• ElDorado
    2.6k
    Mi doslovce imamo 4-5 sportskih direktora, a od njih prihvatljiv bi mi bio jedino Boromisa. Tako da sve te puste priče o domaćem SDu za nas koji moramo težiti da smo iznad HNLa po mnogočemu su jednostavno bedaste.
  • SAS1987
    16.7k
    Svaki imalo normalan strani SD će prvo pitati kompetentne ljudi u klubu o igraćima koji su vec sada na radaru kluba (npr Jagušić) tako da nepoznavanje HNL ne vidim ko neki preveliki problem.

Ak je moguće bi valjajo razmisliti o iskusnom SD i recimo Boromisi ko njegovoj desnoj ruci.
  • ElDorado
    2.6k
    ok. Ali Marić nije imao nikakve strategije i nije nikada pričao na ovako suvisli način i oko detalja o kojima Boromisa priča. Marić je jedino brijao kak treba dovodit igrace koji su u problemu a bas je to bedastoća i to Boromisa i objasnjava

Edit meni je recimo neobjasnjivo dovođenje Mbukua i Cordobe. Ta dva transfera su potpuno iracionalna gledano iz svih kuteva i potreba koje smo imali.
  • Crni86
    9.1k
    istina, samo je boromisa na pitanja ugl odgovarao sa stvarnim primjerima koje je prozivio u olimpiji. Maric je doslovce samo u teoriji pricao i nikad to nismo vidjeli da je pretvorio u praksu. To je kao kada ti profesor koji nema dana randog iskustva u sektoru nesto objasnjava a onda dode osoba koja tu poziciju obnasa vec nekoliko godina.

Svakako treba ispratiti boromisu jer kroz koju godinu kada jos malo stasa ce svakako biti kompetentan da bude sd dinama.
  • SAS1987
    16.7k
    Mbuku je došao na slicnu shemu ko Torrente, nekada veliki potencijal koji se malo pogubio. Jedan zasad promašaj, drugi zasad pojacanje.
  • Hebimir Strašni
    61

Prerasli smo mi al' nisu drugi oko nas. Neživimo mi u balonu izolirani od društva, države i lige u kojoj se nalazimo.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Mislim da ćemo svi biti puno pametniji sljedeći tjedan. Neko će postati sd , a ko vrijeme će pokazati. Ko god da dodje imat će punu podršku sa moje strane , samo ne Mikić :cheer:
  • ElDorado
    2.6k
    evo Cordoba mi nije jasan. Drvio je po njemu dva mjeseca. Lik je igrao u nekom osrednjem klubu, niti je bio neki reprezentativac niti je bio neki veliki talent. Zapeli za njega pored svih igrača iz nekog poznatijeg okruženja. Da se razumijemo ja se jos uvijek nadam ali sve manje
  • mali M
    7.2k
    Ma tako je, puno je ljudi i ovdje govorilo (a znam i iz bliskih izvora) da je Marić dobar produkt Dinama ali je prvo trebao biti asistent nekom renomiranom imenu.. izgorio čovjek samo tako...
    A meni je ovaj mlađi iz Benfice top. Baš kako je rečeno, Portugalci kao i mi imaju mali bazen i moraju puno razvijati mlade, a istovremeno ona njegova izjava što ga je i "otjeralo" iz Rusije gdje su mu drugi zbog privatne dobiti diktirali kako raditi mi je baš top i mislim da baš tu možemo pronaći zajedničku polazišnu točku.
  • Zagi
    9.4k
    Al taj bu tu kod nas izdržo ko onaj BOTo u Osijeku...pol godine i petama vjetaHebimir Strašni

Liku su pucali u vjetrobran kao upozorenje danima prije nego je uopće službeno počeo raditi.
    Definitivno ga ne krivim kaj je odlučio odj Osijek i da je bolje/sigurnije raditi po favelama u Brazilu.
  • Dzoni
    1.1k

I? Kaj ćemo namjerno se kočiti jer drugi nisu sposobni izać iz kružnog toka. Glupi komunistički mentalitet
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Kaže Olivari da iz pouzdanih izvora saznaje da je Fredi Bobić najveći kandidat za SD-a.
  • Keyser Soze
    13k
    Fredi Bobić navodno najozbiljniji kandidat za SD.
  • Noel
    9.7k
    Ne sviđa mi se. Sudjelovao je u unistavanju Herte i Stuttgarta. Imao incidente sa novinarima. Želim mu svu sreću i podršku ako je istina..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.