• Crni86
    9k
    Postružina, Perića ili slično, iako novci koje dobijaju u Bosni su prebolesni...plavosrce

Upravo zato je to nerealno. Ali za koju godinu tko zna. Makar meni je gudasic idealna zamjena za postruzina, vec je i prosle polusezone gudasic pokazivao da bi trebao biti ispred kikija po minutazi.

Nama ce veci problem biti tiho novak koji vec ima godina. Ova ekipa je procvijetala njegovim dolaskom, a nitko ne razmislja da ce i njegovo vrijeme uskoro doci kraju. Makar se tiho neda.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.9k
    Ako se ne varam, kod stepenica kod WC-a sam na poluvremenu vidio PostružinaSibirski plavac

S obzirom da nam nakon odlaska Perića pivoti nisu baš razina kakva je bio onSibirski plavac

Potpuno se slažem s ovime! Uz dužno poštovanje svim ostalim našim igračima, oni nam najviše fale, odnosno igrači njihovog kalibra, dva mangupa koji će biti prevaga...
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Kakvo čudo od sporta ovaj futsal. Aj sad ti nekome objasni da Torcida s ovakvim igračkim imenima uzme kup i metne u prvoj tekmi 6 komada prvaku države i aktualnom prvoplasiranom, a u isto vrijeme četvrti su na tablici HMNL-a i ne tako davno im je usred Splita jedna Crnica uzela bod. :rofl:
  • plavosrce
    34
    Iako ne bi bilo loše sa strancima koji će stvarno biti pojačanje, opet ima mladih igrača i po Hrvatskoj koji su ogromni potencijal i vrijedilo bi dat šansu. Sušac iz Aurelie, po viđenom jedini kod njih koji je na nivou ozibljne orve lige, Barbarić iz Olmissuma i vjerujem da ima još koji
  • nkdz
    997

Čop je još klinac koji je jedan od najboljih mladih igraca Slovenije i prema tome ima primjerenu minutažu ali njemu ce trebati još dosta da bi bio razina jednog recimo Čekola (makar i on nema idealnu sezonu naspram prije).
    Ocito su naši procijenili da nitko iz juniora ne zaslužuje još poziv u prvu ekipu.
    Na prvenstvenoj tekmi u Sutinskima protiv Torcide je svoja vrata prve ekipe dobrano odškrinuo Filip Ivan Pranjić.
    Nemreš na silu nekog juniora ubaciti ak još nije to to.

Veći su mi u ovom slucaju problem pivoti jer nemamo ni jednog koji je i blizu razina Perića, a i teško cemo ga naci.
    Kažem nisam prezadovoljan selekcijom ove godine ali unatoc tome mi smo i dalje na prvom mjestu pa nemam argumenata pljuvati po igračima pogotovo jer je trud maksimalan sa njihove strane.
  • BBBaranja
    3.2k

Vitor Lima definitivno,paklen igrač..
    A i supruga mu ima poveznicu s nama,to je ona dama koja je prijavila Atiemwena za nasilje..
  • Crni86
    9k
    imali smo mi igraca iz nasih juniora. Nisam zapamtio ime ali decko je prosle sezone igrao za seniore s brojem 8. Na mene je ostavio mnogo bolji dojam nego cop.

Ne znam po cemu je cop jedan od najboljih mladih igraca. Nema niti dribling, defanzivno je los, fizicki ga svi nose kao dijete, udarac isto tako nema, nije pretjerano brz. Suludo ga je usporedivat s cekijem jer je ceki postao ovo sta je danas iskljucivo kroz debeli radi i odricanje a ne toliko kroz talent, zato se i je probio tek nesto kasnije. U direktnom dvoboju nas i dobovca su se sucelili cop i jedvaj (otiso iz gimke u dobovec) i meni je jedvaj izgledao kao mnogo veci talent i bolji igrac nego cop koji izgleda kao da je zalutao na teren. A decki su slicnih godina sa tim da je jedvaj nas domaci decko sto mu je svakako prednost ako bi rekli da su podjednaki talenti. Tu mozemo navesti i ciglera koji ima 21 godinu i isto je na mene ostavio mnogo bolji dojam od copa pa je on tek treca opcija u rotaciji.

