• Crni86
    9k
    Zamjerka ĐulvatuBBBaranja

I sto je dopustio poraz i raspad dole. 6 komada primit u ovakvoj tekmi je nedopustivo.

Vrijeme je za promjenu.
  • BBBaranja
    3.2k

Jebiga,i oni su danas primili 6.
    Ubili nas dolje iz prekida i naših glupih grešaka.
    Ostavio bi ga do kraja sezone na klupi pa onda vidjeti šta i kako dalje,čovjek je veliki stručnjak.
    Više mi problem predstavlja naš igrački kadar nego li trener.
  • Crni86
    9k
    a tko kroji igracki kadar? Milojevic sigurno ne.

Zasto se doveo cop? Zasto ga se gura ispred gude? Di je onaj junior koji je bio u sastavu prosle sezone? Zas imamo 4 pivota?

Meni igracki kadar nije los, ima prostora za napredak. Ali si solidno poduplan na svim pozicijama. Zadnji tiho, muzar(makar je moje misljenje da muzar nije kvaliteta fda a kamoli repke) lijevo guda i cigle, desno ceki i mali novak te gore banana i zonjic. S golmanom isto tako nazalost nemamo srece sto se vidlo ove sezone vec par puta kao i prosle.
  • plavosrce
    34
    Kakav otkaz Đulvatu, ne kužim vas, zbog poraza u finalu? Daj budite realni, na ljeto su mu ošla 2 igrača iz prve četvorke a dovele su se prinove a ne pojačanja, i opet ja stvorio ekipu koja je prvi kandidat za naslov, uz Torcidu. Neka loša tekma dolje bude primjer, na greškama se uči i uz ovakvu igru idemo po naslov.
  • plav5
    36
    Ok..izgubili kup..sad skupiti glave i osvojiti prvenstvo kao i svake godine...a iduce sezone probat dovest prava pojacanja a ne prinove..
  • BBBaranja
    3.2k

Negdje sam pročitao da nam je budžet dosta veći od ostatka lige,e sad jel Đulvat bira igrače ili ima netko u klubu zadužen za to ja ne bih znao.
    Po meni nije bitno starta li Čop ili Guda,minutaža kroz tekmu je manje više ista.
    Ima 3-4 igrača u rosteru koji nemaju kvalitetu za FD.
  • nkdz
    997
    Znači treba potjerati trenera koji nam je donio dva naslova i koji nas trenutno drži na prvom mjestu na ljestvici u ligi?
    Manija sa velikog dinama u kojem se traže veliki rezovi se izgleda nastavlja.
    Zasrali smo tekmu dole i raspali se, a oni koji imaju dosta iskusniju momcad od naše se kod nas raspali. To je futsal i dogodi se.

Nisam pretjerano zadovoljan selekcijom nekih igraca ali opet treba i sebi pogledati u oci i reci da na domacim tekmama nas malo ima, a dinamo živi od navijaca.
    Više ni na stranici ne piše broj članova nego prosjek od više godina jer je brojka izgleda niža.
    Treba se učlanjivat ko i u veliki dinamo i puniti dvorane jer se tako sponzori skupljaju.

Buđet nam je na papiru veći jer drugi love u mutnom preko privatnih firmi i tako dovode igrače.
    Torcida od nikud sklepana jer im je Biberon došao i doveo igrače. Pa Apfel, pa nekad Studenac...
    Nama juniorski pogon dosta košta i to je pravi put da se odgajaju igrači.
  • plavosrce
    34
    To su bili prikazani prihodi i da imamo ih doste vece od ostatka lige sto je pohvalno, al tu treba navest i rashode, jer uglavnom s većim prihodima idu i veći rashodi, mislim da se može provjerit negdje na internetu u registru ali ne znam ga nać
  • Nemrem igra Dinamo
    2.9k
    Toliko uzbuđenja, drame i emocija može ponuditi samo futsal. Nažalost, danas na kraju i gorak okus pomiješan s osjećajem neizmjernog ponosa.
    Jer odigrali smo stvarno lavovski i borili se doslovno do zadnje sekunde.
    Na kraju, sami smo si krivi za ovaj "poraz", ali rekao bih da smo ukupno u dva susreta bili bolji... No, što to vrijedi kad smo se mi brutalno napromašivali, uz silne stative i prečke... pa na kraju i Tihina dva promašena deseterca (dolje i tu), koje inače žmirećki zabija.
    Jebiga, nije bilo suđeno, a dečkima mogu samo čestitati na borbi i ostavljenom srcu na terenu.
    Atmosfera ludilo, pogotovo drugo poluvrijeme, kad smo krenuli pogađati i dobili neku nadu u preokret.
    Tko nije bio, nek mu bude žal :grin:

