer imaju teška gostovanja, a mi u slučaju pobjede u Puli i pošto prvi igramo 29. kolo, pobjedom protiv Osijeka doma bi već privremeno zasjeli na vrh.

Jebiga i meni je glupo šta moramo toliko iščekivati kikseve konkurenata i kalkulirati, ali takva je sezona. Nadam se da si to klub više neće dopustiti, počevši već od sljedeće sezone.
  • Paggini
    42.2k
    Ali dečki moji, 20 jebenih prečki i stativi u jednoj sezoni.

Evo, dodatan razlog za migrenu danas, kao da ih dovoljno nisam imao.
  • vlatkomarkovic
    589

Pa nije problem toliko koliko smo golova promašili, nego što smo primili 35.
  • hardek
    4.3k
    Stvarno ne znam kako biti optimističan trenutno. Idući vikend igramo u Puli protiv Istre koja je budimo realni jedna od boljih ekipa u ovoj polusezoni. Zadnji poraz na domaćem terenu su doživjeli 22.11 protiv Slavena. Mi kako ove sezone izgledamo na gostovanjima ja ne vidim ništa što ukazuje da mi tu utakmicu realno trebamo pobjedit.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Ljudi 5 bodova je ništa ,tomse.stigne za čas da je u tome problem, nego problem je što nemamo momčad ,ne izadjemo na teren 100 posto i onda protiv svakog imamo problem i curi . I kad izmjene napraviš ni klupa više ništa ne daje . Stali jednostavno. Sve nekako ide naopako i sporo. Od otkaza treneru. Jakiru se ljetos nakon prvenstva trebalo zahvaliti, grešaka sa sd , ostavljanje Marića još jedan prelazni iako se znalo da on nije za tu poziciju. Kao da se nadali da će krenuti pa ne moramo priznati greške
    Sad bez sd već dugo,još jedan prelazni rok bolje da ga nije ni bilo. Više nisam dojma ni da je Cannavaro taj. Stisnut guzove ,ovo stanje iskoristiti za nešto dobro i totalni remont. Odozdo pa sve do vrha
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Molio bih pojedince da prestanu pisati i zdravo za gotovo uzimati komentare o sreći u kontekstu prošle sezone i kako smo ju ispucali sa svim kreditima pa sad jadni patimo i gađamo prečke.

U ovo doba godine ( prošle godine) je momčad ,koju su svi kleli, pa i trener po kojem je urinirao u medijskom prostoru tko god je stigao, izvojevala dvije teške pobjede na Poljudu i tako izazvala neviđeni kaos u Splitu. Hajduk, koji je na nešto i sličio, kvalitetniji Hajduk i onaj kog do tada dolje nismo dobili par sezona. Dva puta u četiri dana. Rijeku smo maznuli 1-2 u prvenstvu, za 15 dana im se narugali s novih 1-3 i uzeli im “Važ” doma. Imali smo niz od 10 + pobjeda, nizali prilike, digli cijeli grad i cijelu Hrvatsku na noge, jer je klubu trebala podrška, koju su nam oni onda i vratili s dvije kante na kraju.

Sada niti ima te atmosfere, niti ima promila tog zajedništva, niti ova momčad s ovim trenerom pokazuje naznake života. Oni su se s ove reprezentativne pauze vratili s par dubinskih intervjua i najavom kako od danas Baturina izvodi penale, da bi dan nakon toga penal uzeo Petković. Ponavljam, Bruno Petković koji je u istom tom intervjuu bio degradiran kao tamo neki igrač koji je ozlijeđen ali mu trener ne da nazad, pa mu onda nakon promašenog penala kontra Lokse da penal iako se zakleo na “nikad više”.

Daj Bože da oni izvuku ovu sezonu, ali nemojte mantrati s “Kralj ostaje kralj” pričama jer to nije ni za kakvu usporedbu. Zna se u kakvom “povuci potegni” stanju klub bio cijelu prošlu godinu i kako se sve odrazilo na teren. Danas ta situacija nije usporediva niti malo. Bilo je dovoljno vremena, dovoljno mira, dovoljno resursa da se sve napravi kako treba.

Sportski sektor je demistificiran, ako je i postojao. Tri trenera su se promjenila. Čarobne formule nema.
  • Omake
    6.7k
    Ako ne znaš šta je biloooooo

• Boycie
    2.5k
    Mislim da je deplasirano govoriti da im sad treba doc u glavu, da sad treba stisnuti, da je sad voda do grla i da su svi krediti potroseni jer realno imali su takvih trenutaka vec dosta i itekako su svjesni vec neko vrijeme. Isti im je mindset od jucer kao npr nakon poraza u Osijeku. Razlika je jedino u tome sto smo sada napokon kompletni, sto imamo mozda donekle najbolji raspored i sto se ovi dole ocito vec vide kao prvaci.
  • IceMan
    2.7k
    Mene je cijelo vrijeme držao optimizam zbog ozlijeda.

