• Crni86
    9k
    tako je kolega, ma pusti ga. Svatko tko je zavrsio osnovnu skolu razumio je moj upis. Pisao je vec prije da sam klaun pa je brisao post itd.

kada si spreman za konstruktivu raspravu nema problema, s vrijedanjem, dobacivanjem i ovakvim destruktivnim komentarima ne zelim imat posla. Forum je mjesto za konstruktivnu raspravu, a ne osnovna skola.

Vrijedam igrace? Koje to? Tihu novaka za kojeg sam vec pisao da je kao vino? Gudasica za kojeg cijelu sezonu pisem da je doktor? Malog pranjica kojeg sam nahvalio i istaknuo nakon prvenstvene tekme nakon torcide? Ili bananu za kojeg sam par puta pisao da je majstor?Vrijedanje je to sta napisem da ja kod copa ne vidim potencijal? Da mi je Lovro Cigler (pazi to jos jedan igrac fda kojeg hvalim) bolji potencijal i igrac od copa? Vrijdanje je to sta napisem da mislim da piplica nije golman za nas jer konstantno prima neke pacerske i golove iz svlacione cijelu sezonu? Da citas s razumijevanjem, znao bi prcoitat pravila foruma pa bi znao da se banaju ljudi koji vrijedaju igrace tako da bi vec bio baniran da radim to sta ti tvrdis. Kako vrijedam klub? Napisao da je to najljepsa prica u novijoj buducnosti uz dinamovo proljece. Daj malo citaj sta se pise, mozda sam prestrog u svojoj kritici, jer zelim samo najbolje i uvijek zelim vise. Vozi dalje i zaobidi moje komentare s tim zaostalim ponasanjem. Hvala.
  • TresnjevkaZG
    741
    A jesi mi lijepo spustio, citanje sa razumjevanjem i to...bravo
  • Patak
    3.2k
    Bilo je tu komentara na temu trenera. Moje mišljenje je da je cijela ekipa FD od trenera, SDa (Da, FD ima SD), Uprave itd, najbolja moguća ekipa koja se može zamisliti, i svi oni imaju uspješne karijere izvan FD. Nisu samo dobri stručnjaci nego i ljudi. A mi navijači možemo biti sretni i zadovoljni što imaju entuzijazma i volje raditi u FD. Recimo na kraju prošle sezone izgubimo dva igrača iz prve četvorke, klub nađe dostojne zamjene i opet smo na vrhu. To nije slučajno.

Ako pogledamo samo zadnje tri sezone, to je ogroman napredak u odnosu na prije. Klub raste i napreduje iz godine u godinu. Poraz u finalu kupa? Događa se, to je sport, a protivnik ima vrhunske igrače. Gdje će taj protivnik biti za godinu dvije ne znam, ali sam siguran da će FD s ovim ljudima na čelu biti i dalje na vrhu.
  • fakin
    123
    atmosfera je sinoć bila top, nevjerojatna je razlika u atmosferi u zatvorenoj i akustičnoj dvorani u odnosu na otvoreni stadion.
  • plavi72
    1.3k
    Nemam prigodu često gledati futsal,ali ponosan sam kao i uvijek izašao iz dvorane.
    Njihov vratar je jednostavno u odličnoj formi(kao naš Piplica kad smo 1.put osvojili prvenstvo),nesavladiv,a lopta ne će i ne će u gol.(rukovao se,njihov vratar, s jednom našom ekipom na kraju što su ga "malo"dok je tekma trajala,baš simpatično i lijepo.
    Žene,klinci(bez majica :blush: ),ekipe od 14-60+... :heart:
    Zadržati 1. mjesto i hrabro u obranu naslova !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.