• Noel
    9.7k
    To je taj. Nadam se da se odmoril.
  • OsamŠest
    4.6k
    Veliki je plus i rad u Benfici. Sredini koja, kao i Dinamo, teži proizvodnji vlastitih igrača. Ako je ovo izbor, onda je to jako dobro i na duge staze.
  • ElDorado
    2.6k
    Brzo se rekuperirao
  • Zg123
    1.5k
    Nije to taj, on je otisao iz Benfice zbog ponude Spartaka. Luisao je bio taj koji je umoran zbog nogometa i potencijalni kandidat kojeg je lansirao Nacional
  • mokoxax468
    1.2k
    Razlog zašto je otišao iz Spartaka:

Q: What challenges did you face in your role?
    A: There was resistance from some quarters. It was difficult to work in an environment where external parties tried to influence decisions for personal gain rather than the club's best interest. While I fought to uphold the club's integrity, once I realized that certain influences were beyond my control, I had to make a decision. Either I accepted the working conditions or requested to leave.
  • vlatkomarkovic
    581
    Ja sam zadovoljan, nisam oduševljen, ali sam podosta zadovoljan. Bio bi oduševljen da nije zaposlio Stankovica kao trenera u zadnjem klubu.
  • mali M
    7.2k
    It was difficult to work in an environment where external parties tried to influence decisions for personal gain rather than the club's best interest. While I fought to uphold the club's integrity,mokoxax468

Taman ima iskustvo iz kojeg smo mi izašli i imamo trenutno istu viziju i cilj.. ajde, sviđa mi se smjer, idemo vidjet što će biti
  • sarenicvjetic
    64
    34 godine ima tip,ak nam zatreba može uletit na lijevog beka. Topčina,ovaj je i Marića zaj..
  • BBB Baranja
    353
    Nadam se da nije prevara kao Boto
  • Dadox
    110
    Da mi je neko rekao da bu Tomas odsjeklo bi me,ali srećom nije Stjepan nego Amaral. Podržavam…
  • Laugreano
    3.7k
    Naletio sam na njegov jako zanimljiv intervju, di detaljno priča o skautingu i svojoj karijeri.

https://maisfutebol.iol.pt/entrevista-tomas-amaral/tomas-amaral/enzo-foi-o-melhor-jogador-que-o-benfica-contratou-enquanto-estive-no-clube#/google_vignette

A ovaj dio mi zvuci jako poznato. Haha

Da. I razumjeti igračevo kadriranje. Možda je jako dobar, ali možda se ne uklapa u kontekst kluba u kojem radimo. Bilo zbog ideje ili veličine kluba. Na primjer, kad sam bio u Eibaru, trener momčadi bio je José Luis Mendilibar, koji je želio visok pritisak na cijelom terenu i često pritisak čovjeka na čovjeka. Središnji braniči morali su biti ne samo fizički jaki da bi dobili pojedinačne dvoboje, nego i da se brzo oporave 40-50 metara iza njih. Vidio sam središnjeg braniča koji je bio jako dobar i imao je dosta kvalitete, ali koji onda nije imao brzinu da se oporavi. Mogao je biti vrlo dobar u nekoliko područja, imati vrlo visoku razinu ili potencijal, ali tu se nije uklapao. Ne bi bilo dobro skaut preporučiti ovog igrača Eibaru, znajući željeni profil igrača i stil igre momčadi.
  • NORTE
    14.4k
    zaposlio Stankovica kao trenera u zadnjem klubu.vlatkomarkovic

Spartak Moskva je to, o čemu mi pričamo...
  • Laugreano
    3.7k
    Doveo je Barca i Ugaldea koji su brzo postali najbolji igrači lige.
  • Yovitssa
    879
    Ja sam zadovoljan, nisam oduševljen, ali sam podosta zadovoljan. Bio bi oduševljen da nije zaposlio Stankovica kao trenera u zadnjem klubu.vlatkomarkovic

Prebrojavanje krvnih zrnaca u totalno promašenom kontekstu. Kako bi se reklo, "fulao si ceo fudbal".
  • Dudu 9
    577
    Moram priznati da sam malo razočaran, opet dovodimo sportskog direktora sa tankim CV-om. Bio je sportsko direktor u samo jednom klubu i to vrlo kratko, a kod nas ga čeka hrpa posla. Želi mu sve najbolje, ali ne zvuči baš obećavajuće.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.