• Crni86
    9.1k
    valentini svaka cast odradila je to profesionalno, ja sam se referirao na ketzmana koji ionako serucka blago po nama. Sprdaju se sa svime i svacime, oni su gospoda svega (kao i novinari) e onda kad netko njih vrijeda onda je problem (isto kao sto je jelicic vrijedao sve i svasta pa kad je dobio kontru je gattuso stranac koji se ne zna ponasat). Upravo kako su decki rekli to je bio izolirani slucaj koji se desio i desit ce se 1/100, a on je reko kao da oni jadni svaki dan dozivljavaju uvrede i onda rec e zato postoji ograda.

Ne referiram se samo na valentinu, ona je vec duze vrijeme tu, ona je samo jedan od dogadaja u nizu koji ljudima idu na zivce skupno, a ona je u svemu tome najmanji krivac.
  • Filip85
    72
    Mora da je taj FPZ elitni neki faksMaki85

Je, elitni u školovanju anti-hrvatskog smeća...
  • ShanKu
    1.5k
    Ima gdje kakva slika južne tribine od jučer? Nemrem niš nać, samo slike s igračima..
  • IceMan
    2.7k
    Al sad dok gledamo gol koji smo dobili, opet mi nije jasno da igraš cijeli život stopera i neki ubačaj odbacuješ umjesto u aut ili korner negde u sredinu na pamet.

Pa to se jebeno uči u pionirima, nikad na pamet u sredinu…

Komotno je mogao u korner izbaciti.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Da je ubacio u korner jebali bi mu mater jer smo losi na prekidima. Prestanite secirat problem koji ne postoji.
  • Crni86
    9.1k
    jedna je stvar ata bi mu mi jebali, a druga je stvar di se skolski takve lopte izbacuju. Na ovo mjesto di ju je on izbacio je zadnje mjesto na terenu gdje se izbacuju takve lopte. Pitaj kojeg god trenera zelis
  • NKDZ86
    3.3k
    problem koji ne postoji.Efes Pilsen

ako nisi nikad trenirao ili igrao nogomet.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    A decki moji ako vam je lakse da usranu momcadsku igru svedete na jedan trenutak samo nastavite. Losi smo na prekidima pa ih trener upucuje da ih prave sto vise. Pedro neko mora bit, ali da vam jedan igrac stanuje u glavi rent free nije zdravo. Zivili.
  • Crusades
    15.2k
    Na ovo mjesto di ju je on izbacio je zadnje mjesto na terenu gdje se izbacuju takve lopte. Pitaj kojeg god trenera zelisCrni86

Da, kad imaš relativno komotnu situaciju za izbijanje lopte. I to kad ju izbacuješ nogom.

Ovo je bilo s glavom, u trku prema nazad, s leđima prema terenu i u pokušaju da spriječi da napadač koju je pored njega dođe do lopte. Mogao je bolje izbacit, ali da je imao potpuno komotnu situaciju za izbijanje i nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.