• Thor
    231
    Nekaj ocito,po meni, ne stima u glavama igraca u smislu psiholoske pripreme jer je nemoguce da vecina najboljih igraca izadje na teren toliko destabiliziran,nervozan,nekoncentriran. Sve su htjeli nekako brzopleto rijesiti na brzinu u smislu stvaranja akcija,predaje lopte,udaraca. Ti decki znaju igrati kad hoce,imaju fizicku kondu koja im se ocito nabija ali fali im mirnoca i hladna glava. Ne znam jel to neka nervoza iz svlacionice,trenera ili jednostavno se ne znaju nositi s pritiskom. Ja cak vjerujem da na treningu to ok izgleda uigravanje akcija,nacin igre ali kad izadju na teren rade greske ko pocetnici i kao da svatko od njih misli da ce sam nesto rijesiti. A to onda ispada brzopleto i jadno. Mozda bi Fabio morao malo razmisliti o nekoj novoj ili drukcijoj pripremi igraca i utakmica osim fizicke konde. Pogotovo sada pred kraj. Razgovor s igracima ocito nije dovoljan kao ni njihov medjusobno. :chin:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Još iduće kolo igramo nakon konkurenata,a onda 3 kola zaredom naše su tekme prije njihovih. Znam da će netko reć da to nema veze s ničim, ali kad ti igraš prvi, to ti onda stvara poseban pritisak konkurentu koji igra poslije tebe jer mu je u glavi da si ti svoje dobio i strah da ne zajebe mu raste. Lijepo je bilo gledat kako Rijeka u petak gubi, ali je sad očajno gledat da mi to nismo iskoristili,a šugava magarad makar "pimplavo" jest. Nadam se pobjedi u Istri barem minimalnoj, Osijek ne želim samo da dobijemo nego da ih razbijemo (pun mi je k više tog očajnog klubića i njihovih iskompleksiranih navijača kojima su radost ove sezone dale jedino utakmice protiv nas), i onda Šibenik u gostima "ne bi trebao" biti problem. Za to vrijeme Rijeka ima čak tri nagazne mine u vidu lokse vani, varazdina doma (ako je Šibenik uzeo tamo bod, zašto ne bi i oni) te Istra na Drosini, a magarad belupo vani i loksu doma te varaždin vani. Nije još ništa gotovo, mi već nakon iduća 2 kola možda čak budemo prvi i atmosfera i momentum će se totalno okrenuti na našu stranu. :strong:
  • fakin
    845
    idući vikend bit će 7 i pol mjeseci da Dinamo nema 3 povezane pobjede u hnlu, nevjerojatan podatak.

baš me zanima kad se zadnji put dogodilo da 7 i pol mjeseci nemamo 3 pobjede zaredom u ligi.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    ne umanjuješ uspjeh, ali ga onda umanjiš
  • emilperska
    10.8k
    Ovaj tjedan očekujem (kako bi se skrenula pažnja sa sportske blamaže i propasti sportskih ambicija u nekonkurentnoj i polubankrotiranoj ligi):

1. Imenovanje SD-a što će 2 dana uzet pažnju svih
    2. Intervju Manenice/Puhala/Skendera kod Olivarija
    3. Gostovanje nekog iz vrhuške na Novoj ili kod mojmire gdje će izvalit neku pizdariju
    4. Žaljenje na suce
    5. Postavljanje bagera u Kranjču da se o tome piše 3 dana
    6. Nešto o članstvu
    7. Onda dolazi Istra, molimo Boga svi na Kamenitima da jogurt kiksa protiv Slavena, nama da se sveci i smiluju na izmorenoj Istri nakon kupa s Rijekom i opet smo na konju. Narednih 7 dana IMAMO DINAMO :)
  • Crusades
    16.2k
    Neće se 6/7 stvari dogodit al nek si se ti istresao
  • Nolifer
    11.3k
    Dobro je sve onda gazda. Nema problema.
  • NKDZ86
    4.3k
    dinamo ne može igrat s jednom špicom. to se vidjelo prošle sezone, čim je jakir promijenio formaciju s 2 špice, evo ti pobijeda. ove neće ići ,a vidim da je naš don fabio zadovoljan, nek ode što prije, ovo je sramota na entu. on je zadovoljan s bodom, e čovječe, čiji si ti trener? varaždina ili dinama?

također, čitao sam intervju s F. Ivanovićem koji je dobro rekao. U rijeci nije toliko zabijao jer je trener inzistirao da se vraća u obranu, da trči gore dolje i naravno kaže nema energije ni koncentracije u završnici, što je i logično. a u belgiji nije tako i trpa ko na traci...
    a to upravo fabio inzistira, pa ne nije to rukomet čovječe i tamo se još mijenjaju igrači stalno...

fabio je izgubljen totalno...
  • j00k3r
    23
    Prvo, gospodin Sergej Jakirović.

