• Thor
    34
    Nekaj ocito,po meni, ne stima u glavama igraca u smislu psiholoske pripreme jer je nemoguce da vecina najboljih igraca izadje na teren toliko destabiliziran,nervozan,nekoncentriran. Sve su htjeli nekako brzopleto rijesiti na brzinu u smislu stvaranja akcija,predaje lopte,udaraca. Ti decki znaju igrati kad hoce,imaju fizicku kondu koja im se ocito nabija ali fali im mirnoca i hladna glava. Ne znam jel to neka nervoza iz svlacionice,trenera ili jednostavno se ne znaju nositi s pritiskom. Ja cak vjerujem da na treningu to ok izgleda uigravanje akcija,nacin igre ali kad izadju na teren rade greske ko pocetnici i kao da svatko od njih misli da ce sam nesto rijesiti. A to onda ispada brzopleto i jadno. Mozda bi Fabio morao malo razmisliti o nekoj novoj ili drukcijoj pripremi igraca i utakmica osim fizicke konde. Pogotovo sada pred kraj. Razgovor s igracima ocito nije dovoljan kao ni njihov medjusobno. :chin:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Još iduće kolo igramo nakon konkurenata,a onda 3 kola zaredom naše su tekme prije njihovih. Znam da će netko reć da to nema veze s ničim, ali kad ti igraš prvi, to ti onda stvara poseban pritisak konkurentu koji igra poslije tebe jer mu je u glavi da si ti svoje dobio i strah da ne zajebe mu raste. Lijepo je bilo gledat kako Rijeka u petak gubi, ali je sad očajno gledat da mi to nismo iskoristili,a šugava magarad makar "pimplavo" jest. Nadam se pobjedi u Istri barem minimalnoj, Osijek ne želim samo da dobijemo nego da ih razbijemo (pun mi je k više tog očajnog klubića i njihovih iskompleksiranih navijača kojima su radost ove sezone dale jedino utakmice protiv nas), i onda Šibenik u gostima "ne bi trebao" biti problem. Za to vrijeme Rijeka ima čak tri nagazne mine u vidu lokse vani, varazdina doma (ako je Šibenik uzeo tamo bod, zašto ne bi i oni) te Istra na Drosini, a magarad belupo vani i loksu doma te varaždin vani. Nije još ništa gotovo, mi već nakon iduća 2 kola možda čak budemo prvi i atmosfera i momentum će se totalno okrenuti na našu stranu. :strong:
  • fakin
    154
    idući vikend bit će 7 i pol mjeseci da Dinamo nema 3 povezane pobjede u hnlu, nevjerojatan podatak.

baš me zanima kad se zadnji put dogodilo da 7 i pol mjeseci nemamo 3 pobjede zaredom u ligi.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    ne umanjuješ uspjeh, ali ga onda umanjiš
  • emilperska
    9.2k
    Ovaj tjedan očekujem (kako bi se skrenula pažnja sa sportske blamaže i propasti sportskih ambicija u nekonkurentnoj i polubankrotiranoj ligi):

1. Imenovanje SD-a što će 2 dana uzet pažnju svih
    2. Intervju Manenice/Puhala/Skendera kod Olivarija
    3. Gostovanje nekog iz vrhuške na Novoj ili kod mojmire gdje će izvalit neku pizdariju
    4. Žaljenje na suce
    5. Postavljanje bagera u Kranjču da se o tome piše 3 dana
    6. Nešto o članstvu
    7. Onda dolazi Istra, molimo Boga svi na Kamenitima da jogurt kiksa protiv Slavena, nama da se sveci i smiluju na izmorenoj Istri nakon kupa s Rijekom i opet smo na konju. Narednih 7 dana IMAMO DINAMO :)
  • Crusades
    15.2k
    Neće se 6/7 stvari dogodit al nek si se ti istresao
  • Nolifer
    10.2k
    Dobro je sve onda gazda. Nema problema.
  • NKDZ86
    3.3k
    dinamo ne može igrat s jednom špicom. to se vidjelo prošle sezone, čim je jakir promijenio formaciju s 2 špice, evo ti pobijeda. ove neće ići ,a vidim da je naš don fabio zadovoljan, nek ode što prije, ovo je sramota na entu. on je zadovoljan s bodom, e čovječe, čiji si ti trener? varaždina ili dinama?

također, čitao sam intervju s F. Ivanovićem koji je dobro rekao. U rijeci nije toliko zabijao jer je trener inzistirao da se vraća u obranu, da trči gore dolje i naravno kaže nema energije ni koncentracije u završnici, što je i logično. a u belgiji nije tako i trpa ko na traci...
    a to upravo fabio inzistira, pa ne nije to rukomet čovječe i tamo se još mijenjaju igrači stalno...

fabio je izgubljen totalno...
  • j00k3r
    23
    Prvo, gospodin Sergej Jakirović.

