• austrijanac
    6k
    Ako Dinamo završi treći, Fabio će potpisat najgori rezultat u novijoj povijesti, ali isto tako i treneri prije njega.

Isto, ako završi prvi, sva tri trenera će nosit tu titulu sa sobom.

Sve ostalo je samo bezlično kenjanje po trenutnom treneru.

Ako ništa, barem ne bih Ristovskog uveo u igru.blubach

Franjic je sam tražio zamjenu, sigurno Fabio nije toliko neinteligentan uvest igrača koji ima žuti sa klupe i koji se nije ni zagrijavao.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Najveći problem Dinama nije trener. Niti Jakir, niti Bjelica, niti Fabio. Najveći problem je užasan posao Marka Marića. Što više vrijeme odmiče, to se više osjeti ta činjenica. Jakir je imao velikih kikseva, ali iskreno sve više mislim da se dosta pretjerivalo kritiziranjem njega, rušio je i dosta negativnih rekorda, ali za dosta toga zasluge idu i lošoj transfer politici i Marku Mariću. Ja sam ga dosta kritizirao i s odmakom vremena mislim da je dio kritika zaslužio, ali da je to preraslo i u dosta neopravdanog kritiziranja pa čak i pljuvanja.

S druge strane, Bjelica je zaslužio otkaz, povećao je zaostatak, vidjelo se da nije ista osoba/trener kao iz prvog mandata ne samo po igri, nego i po govoru tijela, djelovao mi je beskrvno poput Bišćana u dosta trenutaka. Isto mislim da je i gubio svlačionicu, oke izbacio je Mmaeea iz momčadi što donekle mogu razumjeti, ali svađao se i sa RPG-om, nije vidio Stojkovića koji nam je najbolji igrač u drugoj polusezoni.. Pa radile su se teorije zavjere kako RPG ne slavi golove, pratio se svaki njegov pokret, sada više nema ni spomena.

Fabio nije sigurno ništa lošiji od Bjelice u drugom mandatu, samo bolji. Definitivno je dio krivice i njegov, ali mislim da se ovdje pretjeruje jer kadar nam je opako limitiran i na ljeto ako ne bude ozbiljnog remonta iduće sezone će biti puno većih problema nego ove. Ne zazivam nikakve otkaze, ali smatram da se u dva tjedna ova utakmica mogla puno bolje pripremit jer u zadnje dvije utakmice smo nakon dugo vremena izgledali onako kako Dinamo treba izgledat. Kritika je ovdje na Fabiju, ali još više i na igračima koji su od prve minute ušli bez ikakve borbenosti u utakmicu.
  • emreli21
    218
    Dinamov najveci problem je trener. Hajduk je prvi s napadom Livaja, Sego, Brajkovic i Rusin, a mi ne mozemo po golu puknut s Baturinom, Pjacom, Stojkovicem, Sucicem, Misicem, Kangom, Hoxhom, Petkom...
  • Teofil Kateran
    2.1k
    To su teške gluposti, puknuli smo mi jučer po golu puno puta, imali smo stativu, imali smo Pjacinu izglednu šansu koju je promašio i još dvije izglednije šanse, odnosno dva čista zicera gdje su Kanga i Stojković promašili nemoguće. Jel trebao trener ući i zabiti to?

A usporedba s hajdukom ne stoji, činjenica je da igru nemaju i da dosta utakmica izvlače na sreću i na sudačke greške te ostale zanimljive faktore (npr. tekma u Puli gdje nestane struja i zabiju gol iz očiglednog zaleđa da izvuku X). Gattuso je loš trener i koliko sam skužio dosta ga kritiziraju i dolje u zadnje vrijeme. On nije s hajdukom skupio ništa više bodova od prethodnih trenera, nego je dinamo skupio manje. Rijeka i hajduk su ispred isključivo zbog dinamove loše sezone, a ne zbog njihove izvanredne sezone, a to lako provjeriš tako da vidiš koliko je koja momčad u prijašnjim sezonama imala bodova nakon 27 kola.
  • Odani Zgd
    171
    Kažeš 5-6 prvotimaca?S kojim buđetom?To može biti 5-6 prinova,prvotimaca sigurno nikako.Otkuda lova za ljetni remont?Još ako završimo treći i ostanemo bez love od LP.Možemo Baturinu eventualno prodati za dobru lovu...5-6 prvotimaca je sigurno 15-20 miliona.Sad smo u zimskom roku potrošili na Galešića i Kangu 5 miliona pa opet nemamo rezultat....plus da smo išli u otkup Belcara to ti je već 7 mil +
  • emreli21
    218
    stativu iz prekida odbijanca, ono Kangino zicer? Ni blizu. Stojkoviceva prilika to je, Pjaca dobar udarac, steta da nije uslo. Ali najbolja prilika na utakmici je od Vuka, pa Nevistic branio dobre prilike Mitrovskom i Mamicu. Ako je Kanga imao zicer, onda su ih oni imali 11.
  • Fan
    877

