• KtcGoat
    346
    Mozda je to samo bio spijuniro golubiro
  • DrawTube
    6.5k
    prije bombardiro crocodillo
  • KtcGoat
    346
    ko je njega poslo?
  • don
    11.9k
    ne znan od kud van volje sad raspravljat o Valentini i par debila sa tribine, u ovakvoj situaciji me zaboli ona stvar ko joj je šta dobacia.
  • Dudu 9
    588
    A o igri manje više sve rečeno , treba sačuvati živce jer nas čeka još 9 krugova pakla.
    Oni ako misle biti prvaci moraju odigrati svaku utakmicu do kraja kao što su odigrali protiv Lokomotive i Slavena, a niti jednu ne smiju odigrati kao što su onu jučer

I dalje mi ne ide u glavu da 10 kola prije kraja kada love zaostatak za vodećim oni odigraju onako beskrvno.
  • NKDZ86
    3.3k
    dovoljno je pogledati našeg trenera koji je zadovoljan bodom i koji kaže da su se ljudi navikli na naslove i da nije on kriv, kaj bude, bude kaže, neću se stresirat čitaj, boli me kifla. eto, to ti je vođa momčadi ,ak budemo s njim prvi, treba ga nosit do trga na rukama
  • Maki85
    144
    Znači dobro sam vidio, a smrad Kecman implicira da su naši, i svi kompleksaši po portalima to veselo prihvate.Dudu 9
    Nakon makroekonomije, epidemiologije, biologije, politike... sad nam novinarčići dijele lekcije i iz bontona. Mora da je taj FPZ elitni neki faks, navodno se nemre ni upast ak nemaš IQ barem 150.
  • Vratite nam Istok
    457
    dovoljno je pogledati našeg trenera koji je zadovoljan bodom i koji kaže da su se ljudi navikli na naslove i da nije on kriv, kaj bude, bude kaže, neću se stresirat čitaj, boli me kifla. eto, to ti je vođa momčadi ,ak budemo s njim prvi, treba ga nosit do trga na rukamaNKDZ86

Ja ne znam u kojem on svijetu živi kad kaže da je zadovoljan viđenim. Kao prvak Hrvatske i osvajač 11 bodova u Ligi prvaka ti si zadovoljan jednim udarcem u okvir gola i to iz penala u 100 minuta utakmice?!
  • The Octopus
    209
    Prije javne pljuvacine ne bi bilo lose pogledati njegovu izjavu i kontekst recenog. Rekao je da je zadovoljan s rezultatom s obzirom na koji se utakmica odvijala i na sanse koje je Varazdin imao. Sigurno nije zadovoljan i sretan izvedbom. Ne mogu vjerovati da vam klosarski mediji tako ispiru mozak.

Nije da pravdam lose odigranu utakmicu prije nego se netko na to uhvati
  • NitkoBitan
    24.5k
    Hahahaha sad sam povezao konce... Pa Varazdin je pustao neku pjesmu sa stihom "Varazdin gori", ekipa na gostujucoj tribini je samo ispostovala receno :lol: :rofl:

Najte kaj zameriti, malo smo se salili.
  • Boycie
    2.5k
    6-7 Varazdinaca je nakon tekme verbalno napalo Belcara dok su se ratsrcavali, cudi ih kaj nije potpisao vjernost na jos 10g. Nebitni likovi koji cim su dosli murjaci prstom su poceli upirat u nase sa druge strane ograde.
    Uvrede Valentini dosle su sa istog mjesta.
    Paljenje zastave Varazdina na jugu je svakako retardacija, al cini mi se da se palila prvo od HNS-a, pa je ova zahvacena (nisam siguran).
    Bakljada sigurno nije kriva kaj nismo dali gol iz igre, uvijek se pali i uvijek ce se palit. Niti jedna nije zavrsila na novom terenu.

Ko misli da ce se Hajduk prosetat Koprivnicom, Varazdinom, Osijekom i Goricom i da je prvenstvo gotovo 9 kola prije kraja, nek ne dolazi vise na tekme do kraja sezone.
  • Neron53
    1.3k

A zasto se nebi na "guzicama i sisama" pisalo o bakljama. Pa svi znamo kako se baklje unose......
  • don
    11.9k
    kaže da su se ljudi navikli na naslove i da nije on kriv, kaj bude, bude kažeNKDZ86

pronađi mi di je to izjavia.
  • NKDZ86
    3.3k
    čitaj između redaka u onom zadnjem velikom intervjuu
  • don
    11.9k
    aha, doša si do tog da mu isčitavaš između redova :rofl: :strong:

Ne mogu vjerovati da vam klosarski mediji tako ispiru mozak.The Octopus

ne ispire njima nitko mozak, nego ga sami sebi ispiraju jer nekoga vole/ne vole. Znaju i oni šta je mislia sa tom izjavom, ali zašto bi jednom stali "na stranu" trenera Dinama kad ga ne simpatiziraju.
    Mokri snovi su mi da na Zoni ljudi prestanu biti klanovi već navijači nogometnog kluba Dinamo Zagreb.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.