• Jurki
    16.4k
    Da je Dalic imao ponudu od 13 milijuna eura od Katra sutra bi prvim letom otisao tamoNitkoBitan

Otisel bi on tam pešice, a ne prvim letom.
  • Miro93
    2.8k
    Koliko je sigurno da se igra protiv Gibraltara u Faru?
  • Mali Zeus
    16.4k
    Pozove krila igramo 3-5-2. Pozove 6 desetki igramo 4-3-3.
    Plus kaj nam je očito nasušno potrebna ako ne smjena generacija onda malo pomlađivanja. Problem je što ona spika o tome da se u repku teško ulazi očito vrijedi za mlađe igrače, a s druge strane neki igrači će se gurati dok ne crknu na terenu, počevši s Modrićem.

Polako bi se trebalo uigravati sistem bez Modrića tj. bar neki plan B a ne da i u drugoj tekmi u 3 dana ovisimo o Modriću koji nemre pratiti taj ritam, a onda ubacimo 2 def vezna kad smo mislili da će ostati 1:0. Tj. trebao je Dalić to malo iskombinirati s prvom, ne istrošiti Modrića i Kovačića do maksimuma u prvoj ili ako ništa u drugoj krenuti s nekim drugim umjesto jednog ili drugog, Luke ili Matea. Plus kaj je Sučić, koji je trebao pomoći u defenzivi i trčanju, igrao nekakvu polušpicu, poslije Baturina na krilu da ne spominjem. Umjesto svih tih desetki mogao je pozvati bar jedno prodorno krilo, a ne da nam stalno krila krpaju Kramarić i Pašalić.

Da se vratim na mlade Nizozemski u19 igrači imaju oko 17.000 minuta seniorskih, naši 10 puta manje. Ti mladi upadaju stihijski (sjetite se Gvardiola), a neki upadnu pa se onda opet provlače po u21 ekipi umjesto da bude stalno u A ekipi, poput Diona Drene Belje. Znam da je hajdukov igrač i nije popularno, ali ne zvati Vuškovića je isto glupost. Veli Dalić nije još vrijeme, kad će biti? S 25?
    Španjolci gurnu Yamala sa 17 da igra i bok. Nije usporedba kvalitete njegove s našim igračima, nego je stvar principa. Ako si dobar i ako si talent gura te se, poziva, makar bio na klupi u početku, a ne provlačenje po u19 i u21 ekipama i pomaganje istima.
  • Dino
    3.4k
    u FaruMiro93

Gdje? :snicker:
  • The Octopus
    205
    Stvarno ne vidim poantu drzanja Vuskovica na klupi kad pokraj njega imas 4 bolja stopera. Jednostavno nije toliko dobar koliko ljudi pricaju da bi bio u krugu repke, a i konkurencija je velika. Gurati igrace preko reprezentacije jednostavno mislim da nema bas nikakvog smisla. Kad sazrije i bude dovoljno kvalitetan doci ce i njegov red, nije upitno. Zanima me sta bi reprezentacija dobila njegovim pozivanjem?
  • Brusa
    2.5k
    Problem je što ona spika o tome da se u repku teško ulazi očito vrijedi za mlađe igrače, a s druge strane neki igrači će se gurati dok ne crknu na terenu, počevši s Modrićem.Mali Zeus

Teško se ulazi, a još teže izlazi.
  • Marley
    3.5k
    Stvarno ne vidim poantu drzanja Vuskovica na klupi kad pokraj njega imas 4 bolja stoperaThe Octopus

Koja to 4 stopera? Ovaj put smo imali na raspolaganju za tu poziciju svega trojicu, od kojih su dvojica bili jako riskantni s obzirom na igranje u klubu. Tako da ne vidim kako bi Vuskovic ovaj put bio nepotrebni visak na klupi.
  • The Octopus
    205
    Sutalo, Caleta, Pongracic i Josko po potrebi
  • Marley
    3.5k
    znam koje stopere imamo, nisi me shvatio.
  • The Octopus
    205
    Pa nisam da haha jer ne vidim po kojem je to kriteriju on ispred nekoga od njih
  • rioda
    7.7k

Faro u Portugalu. Ako nije neko trik pitanje :grin:
  • Neron53
    1.3k
    Zadnje 3 godine igraju tamo
  • Mali Zeus
    16.4k
    ↪Mali Zeus Stvarno ne vidim poantu drzanja Vuskovica na klupi kad pokraj njega imas 4 bolja stopera. Jednostavno nije toliko dobar koliko ljudi pricaju da bi bio u krugu repke, a i konkurencija je velika. Gurati igrace preko reprezentacije jednostavno mislim da nema bas nikakvog smisla. Kad sazrije i bude dovoljno kvalitetan doci ce i njegov red, nije upitno. Zanima me sta bi reprezentacija dobila njegovim pozivanjem?The Octopus

Važna je poruka, a ta je da se vjeruje mladim igračima i da ih se polako uvodi u krug A repke. Pongračić je meni recimo niš specijalno, al nije to samo do Vuškovića nego općenito pristup di mladi igrači moraju doći valjda do 23. da bi bili kao ozbiljni za seniore.
  • The Octopus
    205
    Ne znam, za mene bi u reprezentaciju trebali dolaziti samo oni najspremniji i najbolji u tom trenutku da pomognu ekipi. Iskustvo treba stjecati u klubu i mladim reprezentacijama. Ne znam bas da bi mu nesto pretjerano znacilo prije prvog nastupa da je sjedio na klupi par utakmica. Nije mi A reprezentacija mjesto za razvijanje igraca. Ne govorim to jer je on hajdukov igrac, za mene je on ogroman talent
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.