Ma sve jasno, ali generalno gledajući ovu sezonu, umjesto pola ovih igrača da su igrali oni za 500k umjesto višemilijunskih bi vjerojatno izgledalo bolje, tako da vjerujem se ekipa može dosta osnažit (s prvotimcima) za dosta manje para.
    A sad koliko nam je budžet, sigurno ovisi koji završimo, ne znam, trebao bi biti barem 10m (ako prodamo Baturinu, sjedne lova od ostalih transfera...) ako želimo na razinu više.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Dobro ajde nije zicer, ali dosta izgledna šansa sa nekih 10 metara od gola gdje se poskliznuo. Ja sam već rekao da je dio i do trenera, ali odbijam vjerovati da su zadnja 3 trenera takvi odroni. Jakir sada ima odlične rezultate u Turskoj, dok je s Dinamom igrao dosta loše u početku sezone (protiv Qarabaga samo Bog zna kako gol nismo primili, derbi s tovarima, 9 komada od Bayerna...), tada sam krivio njega, ali sada vidim da uopće problem nije bio toliko u njemu koliko u ljetnom prijelaznom roku.

Vidim da sada nabrajaš šanse Varaždina, imali su nekoliko izglednih šansi, ali glupost je reći da nismo stvorili prilika i imali udaraca. Samo mi je za nepovjerovat da nismo uspjeli uputiti udarac u okvir. Imaš i slobodnjak Mišića iz jako dobre pozicije koji je isto otišao van. Puno šansi smo imali, ali igrači nisu bili na razini. Osim Petka koji je ušao, izborio i zabio penal.
  • Zg123
    1.5k
    Meni se cini da je on skroz fulao dijagnozu nasih problema. Konstantno prica o fizickoj spremi i podizanju iste, a to sto cijele sezone izgledamo takticki lose, primamo najgluplje moguce golove i izgledamo kao da nema kemije u ekipi nikom nista. Mozes ti trkacki biti spreman za maraton, ali to ti ne pomaze kad ti Varazdin udari bunkercinu i ceka priliku iz kontre.
  • ElDorado
    2.6k
    igrači koji su davali izjave ponavljaju da se kod Cannavara puno više radi na taktici nego kod ostalih trenera. Tak da mi stvarno više ništa nije jasno.
  • rokikaciga
    716
    Kak vrijeme sve vise odmice sve se vise cini da Jakir stvarno je "profa" za Fabija i verziju Bjelicu kojeg smo dobili ove sezone. Ne, nismo igrali lijepo ali mozda s razlogom. Mozda s razlogom ne mozemo igrati tiki taku kao Pepove ekipe i ganjati pressing kao Kloppov Liverpool.

Imao je dosta i kikseva i minusa...ali Boze dragi, da nema tih minusa trenirao bi Real i City, a ne Dinamo, Rijeku i turske otpatke.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Ne znam jel se propustilo iskomentirat ovu stvar, ali zar nije receno da ce Baturina bit pucac penala? Ako je tako receno + na Petkovicu je napravljen faul onda je izuzetno glupo od Petka sto je sam preuzeo odgovornost osim ako mu Baturina nije prepustio il mu nije naknadno bilo receno sa klupe ili u svlacionici.
  • ElDorado
    2.6k
    zavaljali su ga oni kojima je najviše vjerovao. A mislim da je i pripreme odradio jako loše, da smo fizički bili koma. Reći ću nešto jako bogohulno ali: moraš prepoznati trenutak kada se zahvališ nekim igračima makar bili čak i nosioci.
  • Odani Zgd
    171
    Kek ili Vaha na ljeto,moji mokri snovi....
  • Olmic
    4.2k
    jedan 70 drugi 80 godina. Mozda da i Manolica za pomocnog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.