• NVKOD
    3.9k
    Jednostavno ne mogu biti miran i govoriti da će sve biti dobro kad vidim da bi eventualnim osvajanjem prvenstva Kalik, Diallo, Biuk, Prpić, Krovinović i ostala veleekipa bili zlatnim slovima upisani u tovarske knjige kao igrači koji su nakon 20 godina uzeli titulu. Slično kao naši Cico, Zajec, Mlinka itd.

Ima još 9 kola do kraja, ništa nije gotovo sve dok se matematički ne potvrdi, ali toliko smo si već puta propucali koljena neiskorištenim kiksovima konkurenata da si bezveze kompliciramo situaciju.

Slijedi teško gostovanje u Istri, teško je za očekivati da će oba konkurenata kiksati, pogotovo tovari jer će Slaven biti izmoren kup utakmicom. Sve je na nama, ajmo prvo pobijediti Istru pa onda gledati dalje.
  • Dinamo-SB
    216
    al nejaki smo i ne izgledamo kao ekipa za 1. mjesto.M94

A tko to izgleda kao momcad za 1.mjesto ? Hajduk? Samo pukom srećom su tu gdje jesu. Malo za rec da nemaju igru. Čak i protiv nas nisu briljirali nijednu tekmu. Dva puta u ZG smo vlastitim glupostima gubili bodove. Pogotovo prva tekma u ZG gdje Rog fula zicere,a u drugoj tekmi briljantan potez Ristovskog za crveni karton. Rijeka? Malo za reć da igraju toplo-hladno.
    Slazem se da nismo idealni cijele sezone sa 1000 problema,ali malo to ipak bolje izgleda u zadnje vrijeme (Slaven,Loksa). A i prvenstvo se osvaja kad ovakve tekme ne gubiš kad ne igras nesto spektakularno. I kad s obzirom na 2 igrača manje u teskoj situaciji ne izgubis tekmu na Maksimiru.Tu se isto vidi napredak ove 2025.god . Kao sto sam ranije pisao, problem je sto nam gori pod petama i sad se očekuje svaka tekma suverena pobjeda. Što se tiče "utakmica koja mijenja sve" je definitivno bila protiv Slavena u KC. Ako smo to izvukli i pobjedom i dobrom igrom u stvarno nezavidnoj situaciji, mozemo do kraja i prvenstvo. Istra igra kup pa idemo u Pulu. Moramo to dobiti i to je to.
  • Marley
    3.6k
    Tako potpali vatru, ko vam krov sta uzimate bivsu livajeCrni86

A daj stvarno... kakve veze ima njezin privatni zivot otprije toliko godina? Zenska dobro i profesionalno radi svoj posao, a to sto je sa 20 godina hodala s Markom Livajom, nije nikakvo opravdanje da ju se gnjusno vrijedja s tribina. Bez ikakvog povoda i razloga.
    To su frustrirani kukavicki jadnici i nista vise od toga.
  • Paulie
    15
    ne bi se baš složio da je plavi da ne može biti plaviji kraj, pa tovari im uredno rasprodaju stadion kad dolaze, a sumnjam da na istoku stoji ekipa iz pujanki li mertojaka,prije kneginec jalkovec i slično.. nikad mi nije bilo jasno kak toliko tovara ima na sjeveru hr
  • Crni86
    9.1k
    pa nije zasluzila vrijedanje, realno nitko nije. Al nek se ne cude ko pura dreku kad svojim cjelokupnim djelovanjem prouzroce takva i slicna ponasanja. Gdje se istve stvari drugacije interpretiraju od njih, gdje se izdrkava po dinamu tko god stigne, di se igraju sudaca i sl.

Samo onda kad ce se sve opalit po glavi budite konzistentni, ja tog ketzmana nisam cuo da je napao torcidu jer je zasula studij max sporta na maksimiru s bakljama. Tamo mu je isto bila kolegica i kolege koji su mogli fizicki stradat. Jesi ga tad cula? A nisam cuo ni nju, da li je ona prozvala i rekla kakvi divljaci?
  • Marley
    3.6k
    Problem je što nikad ne brani ono što ne trebaFabercaster

