• vlatkomarkovic
    588
    vlatkomarkovic Tko je Bimbo?
    2hReplyOptions
    Jos-Optimus

Pa, vrlo brzo si postao stručnjak o čovjeku s obzirom na to do prije 2 sata nisi znao tko je on?
  • Laugreano
    3.7k
    Da znaš iole išta o tome oko kojih igrača su se lomili njih dvojica i tko je šta preporučio i koju cijenu možemo dobiti za kojeg igračavlatkomarkovic

Ajde prosvijetli nas.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    nisam znao za nadimak - vidim da ti je stalo do čovjeka, ali to je zaista tvoj problem
  • emilperska
    9.2k
    Čovjek se (barem sam ja tako shvatio) referirao na činjenicu da ako se ne može naći adekvatno ime, a očito je da je to teži proces nego naći trenera jer posao kompleksniji i višedimenzionalan, da je onda bolje povući čovjeka iz vlastitog sustava koji se učio poslu od Zorana Mamića, Romea Jozaka i Nenada Bjelice.

U krajnjoj liniji imamo IO,Upravu i NO. IO ima jasne mehanizme kontrole transferne politike, a Uprava potpisuje i odobrava svaku najmanju nabavku/prodaju. Tako da šanse da Bimbo krene talasati su minimalne ako je nekoga to strah..

Što se tiče povezanosti s bivšim režimima, imamo u NO čovjeka koji se privatno druži s Ljubom Pavasovićem i bio je dosta visoko kotirao u klubu u vrijeme glavate spodobe pa eto on nam je dobar i pošten, a Bimbo nije. Zajec se u klub vratio 2010. u doba najgore glavine represije. Kroz klub su u slično vrijeme se izvrtili i Šimić, Biščan, Mikić pa i Šokota u svojim drugim ili trećim igračkim mandatima u Dinamu.

Treba stvari gledati realno i jednako. To što je netko radio u klubu ili bio blizak s vladajućima prije 10.3.2024 nije samo po sebi zločin. Nova Uprava je naručila (i platila) kompletnu forenziku poslovanja pri preuzimanju kluba u ožujku. Da je nešto iole inkriminirajuće nađeno protiv Vukelića, ne bi ga Manenica slao na pregovore u Varaždin i na Kajzericu..

S ovog stajališta, Marko Vukelić je trebao biti SD prošle godine kada se nije išlo na vanjsko rješenje nego na vlastite kadrove. Možda će dočekati svoju šansu ove godine..
  • vlatkomarkovic
    588

Ja ne znam ikoga ko ga zna pod imenom, a ne pod nadimkom.

Čovjek vam je sve tu lijepo objasnio...
  • Jos-Optimus
    4.8k
    pa evo, to mi samo govori o tvom okruženju.
  • Facke
    5.5k
    Marko Vukelic Bimbo je duge u klubu. Ima znanja, unutar hrvatske nebute bolsuga coveka nasli. Dok sme imeli drugu momcad on je bil zaduzen za nju. Pa ovaj zajni transfer Belcara su Manenica i Vukelic skup odradili. Tak da ne znam cemu se treba po Vukelicu srati. Dober je covek.
  • vlatkomarkovic
    588

Popis ljudi koji su zvali Bimba, "Bimbo": Edin Terzic, Edin Dzeko, Slaven Bilic, Zvone Boban, Zeko, svi bivši treneri Dinama, svi agenti, svi igrači Dinama... Mi smo svi kriminalci
  • Jos-Optimus
    4.8k
    zanimljivo koliko se vrijeđaš na jednu personu koja j nebitna, za moj Dinamo totalno nebitna, nabijem ti Bimba tamo gdje svi skupa nabijamo i Mamiće, sad me ostavi na miru, truješ temu
  • vlatkomarkovic
    588

Lepo, jako Lepo, izgubis argument jer si uletio u njega ko budala u kredit. Onda tražiš način kako da me nabiješ na kurac, bez da popiješ ban. Onda kada dovedemo Mudrog i Belcara, onda bravo svi...
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Izgubim argument? Zato jer nisam gospodinu znao nadimak? Ne tražim način da te nabijem nego da mi se skineš s navedenog spolovila pa to i učini molim te
  • vlatkomarkovic
    588

Stari ti si mene napao što sam njega preporučio i sada ja tebi da se skinem s kurca? Dost dobro...
  • Facke
    5.5k

Nije v redu od tebe "nabiti" Bimba. Stvarne nije.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    nije v redu ni raditi s Mamićem, sve drugo objesi mačku o rep
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.