• ElDorado
    2.5k
    mislis da npr Njemci ne bi mogli s njima?
    Osim toga oni nisu Afrikanci nego Francuzi. Pogledaj di su rođeni

Da se razumijemo čudo je da je nasa repka opce tu di je. Ali i da moramo stvarati novi sustav jer nam super kvalitetni pojedinci polako odlaze je jednostavno cinjenica. Ovo danas je bilo cisto samoubojstvo od pocetka
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    Čekaj malo, jel moguće da i dalje čitam ovaj narativ kako je Liga nacija bezvezno natjecanje? Stvarno? Navijačima reprezentacije koja nije osvojila niti jedan trofej izuzev dva prijateljska turnira je trofej službenog UEFA natjecanja bezvezan.

Eto Francuzi se jadni potrgali u dvije utakmice da ne igraju final four koliko je bezvezan. Hvala Bogu, Španjolska i Portugal koji su ga osvajali isto su napokon došli do šanse osvojiti neki trofej jer ozbiljne reprezentacije poput Hrvatske smatraju da je to bezvezno natjecanje, pa mogu doći do izražaja.

Smiješno mi je to gledanje s visoka naših navijača na šansu da Hrvatska osvoji nekakav bitan trofej, pogotovo kad nam se pružila šansa da u dvije utakmice u domaćinskoj atmosferi probamo doći do titule, da ne govorim da je ovo zadnja šansa Modriću bila da digne kantu s Hrvatskom.
  • Jurki
    16.4k
    Kak sam rekel prije, mijenjam 10 liga nacija za jedne mirne tj laganije kvalifikacije. To smo dobili i ajmo dalje.

Jedino mi nije jasno zakaj je Baturina isel pucati prvi penal. Zakaj to nije puknul netko od starijih/iskusnijih na terenu.
  • Paggini
    41.8k
    mislis da npr Njemci ne bi mogli s njima?ElDorado

Pa ne kažem ja da mi ne možemo s francuzima, ali u usporedbi s njima - mi ne proizvodimo ni snažne, atletične ni brze igrače jer ih nemamo. Imamo mi drugih kvaliteta i daleko od toga da mislim da smo lošiji, ali nije krivo ništa rekao.
  • Marley
    3.4k
    Gledam sad ponovo ovu situaciju gdje Mbappe onako kretenski postupa prema Livakovicu. Kakva je to mlitava reakcija nasih???
    Rokne ti suigraca koljenom u glavu, potpuno nesportski i namjerno, nakon toga ga dize na silu i ne odustaje, skoro nitko nista.
    Ne znam evo jesam ja zabrijala??? To mi je uzas za vidjeti, gdje je zajednistvo???
    Uhvatila me nostalgija za Lovrenom taj tren.
  • miro
    6k
    ma ni Šutalo ne parira fizički, nego je dečko majstor nogometa i sve kuži. Sjetite se kako je u šesnaestercu cimnuo nadolazeceg francuza i pokretom tijela oslobodio si put da iznese loptu....Modric i Perisic do prije 5-6 godina su mogli parirat, Broz je mogo, pa i Vrsaljko kad je bio zdrav, ostalo....nula bodova. Danas to mogu
    Gvardiol i Kova eventualno. Jednostavno ovi te u prvom koraku ostave u mjestu - i tako 100 puta tokom utakmice...jebiga
  • Petar86
    1.2k
    Nema tu nista rasisticki nego je to cinjenica. Crna rasa ima odredene prednosti nad bijelom poput kapaciteta pluca i vece misicne izdrzljivosti sto se itekako primjeti u sprinterskim disciplinama, maratonima, NFL-u, NBA-u pa i u nogometu.

Oni su nakon 90 min nogometa izgledali kao da su tek poceli. Ne pojedinci nego svih 11
  • Keyser Soze
    13k
    Eto nama je ispod časti igrati LN i ne treba se stresirati u ovom "nebitnom" natjecanju kažu navijači reprezentacije koja ima 0 titula. Poraz od Španjolaca u finalu je najteži otkad ja pratim reprezentaciju jer nam je to bila jedina prava šansa za osvojiti trofej, sad idemo opet pričati kako je prolazak grupe veliki uspjeh, a neki će ići toliko daleko da kažu da je to veće od osvajanja lige nacija.
  • ElDorado
    2.5k
    rekao je krivo jer su ti igrači Francuzi. To je činjenica.
  • ElDorado
    2.5k
    ti si napisao da oni nisu Francuzi. Jesu.
  • serbus
    4.7k
    Kaj se sa Jakićem u Njemačkoj dogodilo :rofl: Izgleda i priča ko iz slikovnice duginih boja.
  • Jurki
    16.4k
    bez zamjerke, ali za mene je ta liga nacija bila nebitno takmicenje i to bu i ostala.
    Takmicenje koje je napravljeno iskljucivo zbog jos vise novaca, s kojim se jos vise raubaju igraci.
    Jedina dva reprezentativna takmicenja koja priznam su Euro i svjetsko prvenstvo.
  • vjeko1701
    13.3k
    Evo molim vas nađite u svom srcu da mi oprostite jer mi je LN čista zabava koju pratim bez stresa i živciranja.
  • Petar86
    1.2k
    dobro, to je drugi par opanaka. Imat cemo i mi uskoro 30-40k novih Hrvata, mozda se nade koji dobar za nogomet
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    Eto nama je ispod časti igrati LN i ne treba se stresirati u ovom "nebitnom" natjecanju kažu navijači reprezentacije koja ima 0 titula.Keyser Soze

Bizarno. Ali još bizarnije je to što se opravdava ispadanje lakšim kvalifikacijama. Jer eto da smo prošli bi nas čekala prava europska krema, a mi se tresemo da nam ne dođu Ukrajinci koji ni ne igraju doma, nego Česi i bojimo se Islanda koji je ispao u C grupu Lige nacija, ali nam je ok Crna Gora koja je u tom istom rangu. Doslovno su obje grupe u par deka koje bi svaka ozbiljna reprezentacija iz prvog pota trebala pregaziti bez poraza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.