• Sibirski plavac
    5.5k
    Iduće gostovanje u Puli, protiv ekipe koja je bolja od Varaždina... Bit će veslo.
    Ajdučiju i dalje sere čak i kad igraju zakurac, tako da me ne bi čudilo da napuste Koprivnicu neporaženi, a možda i sa sva 3 boda.

Kad se sjetim suza krene, zamirišu uspomene :worry: :

• NVKOD
    5.2k
    Najbolje mi je od svega kaj dosta ekipe, a i medija kaže da je liga izjednačena i zanimljiva. Jedino kaj mogu priznati da je liga izjednačeno loša, a prvak će vjerojatno biti najgori otkako je Lige 10.

Rijeka je 2017. bila prva s 88 bodova, a mi drugi s 86. Ove godine prvak može imati maksimalno 78 bodova, a ostvariti 9 pobjeda u nizu neće nitko napraviti...
  • NKDZ86
    4.3k
    liga nam je užas, to pokazuju i nastupi naših klubova u europi...jad i bijeda
  • Odani Zgd
    564
    Zna tko koliko je Hajduk imao bodova prošle godine u ovo vrijeme,nakon 27 kola....čisto za usporedbu
  • NVKOD
    5.2k
    Prošle godine nakon 27. kola, ljestvica je izgledala ovako:

1. Rijeka - 59 bodova
    2. Dinamo - 57 bodova
    3. Hajduk - 55 bodova

Ove sezone tablica nakon 27. kola izgleda ovako:

1. Hajduk - 51 bod
    2. Rijeka - 50 bodova
    3. Dinamo - 46 bodova
  • SjevernaStrana
    2.5k

Rijeka 59
    Dinamo 57 (-1)
    Hajduk 55

Ne znam je li u ovih naših 57 uračunata kasnija pobjeda u odgođenoj s Varaždinom
  • Odani Zgd
    564
    Hvala dečki
  • Mali Zeus
    17.4k
    Mislim da se polako moramo početi miriti s činjenicom da postoji vrlo realna šansa da nećemo biti prvi, kao što postoji i vrlo realna šansa da će prvaci biti tovari. Što se prije s tim pomirimo bit će nam lakše. Naravno, u slučaju da tovari stvarno i budu prvaci morat ćemo isključiti svaku vezu s vanjskim svijetom, al najbolje je početi se odmah pripremati.
  • Odani Zgd
    564
    Svemu dođe kraj.2017 smo izgubili naslov,pa smo godinu kasnije igrali po meni najbolji nogomet s Bjelicom.Budemo preživjeli ako ne budemo prvi
  • Keyser Soze
    13.7k
    Ja sam počeo računat s tim da će tovari bit prvi, ranije ću se pomiriti s tim, a ako bude drugačije bit ću sretniji. Uopće nisam nešto ljut na to da će Kalik, Brajković, Hrgović, Krovinović, Uremović, Durdov, Šego i ostali poluigrači možda dobiti murale i imati mitski status veći od naše generacije 1982. Samo sam ljut na vodstvo našeg kluba koje je ovo dopustilo, ljudi su doveli i blagoslovili toliko loših transfera, ne samo ulaznih nego i izlaznih poput onog od Sučića pa neki ozbiljno to brane s riječima da cifra nije toliko bitna kad ga prodajemo u veliki klub i da nam to diže renome ( :rofl: ). Malo sam otišao van teme 1. HNL, ali ako ove sezone ne završimo prvi ispred ovakve konkurencije nadam se smjenama vodećih ljudi u klubu jer ovo je nešto što niti jedna uprava ne bi smjela preživjeti. Glasovao sam za njih, ali su me razočarali svojim sportskim neznanjem i želim promjene.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Budemo preživjeli ako ne budemo prviOdani Zgd

Da, ako Rijeka bude prva. Ako "galacticosi s juga" budu prvi to će biti puno više od običnog gubitka titule, npr. kad bi Rijeka uzela. Sjećam se da su i Riječani imali ogromni doček u Rijeci 2017., par medija objavilo i već idući dan ništa više. Ove od dolje će vjerojatno svi živi prenosit tekstualnim i video oblikom kad budu nakon zadnjeg kola se vraćali od Šibenika do Splita. A o dočeku na Rivi da ne pričam. Festival vrijeđanja Dinama, Zagreba, Rijeke, HNS-a i možda pokoja pjesma o voljenom im klubu koji slavi naslov. I naravno neizostavni naslovi " Foto, video: Argentina je goli k za ovo, pogledajte kakvo ludilo su napravili navijača Hajduka na Rivi, s razlogom je Split najluđi grad na svitu".
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Ja sam počeo računat s tim da će tovari bit prvi, ranije ću se pomiriti s tim, a ako bude drugačije bit ću sretniji. Uopće nisam nešto ljut na to da će Kalik, Brajković, Hrgović, Krovinović, Uremović, Durdov, Šego i ostali poluigrači možda dobiti murale i imati mitski status veći od naše generacije 1982. Samo sam ljut na vodstvo našeg kluba koje je ovo dopustilo, ljudi su doveli i blagoslovili toliko loših transfera, ne samo ulaznih nego i izlaznih poput onog od Sučića pa neki ozbiljno to brane s riječima da cifra nije toliko bitna kad ga prodajemo u veliki klub i da nam to diže renome ( :rofl: ). Malo sam otišao van teme 1. HNL, ali ako ove sezone ne završimo prvi ispred ovakve konkurencije nadam se smjenama vodećih ljudi u klubu jer ovo je nešto što niti jedna uprava ne bi smjela preživjeti. Glasovao sam za njih, ali su me razočarali svojim sportskim neznanjem i želim promjene.Keyser Soze

Sve stoji. Napravili smo toliko grešaka u koracima da boli glava.
    Jebena Rijeka koja prodaje najbolje igrače i kojima je grad Rijeka skresao lovu i Hajduk koji ne isplaćuje plaće igračima su ispred nas i nemremo ih uhvatiti da se ubijemo, a vrijedimo više od ta 2 kluba skupa.
  • NKDZ86
    4.3k
    oni će nadrogirani hodat 84km :rofl: vođa im sigurno ne bu mogao
  • Noel
    12.1k
    Bravo Valentinica srce naše malo. Kaže da su seljačine prije nje vrijeđali i Dinamove igrače. I lijepo da je to spomenula u svom obraćanju poslje incidenta. Ljubi te Noel u tvoju glavu pametnu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.