Idemo sad po tu ligašku kantu! :strong:
  • The Octopus
    200
    Nerealna negativa oko najpozitivnije stvari sto se Dinama tice zadnjih xy godina. Sramota za sve one koji imaju obraz pljuvat ove ljude i ove decke. Izgubio si, to je takav sport. Danas si sve to gotovo vratio, malo je falilo za senzaciju. Budite ponosni na ovo sto imamo, ovo je Dinamo!
  • plavosrce
    34
    Upravo to, zaboravio sam reć, vjerujem da u klubu velika većina, ako ne i sve, ide po "zakonu", dok drugi sigurno mute, ne prijavljuju prihode vec isplacuju na ruke i slicno
  • Petar86
    1.2k
    Bas steta. Pronalazim utjehu u tome da itekako mozemo igrati s njima i nadam se uzimamo ligu
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Svaka čast našima na pristupu danas. Ovakvim igrama i trudom uzimamo titulu na kraju sezone, uvjeren sam. Šteta silnih promašaja, stativa i ovog tovara na golu. Jebote, protiv nas su već godinama igrale golmanske klasetine poput Luketina, Baškovića, Primića, ali nijedan od njih nije branio protiv nas kao ovaj Jelić, ili kako se već zove. Higuita i Didac Plana bi mu pozavidjeli na intervencijama danas.
    Kompleksi magaradi su urnebesni. Sad im je kao bitan futsal jer je splitski klub uzeo trofej usred Zagreba, a inače im je bitan kao nama kriket. Baš me zanima posjeta iduće torcidine domače tekme. Da vidimo jesu li ih na finale kupa odveli kompleksi prema Zagrebu i Dinamu, ili su odjednom probudili staru/novu ljubav za sportom koji se zove futsal. Još neki od njih komentiraju da krademo i u "malom balunu" i da nas je sudac pogurao danas, ali "srićom prevelika je bila prednost iz prve utakmice pa plava zvezda nije stigla rezultat". :monkey:
    Kaj se našeg kadra tiče, svašta bi se moglo reć. Neću pljuvat po nijednom igraču jer ipak predstavljaju Sveti dres, ali činjenica da neki nisu na razini šampionskog futsal Dinama. Ako se ne varam, kod stepenica kod WC-a sam na poluvremenu vidio Postružina. Koliko bi nam taj čovjek vrijedio u ovakvim tekmama, uf...
    Mislim da ne bi bilo loše na ljeto konačno dovesti jednog stranca. Ipak bi ti on digao kvalitetu ekipe prema gore. Podržavam ovu našu priču da nam već godinama igraju domaći dečki, ali za neki veći iskorak treba ti barem jedan stranac, ne samo u našoj ligi nego je tako i u onim najjačima (Španjolska, Portugalska, Talijanska). Vitor Lima iz Novog Vremena mi prvi pada na pamet. Zvijer od igrača. Uvjeren sam da bi nas on ili neko takav još digao na razinu više. Od domaćih mi se jako dopadaju kako igraju Mataja iz Pule i Suton iz Rijeke. S obzirom da nam nakon odlaska Perića pivoti nisu baš razina kakva je bio on, ovakva dva igrača bi nam također prilično sam siguran bili upgrade na toj poziciji. Najveća želja bi mi bio Antonio Sekulić, ali s obzirom da je u Anderlechtu i igra jako dobro, sumnjam da bi u tak skorije vrijeme njegov dolazak u Dinamo bio moguć. Ali, nikad se ne zna...

Ajmo privesti mirno regularni dio sezone,a onda u playoffu napuniti dvoranu da se protivnicima tresu gaće već na ulasku u dvoranu.
    Pohvala današnjem navijanju, a pogotovo brojci ljudi. Iskreno nisam očekivao da bi nas mogli biti toliko s obzirom na rezultat iz prve tekme. :cheer:
  • Crni86
    9k
    Nama juniorski pogon dosta košta i to je pravi put da se odgajaju igrači.nkdz

Tko je proizaso iz tog juniorskog djela?
    Zasto onda guramo jednog copa? Zasto ne guramo nekog naseg decka? Muzar je doso u fd nakon europskog srebra, ceki je doso iz alumnusa istina bog gdje ga je vodio nazalost prerano preminuli capi.

Jedini produkt nase skole je mali novak.

I da se razumijemo, mali dinamo je predivna stvar kao i sami futsal. I iskreno da budemo zadnji nema problema i dalje bi sa istim gustom pratio kao i sve prethodne godine dok smo se probijali do prve lige. Ali ne mogu se jednostavno oteti dojmu da ne ispunjavamo puni nas potencijal iz sportskog aspekta. Spominjes trenera, s istim tim trenerom smo bili zadnji na tablici prije dvije godine na zimu pa smo dolaskom tihe novaka i oporavkom postruzina krenuli valom pobjeda. Mene taj trener nije dojmio jer su ga vec mnogi nadmudrili.

Fd je uz dinamovo proljece meni jedna od najljepsih prica u novijoj buducnosti i nadam se da ce potrajati sto duze.
  • plavosrce
    34
    Slazem se, ali bi ipak ispred stranaca pokušao vratit baš Postružina, Perića ili slično, iako novci koje dobijaju u Bosni su prebolesni...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.