• ElDorado
    2.6k
    Nadam se da smo zaboravili Soldu i Dantasa
  • Nogo
    6k

Lawal 1:0
  • Sajla
    7.8k
    Znam da tak započinju tračevi, ali prilično sam siguran da sam upravo videl malog Matkovića kak s curom hoda centrom Zagreba, prolazili kraj HNK. Mislil bi čovjek da dečko gleda kak mu klub igra dok je on potrgan... A možda je i neko samo jako sličan, a ja bezveze serem pa se ispričavam ak je tak, ali ovaj izgleda identično.
  • Jurki
    16.4k
    Nicota, Droljivari liked your post.
    Imali budu ekskluzivu iz pouzdanih klubskih izvora da Matkovic potpisuje za Dinamo.
    Taman prije nego kaj ih gemišti obrneju.
  • deda
    36.2k
    Ako nije šepao onda nije on :rofl:
  • NVKOD
    3.9k
    Mislim da je svima jasno da nikavi Dantasi, Solde, Jurišići, Matkovići i ostala škvadra iz Osijeka nisu igrači za Dinamo. Istra se doslovno poigrava s njima.

Ono na što moramo posebno paziti je da ne upadnemo u zamku razmišljanja da, ako igrač odigra 4-5 dobrih utakmica u svom klubu, to automatski znači da treba odmah doći kod nas. Primjerice, Soldu je mazila sreća na početku sezone, sad ga nema nigdje. Dantas također nije ni blizu potrebne razine, a njegov menadžer traži milijune itd.
  • Krizy
    54.2k
    Mene su tu bacili na lomaču kada sam pisao da Bukvić (u onoj sezoni gdje je kao dominirao :rofl: ) i Matković nisu igrači za Dinamo.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    u onoj sezoni gdje je kao dominiraoKrizy

Ali samo protiv Dinama na Opusu. :roll: Protiv Dinama na Maksimiru i ostalih klubova, nije ga bilo nigdje.
  • Keyser Soze
    13k
    Strukan samouvjereno i sa smješkom pokazuje nema faula, a na usporenoj snimci ispada čisto gaženje za žuti.
  • don
    11.9k
    Slaven danas uzima bod bez nekih većih problema.
  • Dani Olmić
    1.2k
    a mozda i sva 3
  • IceMan
    2.7k
    Fino to Strukan regulira…

Jedan od najgorih i najiritantnijih sudaca u HNL-u.
  • ElDorado
    2.6k
    Dugo nisam vidio tekmu s ovoliko valjanja i jaukanja. A Strukan je fakat sručljak za procjenu faulova i žutih. Nije cudno kad sudi EU da mora bjezat nakon tekme
  • NitkoBitan
    24.5k
    Rijeka danas kiksa. Ako Menalo u prvoj postavi nije znak s neba...
  • Crni86
    9.1k
    Strukan je uz bela najnetalentiraniji sudac. Kada njih dvojica sude gledas ragbi, a ne nogomet. Stvarno ne kuzim nase suce.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.