• Dani Olmić
    1.2k
    Uzasan ovaj Sibenik. Sramota da tako nesta uopce smije igrat u prvoj ligi.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Veliko sranje će bit ako mi danas sjebemo. Oni mogu već idući vikend s nekim krumpirom u Koprivnici otići na +9... Rijeka gubi u Kranjči i praktički pokazuje odustajanje od naslova. Ne bih se čudio da bude ovako ali nadam se da se varam.
  • don
    11.9k
    nevjerovatno da je Šibenik idalje živ u hnlu. Ljudi su rang Rudeša realno.

pa ni jednom stranu nisu prominili, a da ne pričan o drugim osnovama nogometa.
  • tp1997
    1.1k
    Ovi tovari samo protiv nas izgledaju kao ozbiljna ekipa, nevjerojatno.

Protiv ocajnog Sibenika nisu nista stvorili, cak ni s igracem vise
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Imali su onu jednu situaciju odmah nakon primljenog gola di im se igrač sam pred Lučićem spetljao. I onu kontru 3 na 2 di je Kulušić poslao loptu u deseti red tribina. Osim toga ništa.
  • Marcinko
    660
    Ma teško da im i krumpir može pomoći s ovako lošom igrom, Šibenik je danas ostavljao koridore u međuprostoru, a oni nisu mogli do gola iz igre.
  • Progressive overload
    189
    Pa to je jebeni standard za njega, prvi povlači onda obrambeni počne njega pa Livaja pusti i baci se. I eto prekršaja, najčešće penala. Ali moram priznati da mu to u zadnje vrijeme ne prolazi toliko često kao prije.
  • Crni86
    9.1k
    Sibenik je bio los, ali sta rec onda za klub koji se bori za titulu i nakon crvenog napravi jedino taj gol rakete i volej durdova s 20+ metara.

A nisam bas ni steko dojam da sibenik ima igraca manje.
  • Praskaton
    4.1k
    I kako onda ne navijat za Rijeku ?
  • Pacho
    366

Slazem se. Ne navijam za nikakve kikseve rijeke dok mi ne prestignemo tovare.
  • don
    11.9k
    navijaj ali ne na forumu, isto ka i ja. I jučer san navija za njih ali ako je moderatura rekla da se to ne iznosi ovdje, onda neću.
  • Paggini
    42.2k

Imate njihov forum, lijepo se registrirajte i svim srcem komentirajte svaku tekmu, pripremu tekme, nakon tekme.

Jebote cmoljenje na Dinamovom forumu jer se ne smije navijat za Rijeku, pa jel vi čujete sebe
  • don
    11.9k
    ko cmolji? jesi ok? pročitaj opet moj komentar. Doslovno san mu napisa da to ne piše na forumu zbog pravila kojeg si ti napisa, uz dodatak da ja tako radim da ne bi popia ban.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Iduće gostovanje u Puli, protiv ekipe koja je bolja od Varaždina... Bit će veslo.
    Ajdučiju i dalje sere čak i kad igraju zakurac, tako da me ne bi čudilo da napuste Koprivnicu neporaženi, a možda i sa sva 3 boda.

Kad se sjetim suza krene, zamirišu uspomene :worry: :

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.