• Patak
    3.2k
    Ignorirao sam te kad si Marley pisao da po istim kriterijima jednog uzdižem drugog spuštam. Što nije točno a Kanga ovdje nije ni tema. A za tu tvrdnju nisi naveo apsolutno nikakve argumente, statistiku ili bilo što.
    Ova druga statistika ti je izvučena nekorektno:
    1) krenuo si zbrajati baš kad je Kulenović ušao u krizu i kad je na klupi.
    2) poštenija statistika bi bila minuta/gol jer sad igra garbage time.
    3) Još bolja statistika bi bila na razini cijele sezone i to min/gol.
    4) pa onda karijera po godinama, koliko golova/asistencija kad su imali 19, 20, 21 g. i to min/gol.

Ta tvoja statistika je isto loša kao ona gdje je Kulen bio na vrhu ljestvice strijelaca lige prvaka sa Lewandowskim i Halandom mislim. I to ove sezone. Jel to Franjo bio? To su te parcijalne statistike, čudo s tim možeš dokazati.

Ima mjesta i za Franju i za Kulena u reprezentaciji, za mene je Kule bolji, za tebe Franjo i sve ok. Ja i jednom i drugom želim uspjeh u karijeri.
  • Patak
    3.2k
    Preuzeo si i frazu "glumiš žrtvu"...:-). Sretno!
  • mali M
    7.2k
    hvala ti, pozdrav i tebi brate... Dugo već nisam vodio neproduktivniju raspravu na forumu..

Uglavnom, mislim da će i Kule imat koristi sad kad Dinamo proigra jer će automatski i on zabijati. Igra će se dizati cijeloj momčadi pa tako i njemu...
  • Droljo
    14k

Nije on tebi brat. Jesi čuo!!??
  • Felip
    381
    Kuleta u prvu za zadnji kvartal. Svaka čast Kangi za neke druge kvalitete, ali realizaciju u ključnim momentima nije donio.
    Pa majku mu, treći strijelac prvenstva i dečko koji će sigurno gristi za gol ti sjedi na klupi 85 minuta u utakmici u kojoj nemamo šut u okvir gola. Dajte mu jebenu šansu više.
  • Fan
    876
    dečko koji će sigurno gristi za golFelip

Brzo se nekako zaboravlja njegovih zadnjih x utakmica kad ne da nije grizao za gol nego se nije ni pojavio na terenu. Imao je dovoljno šansi i ne vjerujem da je bolji u ovom trenutku od Kange.
  • Patak
    3.2k
    Svoje šanse je Kule iskoristio na najbolji mogući način - golovima.
  • Jaro
    9.4k
    Pa jucer ga pamtim po padanju nakon duela (i onda podizanje do vec sljedece akcije u kojoj lopta dolazi do njega, al je bio prespor i za to), te po "odlicno" primljenoj lopti u izglednoj sansi - ostatak - nevidljiv
  • Patak
    3.2k
    Treba mu kontinuitet, povjerenje, ohrabrenje, ne kritika i klupa.

Sad kad je Petko nazad, Petko-Kule kombo bi mogli raditi čuda kao na početku sezone i dovest nas do titule. Kule ionako nema konkurenciju u vrhu napada. Pa i ovo što si nabrojio je više u šest minuta napravio nego mu konkurencija u šezdeset i šest, osim ako ne brojiš onaj tragikomičan šut u semafor kao nešto spomena vrijedno.

Krajnje je vrijeme za prekid eksperimentiranja ako imamo ikakve šanse u prvenstvu .Očekujem Kuleta od prve minute protiv Istre.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Kulenović trenutno nažalost donosi puno manje nego što bi trebao, isto kao i Kanga trenutno. Nama je jedina nada povratak Petkovića jer imamo premali doprinos od špica već jako dugo. Jučer je Petković ušao, izborio penal i zabio ga. On je takav igrač koji i kad odigramo loše može povući individualnom kvalitetom za ekipu i donijeti bod ili tri boda. Kulenović i Kanga to nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.