• Patak
    3.2k
    Biščan je vidio nešto u Topiću a nije vidio potencijal Marca Pašalića, Franje Ivanovića, mislim i Fruka.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Fruk je, koliko sam ja skuzio, bio zelja Biscana. Umjesto Pasalica je trazio Vidovica, a brojke Ivanovica u Rijeci nisu nesto na sto bi sapunjao macora.
  • Brusa
    2.5k
    samo je @Daliban imao viziju.... :sweat:
  • ElDorado
    2.6k
    to je ok, samo da ne kroji sportsku politiku
  • Navijač Dinama
    9.5k
    i ne samo to. Čovjek je na neki način probao šikanirat Petkovića, pa onda mu napad malo malo znao biti Marin-Topić-Menalo, valjda tercet koji u Osijeku i Loksi ne bi pravio razliku, ali je guran i viđen u Dinamu.

Svaka čast njemu na karijeri da se razumijemo, i na trenerskom aganžamanu u u21 gdje je izmislio trenerstvo za Olića i onog prije.
    (po meni osobno prijelazne generacije su puno teže za vodit nego recimo seniore),

međutim u Dinamu se nije jednostavno snašao, odnosno bio je prevelik zalogaj.

ovako iz glave, derbi kojim smo osvojili i matematički titulu je odigran kalkulatorski, zatim derbi u ligi, partizanski nikom-ništa bunker protiv Gorice i po dobro prvo poluvrijeme u obe tekme protiv Aeka gdje je imao i Ivanušeca, Livakovića i Šutala.

Još meni, a vjerujem i drugima nije pasala ona "zombie karizma", čovjek izađe na press i mrmlja sebi u bradu, rekao bi nešto pa ne bi, hoćel pa neće, kao da je puškom bio natjeran.

Dečkima svaka čast jer su postavili prvi leđa i u vrijeme borbe za demokraciju kad se nitko nije usudio i nedavno kod promjena u klubu.Noel

Najbolje da onda po tome svaku kišu, sušu i podsušu koje su imale ikakve veze sa borbom i koje su rekle na neki način ne zloglasnome Mamiću ubacimo u klub, pa ako može onda po mogućnosti "prvoborac" Niko Krajnčar, Igor Štimac, Željko Jovanović, Rankec Ostojić i yugo agenat Ljubo Pavasovic, čisto da evo da svi dobiju svoj dio kolača kao i Tomo Šoki
  • emilperska
    9.2k

Koliko god cijenio Igora Biščana kao igrača koji se kao igrač nije dao zajebavati + dok su taksisti reketarili u Zagrebu i glumili državu u državi, on je jednog takvog napenalio. Toliko se nadam da on narednih 5 godina neće primirisati trenerskoj poziciji u Dinamu. Jednostavno nije kadar za to, nema socijalnu inteligenciju za ophođenje s igračima Dinama, a i najviše me razočarao u taktičko trkačkom smislu što je njegov Dinamo izgledao neprepoznatljivo u odnosu na Čačetov. Jednostavno, to nije bilo to. Nemojmo zanemariti da je on imao i Šutala i Livija i Ivanušeca pa smo u par tekmi izgledali u par deka s onim famoznim Jakirovim počecima gdje nije bilo tog istog Livija, Ivanušeca i Šutala.

Da li će ikad više biti trener za Dinamo, možda, ne znam. No, ne vidim da se nakon Dinama nešto pretrgao u traženju posla. Malo pare u Katru i onda GO. Po meni mu trebaju 2 3 sezone na stepenicama ispod Dinama, ali u klubovima šta konstantno ganjaju titule. Tipa Zrinjski, Olimpija ili neka Poljska, Švicarska.

Dodatno, njegov stožer u Dinamu mi je bio čak gori od Jakirovog. Jednostavno ne mogu ti igrači izgledat kao mrtva tijela nakon 60. minute u baš svakoj utakmici.

I ono ne rađenje zamjena protiv AEK-a je nešto što vjerojatno neću nikad moć izbrisat iz sjećanja, pa daj ubaci Perića da skok dobiješ te 2-3 minute..
  • Jos-Optimus
    4.8k
    i ono najgore od svega - negativa, mrtva negativa. On je trebao dignuti decke, navijace...jakir je na osnovu lude vjere i optimizma uspio pola toga
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Kako god ova sezona zavrsila nadam se da maricev kvazi strucnjak na kraju sezone isto ide. Pa da odemo po najtalentiranijeg hrvatskog trenera Kovacevica.
  • don
    11.9k
    Od Bišćana do Cannavara, u ni jednom treneru nije problem, jedini problem je u ovim polu igračima.

živin za lito i za najveću čistku svlačionice Dinama u povijesti kluba nakon ove povijesne sramote od sezone.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Kostur ekipe je evidentno zasicen i uz to u fizickom padu. Ocito imaju giganticnih motivacijskih problema. Remont na lijeto je svakako neophodan.
  • Pacho
    360
    Dobro da je tu novi SD koji vec slaze plan... Oh wait
  • NVKOD
    3.9k
    Ove bakljade i prekidanje utakmica su nešto najgluplje kaj sam vidio u dugo vremena. Pa kaj mora biti u glavi da se namjerno prekine utakmica dok su igrači bili u kakvom takvom naletu?

Smijemo se tovarima kako svoje sabotiraju, a istu stvar BBB napravi našima... j*bale vas baljke da vas j*bale.
  • Pacho
    360
    Sad ce ti doc "ne komentiraj stvari o kojima ne znas" ekipa kao da se radi o kvantnoj fizici :rofl:
  • Endeavour
    646
    I više nego zadovoljan bodom. I prije utakmice bi potpisao bod, a pogotovo nakon.
  • Rakovica1986
    961
    nijedna baklja nije bila ubačena u teren, sve su bile zapaljene na tribini i nekako je vjetar taj dim navukao na teren. Siguran sam da ideja nije bila prekinuti utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.