Mali Pranjic je branio i neke tekme prije vec i bio je jako dobar te za to palac gore. Samo sumnjam da ce dulvat mjenjat piplicu koji je u repki (isko smo u repki najslabiji na poziciji vratara).
  • nkdz
    997

Ne znam ali Slovenci su mu nedavno dali tu titulu ak se ne varam.
    Meni osobno Čop nije najveci problem jer je klinac i ne ocekuje se da još bude nositelj.

Nisam ziher ko je bio 8mica tj.nemrem se sjetiti.
    Možda Vučković ali on mislim da nije bio 8.
  • Crni86
    9k
    meni je problem, jer imas skolu nogometa u koju ulazes velike novce a onda dovodis prosjecnog mladog igraca iz slovenije. Ne vidim jednostavno plan i viziju. Dovedes i mladog igraca iz hrvatske (ciglera) koji je zamjena za tog prosjecnog igraca iz slovenije. Propustis mladog domaceg decka koji u tom trenutku izgleda mnogo bolje od copa itd.

Vuckovic je bio 22. Ovaj decko je nosio osmicu i bio je junior sezonu prije. Bio je u kadru dok se tiho oporavljao od ozlijede i bio je rotacija na zadnjem. Decko je bio jako jako dobar i zreo.
  • rioda
    7.6k
    Vuckovic je bio 22. Ovaj decko je nosio osmicu i bio je junior sezonu prije. Bio je u kadru dok se tiho oporavljao od ozlijede i bio je rotacija na zadnjem. Decko je bio jako jako dobar i zreo.Crni86

Dominik Fotak
  • nkdz
    997
    Ne vidim jednostavno plan i viziju.Crni86

Dokle god smo na prvom mjestu u ovoj fakat kompetitivnoj ligi mislim da njihov plan i vizija cisto ok funkcioniraju.
    Pa koliko god tebe smetao Čop ili mene pivoti.
    Moju podršku imaju maksimalnu.

Odoh spavat

Edit: vidim gore da je napisan Fotak.
    Meni je cisto solidno izgledao, a di je nemam pojma
  • Crni86
    9k
    tako je, hvala kolega. On je cini mi se ovu sezonu na posudbi u marofu ili se varam?
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Nakon sudaca, magarad sere po komentatoru tekme. Sad sam pogledao sažetak tekme. Ne vidim neko pristrano komentiranje. Ovi se uskokodakali kao da je Blažičko prenosio derbi Dinamo Hajduk...
    A dio o suđenju mi tek nije jasan. Oni su uvjereni da nas je sudačka ekipa gurala danas. Po čemu? Jebote, bilo je barem 5 situacija di na našem igraču bude sviran čisti faul, a magare koje je napravilo prekršaj padne na pod kao pokošen i glumi ozljedu. Diče se kupom kao da je liga prvaka i rugaju se kako je nakon Cibone, Mladosti i Rk Zagreba propao još jedan klub iz Zagreba, a kad ih nakon toga netko poklopi sa pitanjem "a tko je ono prvak države u futsalu zadnje 2 sezone?" krene horda dislike-ova na taj komentar. :rofl:
  • Crni86
    9k
    komentator vise bio naklonjen torcidi nego fdu ali i to minimalno. Bio je bas neutralan.

Treba ih pitat za ono guranje tihe novaka u trenutku suta na 1:2 kad smo krenuli golmana igeaca i trebao je bit deseterac. A kuraje i ekipa kak su padali je bilo smjesno. Onaj faul gude na kuraji u prvom poluvremenu di mu je kuraja skocio u krilo :rofl:
  • skener
    2.1k
    Šteta, jbg
    Nije bilo realno očekivati totalni preokret nakon teškog poraza u prvoj tekmi.
    I opet, loviš zaostatak od 5 golova, pogodiš 5-6 puta okvir gola, promašiš penal i na kraju smo bili u igri do zadnje sekunde. Svaka čast dečkima za borbu danas.

Ostaje prvenstvo. Već u nedjelju gostujemo u Rijeci, a u zadnjem kolu nam dolazi Crnica.
    S dvije pobjede ostajemo prvi i osiguravamo prednost domaćinstva do kraja sezone, a u našem slučaju je to dosta bitno.
    Ujedno je izgledno da bi nam u četvrtfinalu upravo Rijeka mogla biti protivnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.