• nemapredaje
    4.6k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/627446

Ovaj vikend promašen Dinamo, Rijeka i Hajduk odigrali kako sam prognozirao. Pošto sam bio stavio da ćemo Varaždin pobjediti,a s Istrom odigrati neriješeno, promjena je da Istru moramo pobjediti.

Hajduk 51
    Rijeka 50
    Dinamo 46

28. kolo (4.-6.4.)

Istra 1961 - Dinamo x2
    Lokomotiva - Rijeka x

S. Belupo - Hajduk x

Hajduk 52
    Rijeka 51
    Dinamo 49

29. kolo (11.-13.4.)

Hajduk - Lokomotiva 1

Rijeka - Varaždin x

Dinamo - Osijek 1

Hajduk 55
    Dinamo 52
    Rijeka 52

30. kolo (18.-20.4.)

Šibenik - Dinamo 2

Istra 1961 - Rijeka 2

Varaždin - Hajduk x

Hajduk 56
    Dinamo 55
    Rijeka 55

31. kolo (22.-24.4.)

Hajduk - Istra 1961 x

Rijeka - Osijek 1

Gorica - Dinamo 2

Dinamo 58
    Rijeka 58
    Hajduk 57

32. kolo (25.-27.4.)

Dinamo - Rijeka 1

Osijek - Hajduk x

Dinamo 61
    Hajduk 58
    Rijeka 58

33. kolo (2.5-4.5.)

Hajduk - Dinamo x

Rijeka - Gorica 1

Dinamo 62
    Rijeka 61
    Hajduk 59

34. kolo (9.-11.5.)

Šibenik - Rijeka 2

Gorica - Hajduk 2

Dinamo - S. Belupo 1

Dinamo 65
    Rijeka 64
    Hajduk 62

35. kolo (16.-19.5.)

Lokomotiva - Dinamo x

Hajduk - Rijeka x

Dinamo 66
    Rijeka 65
    Hajduk 63

36. kolo (23.-25.5.)

Šibenik - Hajduk 2

Rijeka - S. Belupo x

Dinamo - Varaždin 1

Dinamo 69
    Hajduk 66
    Rijeka 66
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Jel nam se Galešić vraća iduće kolo? On,KTC, Torrente pa i Rile kao opcija na stoperu bi bili i više nego ok, samo da MMaea ne moram više gledat u prvih 11. Točno sam znao da će ovaj vikend biti grdo kad nam nema Galeta i Torrentea,a ovaj nam ostane jedina opcija uz KTC-a.
  • NORTE
    14.4k
    Mučno je gledati i razmišljati koliko smo loši i nemoćni.
    Nismo zapucali u okvir gola.
    10x skuplja momčad od Varaždina.
    Pa dobrom Zeliniki ni posla nismo zadali.

Promašaj Stojkovića je katastrofalan, ali mi boljeg na klupi nemamo (hvala Mariću i upravi).

Imali smo početkom 2. poluvremans momentum, napadali i igrali dobro i onda Mišić nepotrebno zaustavi napad jer se igrač Varaždina SAM ozlijedio u napadu i ostao ležati.

Nakon tog "fair play" poteza mi više nismo postojali.

Mitrevski je bolji nogometaš od velike većine naših, prvi put sam ga vidio i čuo za njega.

Kulenović s ne znam koliko golova u jednoj polusezoni zakucan za klupu i mora igrat Kanga.

Vraćaju se Torrente i Galešić.

Itekako možemo očekivati dobar rezultat Slaven Belupa protiv neuvjerljivog Hajduka.
  • rioda
    7.7k
    Mitrevski je bolji nogometaš od velike većine naših, prvi put sam ga vidio i čuo za njega.NORTE

Mitrovski je odličan, odličan igrač. Kad sam vidio da starta s klupe ništa mi nije bilo jasno
  • Izet Hajrović
    4.7k
    vraća se od ozljede, prvi put je u zapisniku nakon mjesec i pol dana.
  • Dani Olmić
    1.2k
    prvi put je bio na terenu nakon poraza na poljudu u sijecnju ja mislim…
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    0:0 je zavrsila utakmica tad.
  • vlatkomarkovic
    588
    Realno gledajuć, dosta bi bilo više. Marko Maric i Dario Simic su u zadnje dvije sezone pokopali Dinamo. Prošle godine smo imali jako puno sreće i digli naslov. Ove godine sada je jasno da ćemo trebati još više sreće. Bilo je na kraju prošle sezone mazanje očiju nema problema, prvaci smo, dolaze još jeftinih stranaca, iako se vidjelo da to baš i nije dobra formula. Nadam se da ćemo nekako izvući ovu sezonu, ali nadam se da više mazanja očiju nema. Tko god bio novi SD, nama treba veliki remont. Nije bitno ni tko je trener više, Biscan, Jakir, Neno, Fabio.... nitko nemre dobiti igru jer nemamo igrače za dobru igru. I ok sada će se naći netko i reci kako smo skupili 11 bodova u Ligi Prvaka. Nikad gori RB Salzburg, Slovan, Celtic kojem je trebao bod, Monaco po blatu i Milan kojeg smo pošteno dobili, ali isto je bio u teškoj krizi. Ne umanjujem uspjeh, ali želim samo prikazati da mi kadrovski smo jako, ali baš jako tanki. Nadam se da će novi SD biti dobar i da je svjestan zadatka. Treba nam veliki remont, Cannavaro će vjerojatno otići i da digne naslov nekim čudom, treba sve dobro presložiti i posložiti. Ne trebaju nam sad apologeticne izjave kako su Kanga i Mmaea zapravo dobri igrači i kako ih se treba podržavati kako je ovaj onakav i ovaj ovakav. Mislim stvarno, ajmo podrzati klub, al nemojmo se sada lagati. Sve je super ima u klubu jako pozitivnih stvari, ali sa sportske strane ovo je užasno.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Nikad gori RB Salzburg, Slovan, Celtic kojem je trebao bod, Monaco po blatu i Milan kojeg smo pošteno dobili, ali isto je bio u teškoj krizi.vlatkomarkovic