Dalje, Dinamo je propao, uništen klub, nevjerojatno je da su BBB u tako kratkom roku uz svoju inicijativu, pljesak i skandiranja, na čelo kluba uspjeli postaviti takve razarače, svaka čast. Sada uisitinu i ostaje samo da se 'piva', daje podrška, skandira da nema nitko jači i tako to, još ako se par dobrih pjesmi snimi, C/P tuge s juge u svakom aspektu, do kraja godine dovesti nas i pred bankrot, i eto ga.

Moj zeko, crni zeko, olinjala komunjaro raspala, kupi prnje, bar pred smrt ispadni čovjek, a otkupi par grijeha tako što ćeš sa sobom povesti i stoku koja 'ne zna, i ne može', uz bacanje u septičku jamu govanaca kao što su ovi razni španovići, naukovići i slični...

Vratite nam HRVATSKI Dinamo, re-aktivirajte nam našu dicu, naš ponos!

Kakva samo-destrukcija, svaka čast, i ovo je neki rekord, rijetko je pronaći klub koji iz situacije kakvu je imao Dinamo, dođe na ovo gdje je sada, a brzinom svjetlosti se gospoda trudi, da se zakucamo u ponor iz kojega desetljećima neće biti moguće se isčupati, već isključivo ostati na marginama preživljavanja, šprdačina...

E moj Dinamo...
  • Str1nger Bell
    2.1k
    nevjerojatno je da su BBB u tako kratkom roku uz svoju inicijativu, pljesak i skandiranja, na čelo kluba uspjeli postaviti takve razarače, svaka čast.j00k3r

Ja sam čak čuo da su oni naredili Cannavaru da Ristovski ide na lijevog beka.
  • mrgud
    445
    I onda je svizac zamotao čokoladu
  • Omake
    8.9k
    Stvarno mi je neshvatljivo da smo cijelu sezonu tako loši u gostima. U zadnjih 20 sezona smo na prosjeku od 2,1 boda po gostovanju. Ovu sezonu smo na 1,22!!!!! Lani smo bili na 2,2. Najlošija sezona nam je ona 2022/23 gdje smo bili na 1,72, dakle pola boda po utakmici bolji nego ove. Kući smo na za nas solidnih 2,14 boda po utakmici. Nastavimo li ovim tempom završavamo sezonu s 62 boda.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Neki bi trebali iduci vikend u Puli bit na domacoj tribini jer imam dojam da bi prije htjeli da Dinamo sjebe prvenstvo da bi mogli srat o komunjarama i propasti kluba 24/7 nego da osvoji prvenstvo jer u slucaju osvajanja prvenstva ova sezona bi bila medu najuspjesnijima u Dinamovoj povijesti sto nikako ne bi mogli progutat.
  • Fan
    1.1k
    Imamo Dinamo, ali imamo i slabi klub, igrački i mentalno.
    Nadao sam se da neće jedno ići s drugim, znao sam da će biti blagi pad, ali ovo ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao očekivati, vjerujem kao ni većina navijača (bar onih koji nisu na Zoni, znam da ovdje vlada puno veći optimizam nego u generalnoj javnosti).
    Nema smisla više toliko kenjat po igračima, trenerima, upravi itd, kad je baš sve već rečeno. Sportski sektor je kompletno zakazao, nekompetentni su i većina iz tog sektora bi morala van iz Dinama. Problem je što sigurno neće biti velikih promjena ovo ljeto i toga se najviše od svega bojim, što možemo ovakav Dinamo i sljedeće sezone očekivati, a ako i tada ne budemo prvaci....nećemo propasti, ali budžet nam sigurno tada pada za 50% i onda tek kreće patnja i svakako možemo zaboraviti na osvajanje zaredanih naslova.
    Tužan sam i razočaran, srce me boli što moram gledati ovakav Dinamo, al eto, život ide dalje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.