• Patak
    3.1k
    Ignorirao sam te kad si Marley pisao da po istim kriterijima jednog uzdižem drugog spuštam. Što nije točno a Kanga ovdje nije ni tema. A za tu tvrdnju nisi naveo apsolutno nikakve argumente, statistiku ili bilo što.
    Ova druga statistika ti je izvučena nekorektno:
    1) krenuo si zbrajati baš kad je Kulenović ušao u krizu i kad je na klupi.
    2) poštenija statistika bi bila minuta/gol jer sad igra garbage time.
    3) Još bolja statistika bi bila na razini cijele sezone i to min/gol.
    4) pa onda karijera po godinama, koliko golova/asistencija kad su imali 19, 20, 21 g. i to min/gol.

Ta tvoja statistika je isto loša kao ona gdje je Kulen bio na vrhu ljestvice strijelaca lige prvaka sa Lewandowskim i Halandom mislim. I to ove sezone. Jel to Franjo bio? To su te parcijalne statistike, čudo s tim možeš dokazati.

Ima mjesta i za Franju i za Kulena u reprezentaciji, za mene je Kule bolji, za tebe Franjo i sve ok. Ja i jednom i drugom želim uspjeh u karijeri.
  • Patak
    3.1k
    Preuzeo si i frazu "glumiš žrtvu"...:-). Sretno!
  • mali M
    7.1k
    hvala ti, pozdrav i tebi brate... Dugo već nisam vodio neproduktivniju raspravu na forumu..

Uglavnom, mislim da će i Kule imat koristi sad kad Dinamo proigra jer će automatski i on zabijati. Igra će se dizati cijeloj momčadi pa tako i njemu...
  • Droljo
    13.5k

Nije on tebi brat. Jesi čuo!!??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.