• Nolifer
    10.2k
    U međuvremenu je Thompson objavio, da su zatražili i drugi koncert, bilo je za očekivati. :strong: :victory:
  • Hnlovac
    1.7k
    I mislio sam da ćeš spomenuti Novi Jelkovec, i realno nije to loše, ali to je najveća spavaonica u Gradu Zagrebu. Ne toliko zbog projektiranja, koliko zbog lokacije, i nažalost tam moraš ići obaviti kod sve izvan kvarta

Desni dio kvarta je odličan štoviše, ali lijevi dio kvarta, s onim zidom od zgrade, podsjeća na ghetto iz predgrađa Pariza

Iver je također skroz ok, i na to i ciljam, iako je tužno da je taj maleni kvart jedini primjer neceg što valja u Zg, pored tisuća stanova u Španskom, Klari i lanistu
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Pa koliko ulaznica je na kraju prodano?
    To je bila nenormalna gužva, prijatelj je danas oko podne probao ući u virtualnu čekaonicu i bio 19000. Ako su jučer 6 sati nakon početka prodaje došli na preko 130 000, onda je ovo danas sigurno otišlo preko 200 000.
  • Jaro
    9.4k
    lijevi dio kvarta, s onim zidom od zgrade, podsjeća na ghetto iz predgrađa ParizaHnlovac

I stanovnicima istog zida... A ne radi se o "brazilcima",. Nedavno sam isao tamo u posjet - zgadilo mi se sve... Liftovi ne rade, stepenice zapisane, zalivene, ljepljive - to ne podsjeca na geto - to jest geto...
  • Brusa
    2.5k
    po twitteru se neslužbeno piše o 300 000
  • KtcGoat
    346
    Brijem da hipodrom nece bas bit u stanju istrpit takva 2 spektakla u tako kratkom roku jos ti i raste rizik od kise, a i nedjelja je to(sutra radni dan). Al bumo vidli
  • ivanzg
    297
    Imam kartu, idem na koncert ali ovo bi mogao biti kaos i velika sigurnosna pizdarija.
  • Noel
    9.7k

Objasni malo.. mislim kad si već napisao..
  • Jaro
    9.4k
    ja recimo ne sumnjam da ce sami dogadjaj biti perfektno organiziran. A sad, ovo okolo - promet i slicno - jbg, 50 posto krkana ce htjeti u startnu ravninu hipodroma parkirati i takvih mi nece uopce biti zao kaj ce zapet u nekom krkljancu, dok ce normalni javnim prijevozom do save, pa pehaka preko... Steta kaj nema parkinga na Paromlinu vise (samo za ovakav dogadjaj, ali i vlakom do glavnog i cipelcug preko nije neki problem. Tako smo na Metallicu isli).
  • ivanzg
    297

Spremi i zapamti kaj sam napisao pa se 7.7 podsjeti na moj post.
  • Noel
    9.7k

Ako su dvojica Pape (jedan čak u ratnom stanju) bez ikakvih problema primljeni na hipodrom sa puno većim brojem ljudi ne vidim zašto bi to bio problem sa Thompsonom. Odredit će se neki broj policajaca na broj ljudi. Nitko bez karata neće moć uć blizu zone hipodroma. Jednostavno će bit napravljeni pješački koridori do hipodroma ,promet tim djelom neće bit moguće organizirat pa će vjerojatno bit zabranjen ulazak autima. Pretpostavljam da će nasip će bit zatvoren od strane policije. Danima prije će se češljat cijeli hipodrom radi sigurnosti. Mislim da će se napravit sve da prođe bez pizdarije i kaosa. Netko odgovara za to. Jedino ako imaš neke informacije o namjernoj sabotaži pa si tako siguran onda bi trebao podijelit takve informacije nadležnim institucijama za sigurnost..
  • ivanzg
    297

Daj ne drobi, nemoj me maltretirat sa glupostima i sabotažama.
  • Noel
    9.7k

Ti si počel drobit. Ak nemaš kaj pametno i konkretno za napisat nemoj širit paniku.
  • Doktor Kunić
    4.5k
    možda će na nasipu u to vrijeme palit se krijesovi pa će bit preskači ogradu tjeraju nam komarce, možda na to misli
  • ivanzg
    297

Nema smisla, neda mi se raspravljat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.