Zato su Varaždin, Gorica, Istra, Loksa i ostala HNL družina "goropadni" i bolji od navedenih klubova? Ajde... Da, Salzburg i Slovan nisu jačina LP, ali te priče da smo ih dobili jer su oni škart je vrsta logike koju vrti onaj tovarski luđak Zoki. Slovan i Salzburg su mu škovace. Celtic mu niti smrti niti miriši, Milana svi u Italiji šamaraju tako da nije čudo što ga je i "očajni" Dinamo, Monaco je pobjedila kiša a ne momci u plavom dresu. To su njegove vrste argumenata na naših 11 bodova. Klaun...
  • vlatkomarkovic
    588

Ne, ne, u pravu si, ispričavam ti se. Evo sveto ime Dinamo, sutra idem odmah u Fan Shop kupiti ću si dresove Kange i Mmmae u sve tri verzije i staviti iznad kreveta. Prva stvar ujutro će biti poljubiti ih i zadnja stvar prije spavanja. Zahvalan sam svima što su došli u Dinamo i blagoslovili nas njihovim talentom. Djecu ću učiti plesnim pokretima Cordobe, a kupiti ću im iste tenisice kakve ima Mbuku da budu najpopularniji u školi. Ovaj Dinamo ima takav unutarnji kapacitet, ali evo svi klubovi u Ligi Prvaka imaju sreću, dapače mislim da su svi namjestili rezultate zadnja 2 kola kako bi mi ispali, osobito Bayern jer je znao kakva ga osveta čeka. Ma mi smo goropadni, mi smo Dinamo, mi smo najjači. Pa evo sada smo dali Sucica Interu ko poklon jer nam je žao vidjeti kako se talijanski klubovi muče u Ligi Prvaka. Ovo sve je veleban uspjeh, a razlog zašto nismo prvi na tablici su loši bivši treneri, vremenski uvjeti, travnjaci, novinari, suci, HNS.... No razbiti ćemo mi i to jer smo pokazali svima, dapače juniori će nam igrati u zadnjem kolu koliku mi kvalitetu u kadru imamo.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ja spominjem kako mi ide na živce kad se naših 11 bodova u LP umanjuje jer su protivnici bili "škart" , a ti na to odgovorio s poslanicom o Cordobi, Mbukuu i "goropadnom" Dinamu. Nije mi baš jasan ovaj odgovor, ali dobro...
  • miro
    6.1k
    I prije ovog vikenda 4 boda ukupno iz VŽ i PU bi mi bilo sasvim prihvatljivo. Nadam se da ima baruta u ekipi za Drosinu
  • vlatkomarkovic
    588
    Ne umanjujem uspjeh, ali želim samo prikazati da mi kadrovski smo jako, ali baš jako tanki.vlatkomarkovic

Znači kako sam napisao, ne umanjujem uspjeh, ali 11 bodova u LPu ne smije nam zamagliti oči da ova ekipa je dobra ili u razini ekipa na šta smo navikli od prvog Bjeličinog mandata i treba nam remont bezobzira na 11 bodova u Ligi Prvaka.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Aha, e to se slažem, širina kadra nam svakako nije bajna... Ja sam komentirao u smislu da se naših 11 bodova podcjenuje stalnim komentiranjem sa raznih strana (prije svega tovarskih poput onog Zokija) u stilu da smo dobili samo škartove od ekipa. Taj škart iz Bratislave je skoro 30 bodova ispred "moćnog" Ružomberoka, a Salzburg je treći i samo 4 boda od prvog mjesta. Pravi škart,nema što...

Na to sam mislio. Naravno da naše "bravure" u HNL-u ne bih opravdao ni da smo prošli u knckout fazu LP, a kamoli ovih 11 bodova. Samo sam imao potrebu izraziti frustraciju da kad god Dinamo nekog rokne u Europi, to je "škart" od protivnika, ali zato kad bi magarad, Rijeka ili Osijek dobili nekog prosječnog, e to je vrijedno divljenja.
  • vlatkomarkovic
    588

Nije škart, ali nije ni za mazanje očiju. Jer ukrcavati se na vlak nema problema imamo 11 bodova u Ligi Prvaka je jednako opasno kao što smo na ljeto napravili, ekipa je jača nego prošle godine, a bili smo prvaci. A to što smo se izvlačili ko nikad u nadoknadama, to smo brzo zaboravili. Super je 11 bodova, ali to nije dokaz da mi imamo dobar kadar i da nam ne treba remont, osobito nakon prodaja koje nas čekaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.