Dalje, Dinamo je propao, uništen klub, nevjerojatno je da su BBB u tako kratkom roku uz svoju inicijativu, pljesak i skandiranja, na čelo kluba uspjeli postaviti takve razarače, svaka čast. Sada uisitinu i ostaje samo da se 'piva', daje podrška, skandira da nema nitko jači i tako to, još ako se par dobrih pjesmi snimi, C/P tuge s juge u svakom aspektu, do kraja godine dovesti nas i pred bankrot, i eto ga.

Moj zeko, crni zeko, olinjala komunjaro raspala, kupi prnje, bar pred smrt ispadni čovjek, a otkupi par grijeha tako što ćeš sa sobom povesti i stoku koja 'ne zna, i ne može', uz bacanje u septičku jamu govanaca kao što su ovi razni španovići, naukovići i slični...

Vratite nam HRVATSKI Dinamo, re-aktivirajte nam našu dicu, naš ponos!

Kakva samo-destrukcija, svaka čast, i ovo je neki rekord, rijetko je pronaći klub koji iz situacije kakvu je imao Dinamo, dođe na ovo gdje je sada, a brzinom svjetlosti se gospoda trudi, da se zakucamo u ponor iz kojega desetljećima neće biti moguće se isčupati, već isključivo ostati na marginama preživljavanja, šprdačina...

E moj Dinamo...
  • Str1nger Bell
    1.8k
    nevjerojatno je da su BBB u tako kratkom roku uz svoju inicijativu, pljesak i skandiranja, na čelo kluba uspjeli postaviti takve razarače, svaka čast.j00k3r

Ja sam čak čuo da su oni naredili Cannavaru da Ristovski ide na lijevog beka.
  • mrgud
    337
    I onda je svizac zamotao čokoladu
  • Omake
    6.7k
    Stvarno mi je neshvatljivo da smo cijelu sezonu tako loši u gostima. U zadnjih 20 sezona smo na prosjeku od 2,1 boda po gostovanju. Ovu sezonu smo na 1,22!!!!! Lani smo bili na 2,2. Najlošija sezona nam je ona 2022/23 gdje smo bili na 1,72, dakle pola boda po utakmici bolji nego ove. Kući smo na za nas solidnih 2,14 boda po utakmici. Nastavimo li ovim tempom završavamo sezonu s 62 boda.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Neki bi trebali iduci vikend u Puli bit na domacoj tribini jer imam dojam da bi prije htjeli da Dinamo sjebe prvenstvo da bi mogli srat o komunjarama i propasti kluba 24/7 nego da osvoji prvenstvo jer u slucaju osvajanja prvenstva ova sezona bi bila medu najuspjesnijima u Dinamovoj povijesti sto nikako ne bi mogli progutat.
  • Fan
    876
    Imamo Dinamo, ali imamo i slabi klub, igrački i mentalno.
    Nadao sam se da neće jedno ići s drugim, znao sam da će biti blagi pad, ali ovo ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao očekivati, vjerujem kao ni većina navijača (bar onih koji nisu na Zoni, znam da ovdje vlada puno veći optimizam nego u generalnoj javnosti).
    Nema smisla više toliko kenjat po igračima, trenerima, upravi itd, kad je baš sve već rečeno. Sportski sektor je kompletno zakazao, nekompetentni su i većina iz tog sektora bi morala van iz Dinama. Problem je što sigurno neće biti velikih promjena ovo ljeto i toga se najviše od svega bojim, što možemo ovakav Dinamo i sljedeće sezone očekivati, a ako i tada ne budemo prvaci....nećemo propasti, ali budžet nam sigurno tada pada za 50% i onda tek kreće patnja i svakako možemo zaboraviti na osvajanje zaredanih naslova.
    Tužan sam i razočaran, srce me boli što moram gledati ovakav Dinamo, al eto, život ide dalje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.