• Krizy
    54.6k
    9 osvojenih duela
    2 gola
  • rokikaciga
    875
    Ocito mu nisu pasali Bjelko i Fabio kao treneri + pregorio je kao jedini napadac. Jako dugo bio bez gola i tu sam ga branio.

I dalje mislim da je napadac s velikim limitacijama ali borac i Dinamovac, jede travu. Svaka cast Kule
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Jel slavio gol?
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Mislim da je kod Bjelice bio problem sto je igrao sve tekme ritam srijeda-subota.
    Mister s druge strane ga nije fermao pol posto ali pokazao koliki je strucnjak pa nije to nikakvo cudo.
  • nemapredaje
    4.8k

Je, strastveno.
    Ali je imao ozbiljnu facu.
  • rokikaciga
    875
    je, slazem se skroz. A i Bjelko ga je previse ganjao predaleko od protivnickog gola. On mora zivjet u sesnaestercu
  • Marley
    3.7k
    Volim ovo "drvo" nase lijepo purgersko. Kad zabija kao na traci, kad preokrece sezonu, kad je "heroj ulice".
    Ali jednako i kad mu ne ide, kad ga sprdaju, i kad se duri.
    Bas me razveselio, hvala Sandro, taman za blagdane.
    Nas zagrebacki decko :heart:
  • Crni86
    9.5k
    Ta njegova energija je ono sto mislim da je njegovo najvece oruzje. To je danas bio pravi kule, kad zabi gol digne cijelu momcad proslavom za 50%. Vidis odmah i da sam krene opet gazit i jest travu po terenu.

Dobrodosao nazad.
  • Špicpapak
    112
    Moje mišljenje o njemu je toliko konfuzno da ću reći samo da mi je on najgori napadač kojeg sam ikad gledao a da je u stanju zabit 20 golova u sezoni u kojoj ekipa igra užasno a i on je dobar dio prosjedio na klupi.
  • Krizy
    54.6k
    Kulenović je ove sezone postigao po barem jedan pogodak u 13 različitih utakmica, u 2394 minute).

Igrači Dinama koji su zabili na više utakmica u svim natjecanjima otkako se igra Liga 10:

2021./22.
    Mislav Oršić (strijelac u 17 utakmica, 4080 minuta)

2020./21.
    Mislav Oršić (strijelac u 18 utakmica, 3964 minute)

2019./20.
    Mislav Oršić (strijelac u 15 utakmica, 3424 minute)

2016./17.
    El Arbi Hillel Soudani (strijelac u 16 utakmica, 3566 minuta)

2015./16.
    Armin Hodžić (strijelac u 14 utakmica, 1896 minute)

2014./15.
    Angelo Henriquez (strijelac u 19 utakmica, 2449 minuta)

2013./14.
    Duje Čop (strijelac u 23 utakmice, 3711 minuta)
    Junior Fernandes (strijelac u 16 utakmica, 3645 minuta)
    El Arbi Hillel Soudani (strijelac u 15 utakmica, 3483 minute)
  • Crusades
    15.8k
    Ovo je razina koju smo trebali od odlaska Gavranovića još. 10-15 golova u HNL-u da rastereti prvog napadača.

Problem je kaj je on veći dio jeseni bio prvi napadač pa je od prevelikog korištenja zakazao i pao u formi.
  • Patak
    3.3k
    Kule nije za prvog napadača Dinama, ali realnost je da mi boljeg napadača od Kuleta nemamo već deset godina, a Oršić niti nije napadač već krilo.
  • nemapredaje
    4.8k

Imaš centralne napadače i krilne napadače.

Krila su napadači.
  • Blueshadow86
    3k
    ali realnost je da mi boljeg napadača od Kuleta nemamo već deset godinaPatak

Šta su Gavranović i Petković stoperi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.