Budemo preživjeli ako ne budemo prvi — Odani Zgd
↪Mali Zeus Ja sam počeo računat s tim da će tovari bit prvi, ranije ću se pomiriti s tim, a ako bude drugačije bit ću sretniji. Uopće nisam nešto ljut na to da će Kalik, Brajković, Hrgović, Krovinović, Uremović, Durdov, Šego i ostali poluigrači možda dobiti murale i imati mitski status veći od naše generacije 1982. Samo sam ljut na vodstvo našeg kluba koje je ovo dopustilo, ljudi su doveli i blagoslovili toliko loših transfera, ne samo ulaznih nego i izlaznih poput onog od Sučića pa neki ozbiljno to brane s riječima da cifra nije toliko bitna kad ga prodajemo u veliki klub i da nam to diže renome ( :rofl: ). Malo sam otišao van teme 1. HNL, ali ako ove sezone ne završimo prvi ispred ovakve konkurencije nadam se smjenama vodećih ljudi u klubu jer ovo je nešto što niti jedna uprava ne bi smjela preživjeti. Glasovao sam za njih, ali su me razočarali svojim sportskim neznanjem i želim promjene. — Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.