Ovo nije istina. Jednostavno, nije tocno.
    Evo jucer ti je spasio barem ovaj jedan bod. Koji nam se moze pokazati itekako bitan.
  • Logistika
    1.4k
    Niti je stala u obranu gostiju u studiju kad se onaj pojavio sa performansom.
  • javolimtebejako
    2.1k
    pa nije joj cijeli stadion skandirao, par pijanih seljacina na tekmi se deralo vulgarne stvari, u drugim vijestima nebo je i dalje plavo
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    Palac gore :up: Nevi za jučer, ja sam ga znao prvi kritizirat kad nije bilo dobro, ali jučer nas je izvukao. Neva spremi se za Pulu, trebat češ nam…
  • Fan
    876
    Sto se tice bakljade nitko nije namjerno prekidao utakmicu (nista se nije ubacivalo, vise su sa istoka ubacivali case u teren), da se ista bakljada izvela na Maksimiru utakmica ne bi bila prekinuta, to je naprosto dio navijackog folklora. Dobio si 8 minuta nadoknade, a da su se igrali i produzeci do penala ne bi gol iz igre zabili.NitkoBitan

Za početak, ne može bit slučajan prekid utakmice kad se zna da će dim biti po cijelom terenu kad su toliko blizu i da će do prekida sigurno doći. A drugo, da je i 20 minuta nadoknade, taj dio je nebitan jer je ekipi koja lovi gol bitan kontinuitet (zato i cjepkaju igru slabije ekipe i one koje se brane glumeći faulove, usporeno izvođenje faulova, auta, kornera itd), a i nadoknade je uvijek manje nego što zbilja treba biti tako da su time Boysi još i ukrali koju sekundu/minutu. To što mi jučer na terenu skoro pa apsolutno ništa nismo napravili nije opravdanje za taj "navijački folklor" bakljade kojim se oštećuje klub. I Bog zna da ih to emocionalno ništa ne puni i ne daje im elana.
    Nevezano za ovo jučer, baš bih volio inače vidjeti neku anketu (ne na Zoni, nego općenito) što ljudi (navijači i simpatizeri) misle o bakljadama, dal su za ili protiv. Osobno mislim da bi barem 75% ljudi bilo protiv istih.
  • Marley
    3.6k
    @Crni86 ma ne ulazim u to sve skupa, tko je stao u ciju obranu i tko je u pravu, tko nije. Ono malo sto vidim mi se *cini* da Valentina pokusava biti maksimalno profesionalna i uvijek pazi sto govori. Ne pratim redovno emisiju pa mozda i nisam u pravu, nemam neko posebno misljenje o tome.

Samo sam se osvrnula na ovaj dio tko im je kriv sta su uzeli u emisiju Livajinu bivsu. To stvarno ne bi trebao biti nikakav faktor pri zaposljavanju, a niti povod nekima za uvrede. Ali ovo drugo mi je jasno, kako netko rece, par "hrabrih" pijanih seljacina.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Opravdavas svoje ime na forumu. Mozda da se preimenujes u simpatizer ili nesto slicno...

Rijetko tko na utakmicama negoduje zbog bakljada, vecina ili snima ili gleda. Ne zanimaju ma ankete u kojima sudjeluju ljudi koji ne idu na stadion.
  • Fan
    876
    Opravdavas svoje ime na forumu.NitkoBitan

Nick je tu iz zajebancije, znam se šaliti na svoj račun i ne smatram ga uvredljivim. A ako se zaključi da vrijeđa više ljudi ili neku skupinu, lako se promjeni.

Međutim, to što si napisao nije apsolutno nikakav argument niti kontraargument na moj komentar. Mislim da sve što sam napisao stoji, a ovakvim komentarima ne pridonosiš uopće raspravi.
  • Crusades
    15.2k
    Al ne mogu razumjet tu mentalnu gimnastiku da sereš po stvarima koje navijačka grupa radi (apsolutno svaku utakmicu) i onda si na forumu izabereš nadimak koji aludira na pripadnika te navijačke grupe. I onda još izabereš tu nakaradanu inačicu nadimka.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Nevezano za ovo jučer, baš bih volio inače vidjeti neku anketu (ne na Zoni, nego općenito) što ljudi (navijači i simpatizeri) misle o bakljadama, dal su za ili protiv. Osobno mislim da bi barem 75% ljudi bilo protiv istih.blubach

Jeste dosadni više s tim bakljadama, jebote život... koju god temu otvorim, samo vidim da se baklje spominju. Još samo fali da u temi "Guzice i sise" čitam raspravu o bakljama.
    Kako ne kužite da imamo 101 drugih problema? Svojim cmoljenjem nećete ništa promijeniti. Bakljada je bilo oduvijek i nadalje će ih uvijek i biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.