• NVKOD
    3.9k
    Najbolje mi je od svega kaj dosta ekipe, a i medija kaže da je liga izjednačena i zanimljiva. Jedino kaj mogu priznati da je liga izjednačeno loša, a prvak će vjerojatno biti najgori otkako je Lige 10.

Rijeka je 2017. bila prva s 88 bodova, a mi drugi s 86. Ove godine prvak može imati maksimalno 78 bodova, a ostvariti 9 pobjeda u nizu neće nitko napraviti...
  • NKDZ86
    3.3k
    liga nam je užas, to pokazuju i nastupi naših klubova u europi...jad i bijeda
  • Odani Zgd
    166
    Zna tko koliko je Hajduk imao bodova prošle godine u ovo vrijeme,nakon 27 kola....čisto za usporedbu
  • NVKOD
    3.9k
    Prošle godine nakon 27. kola, ljestvica je izgledala ovako:

1. Rijeka - 59 bodova
    2. Dinamo - 57 bodova
    3. Hajduk - 55 bodova

Ove sezone tablica nakon 27. kola izgleda ovako:

1. Hajduk - 51 bod
    2. Rijeka - 50 bodova
    3. Dinamo - 46 bodova
  • SjevernaStrana
    2.4k

Rijeka 59
    Dinamo 57 (-1)
    Hajduk 55

Ne znam je li u ovih naših 57 uračunata kasnija pobjeda u odgođenoj s Varaždinom
  • Odani Zgd
    166
    Hvala dečki
  • Mali Zeus
    16.4k
    Mislim da se polako moramo početi miriti s činjenicom da postoji vrlo realna šansa da nećemo biti prvi, kao što postoji i vrlo realna šansa da će prvaci biti tovari. Što se prije s tim pomirimo bit će nam lakše. Naravno, u slučaju da tovari stvarno i budu prvaci morat ćemo isključiti svaku vezu s vanjskim svijetom, al najbolje je početi se odmah pripremati.
  • Odani Zgd
    166
    Svemu dođe kraj.2017 smo izgubili naslov,pa smo godinu kasnije igrali po meni najbolji nogomet s Bjelicom.Budemo preživjeli ako ne budemo prvi
  • Keyser Soze
    13k
    Ja sam počeo računat s tim da će tovari bit prvi, ranije ću se pomiriti s tim, a ako bude drugačije bit ću sretniji. Uopće nisam nešto ljut na to da će Kalik, Brajković, Hrgović, Krovinović, Uremović, Durdov, Šego i ostali poluigrači možda dobiti murale i imati mitski status veći od naše generacije 1982. Samo sam ljut na vodstvo našeg kluba koje je ovo dopustilo, ljudi su doveli i blagoslovili toliko loših transfera, ne samo ulaznih nego i izlaznih poput onog od Sučića pa neki ozbiljno to brane s riječima da cifra nije toliko bitna kad ga prodajemo u veliki klub i da nam to diže renome ( :rofl: ). Malo sam otišao van teme 1. HNL, ali ako ove sezone ne završimo prvi ispred ovakve konkurencije nadam se smjenama vodećih ljudi u klubu jer ovo je nešto što niti jedna uprava ne bi smjela preživjeti. Glasovao sam za njih, ali su me razočarali svojim sportskim neznanjem i želim promjene.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Budemo preživjeli ako ne budemo prviOdani Zgd

Da, ako Rijeka bude prva. Ako "galacticosi s juga" budu prvi to će biti puno više od običnog gubitka titule, npr. kad bi Rijeka uzela. Sjećam se da su i Riječani imali ogromni doček u Rijeci 2017., par medija objavilo i već idući dan ništa više. Ove od dolje će vjerojatno svi živi prenosit tekstualnim i video oblikom kad budu nakon zadnjeg kola se vraćali od Šibenika do Splita. A o dočeku na Rivi da ne pričam. Festival vrijeđanja Dinama, Zagreba, Rijeke, HNS-a i možda pokoja pjesma o voljenom im klubu koji slavi naslov. I naravno neizostavni naslovi " Foto, video: Argentina je goli k za ovo, pogledajte kakvo ludilo su napravili navijača Hajduka na Rivi, s razlogom je Split najluđi grad na svitu".
  • Mali Zeus
    16.4k
    ↪Mali Zeus Ja sam počeo računat s tim da će tovari bit prvi, ranije ću se pomiriti s tim, a ako bude drugačije bit ću sretniji. Uopće nisam nešto ljut na to da će Kalik, Brajković, Hrgović, Krovinović, Uremović, Durdov, Šego i ostali poluigrači možda dobiti murale i imati mitski status veći od naše generacije 1982. Samo sam ljut na vodstvo našeg kluba koje je ovo dopustilo, ljudi su doveli i blagoslovili toliko loših transfera, ne samo ulaznih nego i izlaznih poput onog od Sučića pa neki ozbiljno to brane s riječima da cifra nije toliko bitna kad ga prodajemo u veliki klub i da nam to diže renome ( :rofl: ). Malo sam otišao van teme 1. HNL, ali ako ove sezone ne završimo prvi ispred ovakve konkurencije nadam se smjenama vodećih ljudi u klubu jer ovo je nešto što niti jedna uprava ne bi smjela preživjeti. Glasovao sam za njih, ali su me razočarali svojim sportskim neznanjem i želim promjene.Keyser Soze

Sve stoji. Napravili smo toliko grešaka u koracima da boli glava.
    Jebena Rijeka koja prodaje najbolje igrače i kojima je grad Rijeka skresao lovu i Hajduk koji ne isplaćuje plaće igračima su ispred nas i nemremo ih uhvatiti da se ubijemo, a vrijedimo više od ta 2 kluba skupa.
  • NKDZ86
    3.3k
    oni će nadrogirani hodat 84km :rofl: vođa im sigurno ne bu mogao
  • Noel
    9.7k
    Bravo Valentinica srce naše malo. Kaže da su seljačine prije nje vrijeđali i Dinamove igrače. I lijepo da je to spomenula u svom obraćanju poslje incidenta. Ljubi te Noel u tvoju glavu pametnu.
  • Mali Zeus
    16.4k
    trebat će blokirati autocestu, al torcida je to, ne bi trebalo to biti teško za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.