Zazivao sam puni sastav, konačno ga doživio, eto i Petko počeo igrati po 30 min, + sad konačno moramo pobjediti i opet jedno veliko ništa.

Bilo bi mi puno lakše, da se to zaista jučer silovito krenulo, pa jebiga nismo imali sreće.

Jučer smo s punim sastavom i sa svom mogućom energijom navijača oko sebe ponovno izgledali kao ekipa od jeseni.

Više se nemam za što hvatati, nažalost.
  • flexXy
    2.8k
    ali nemojte mantrati s “Kralj ostaje kralj” pričamaTongo Doumbia

Koreografija je simbolicna jer je Mufasu kasnije ubio Scar :lol:
  • NORTE
    14.4k
    Eto jedna dobra vijest pred Pulu.
    Istra će bit izmorena od kupa.
  • Ritam Ulice
    66
    Neki igraci Dinama kao Ademi su se oprostili od titule, neki vec i od kluba. Neki su prodani neki ne produzuju ugovore. Hoce li ovi sto ostaju ostati zapamceni kao generacija koja je odigrala najgoru sezonu u zadnjih x godina? Izgleda da ih sve vise manje boli kurac.
  • The Octopus
    211
    Ademi se oprostio od titule? na osnovu cega je ovaj zakljucak?
  • Facke
    5.5k
    A kaj vise reci decki? Govorim vec tjednima da mi pod Cannavarem nemame iste nikakvu igru. Pa ljudi moji mi sme najbolsi nogomet u HNLu vidli pod Jakirovicem.
    Mene se ni jedna utakmicu u HNLu pod Cannavarem nije svidala. El ja tu ne vidim absolutne nist osim katastrofe. A ak neku utakmicu odigrame okej onda zate kaj su se igraci trgnuli i pokazali zelju. I to je to. S trenerske strane nazalost nist ne vidim. Nit automatizme nit igru. A zamjene Cannavara su ceste absolutna katastrofa.

Uostalem ove negve floskule vise poslusati nemrem. Ak s igracima razgovara ko s medijama onda laku noc. Da mi stalne trubi jedne te iste "we need to improve, this is not good, we need to improve". S pocetka sam bil male euforicen. Al kaj vreme tece , kak utakmice prolaziju vidim same jedne , veliko nista.

Ali trener nije jedini problem. Problem je i uzasne vodstve kluba kaj se tice sportskuga sektora. Uzasni transferi. Uzasne lose selektirana momcad. Mi sme slabiji od prosle sezone. Umeste da platime 3,5 miljuna za Vidovica mi te novce razjebeme , da moram tak reci, na Cordobu/Mmaeea/Mbukua itd. A ste je odgovoren za te? Ste je preuzel odgovornost ? Osim kaj se hitile Marica?

Vise ove floskule nemrem poslusati kak se budi inat u momcadi, plave bluze, kulke clanova imame, ta bezvezna priopcenja. To je mene same znak da velika vecina novih ljudi i Dinamu nije i stanju voditi nogometni klub. Zapoceci od predsednika Zajeca. Teri se hvalil za sportsku politiku pa posle kad se dale Maricu otkaz da stem posla nema.
    Pa dragi ljudi u Dinamo, farbajte oci nekim drugim ljudima. Navijaci nisu glupi. Pametni su te ljudi i vrlo brzo osetiju kad ih se vlece za nos.

Duge traja ove oko sportskuga direktora. Kolko dugo jos? Kulke njimi jos treba vremena da prepoznaju coveka s kvalitetu? Da se odluciju? Pa kulke ima u klubu teri nisu nikad bili v nogometu? Nogometni klub nije voditi same tak. Dinamo vec duze ima probleme. Ne tek same ovu sezonu. Ali umeste da sme neke poboljsali mi sme sve jos gore napravili. Absolutne se. Ja novu upravu gledim od ove sezone, od pocetka. I moram reci da je kaj se tice sportkuga sektora ove cista jedinica. Da nemre cistesa biti. Al zgleda da je nami sad bitnije kulke se je ulaznic prodale, kulke clanova imame i kad bu neka plava vecer. Juhu juhu. A sport i rezultat je tek na drugem mestu.

Al dobre budzet od 70 miljuna kaj je to. Koliki je bil 2023?! Al nek se trosi na se strane. Imame. Morti treba jos dici nekomu placu ili zaposliti bezveze jos jednuga Sokotu teri bu imel doprinos od ravne 0.
  • rioda
    7.7k
    A ak neku utakmicu odigrame okej onda zate kaj su se igraci trgnuli i pokazali zeljuFacke

I u čemu je onda problem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.