• rioda
    7.6k
    Pa mi nakon izlaska Perišića nismo došli do zadnje trećine, a nakon izlaska Kove i Luke nismo prešli centarMandelinho

Nismo ni prije s njima u igri, čak smo nakon izlaska Kove i Modrića izgledali stabilnije u vezi

Mene je ovo i vizualno i statistički podsjetilo na Bayern-Dinamo, samo je razlika u kvaliteti, i timski i individualno, bila manja pa rezultat nije bio takav
  • miro
    6k
    Ubili nas...prvi put od onih 6:0 protiv Španjolaca da osjećam kako smo baš deklasirani

S tim da smo i tamo kod Španjolaca igrali dobro bar prvih 10-15 minuta, ovo danas...ko Arsenal Dinamo
  • Izet Hajrović
    4.6k
    rezultatski egal da, ali igra je bila daleko od egala s Francuzima. Danas nismo centar prešli.
  • vjeko1701
    13.3k
    Bivši nogometaš Dinama, Dominik Livaković se, jel, sasvim slučajno nije bacio na slobodnjak a trenutni igrač Dinama Martin Baturina, jel, sasvim slučajno pucao poluvisok penal.

- Vejić ušuškava svoju djecu, 23.3.2025.
  • ElDorado
    2.5k
    Meni je jedna stvar nevjerojatna. Svi nasi igraci osim Gvardiola i Šutala su fizički, motorički potpuno inferiorni. Ne razumijem bas to.
    I onda se cudimo i jos pljujemo Cannavara kad kaze da igraci Dinama nisu na potrebnoj fizickoj razini. Ajmo mi sad uzet prvenstvo!!!!
  • Petar86
    1.2k
    fizički, motorički potpuno inferiorniElDorado

Francuzima nisu, Afrikancima jesu
  • Crni86
    9k
    Ubili nas...prvi put od onih 6:0 protiv Španjolaca da osjećam kako smo baš deklasiranimiro

Meni je ovo sramota. Nijee problem zgubit, ali da u 120 minuta imas 0 kornera i 5 udaraca od cega je prvi u okvir bio u produzecima. Najbolji igrac ti je golman i mbappe koji je fulo sve sta se fulat moglo. U nekim trenutcima nismo mogli do lopte doc i krenuo sam vec brojat francuze da vidim dal igraju s kojim igracem vise.

Liga nacija vise, manje, koga uopce briga.za to natjecanje. Meni je samo zalosno sta mi ne koristimo cjelokupni potencijal ekipe. Smjena generacije kasni, igru nemamo.
  • Krizy
    54k
    U kvalifikacijama za SP Hrvatska je u skupini s Češkom, Crnom Gorom, Farskim Otocima i Gibraltarom.

Hrvatska je u povijesti igrala protiv gotovo svih europskih reprezentacija, a još je ostalo zaigrati protiv Crne Gore, Luksemburga i Farskih Otoka.

Nakon ovih kvalifikacija ostati će još samo Luksemburg.

Protiv Gibraltara ćemo prvi put igrati u utakmici koja nije prijateljska

1. kolo:
    Crna Gora - Gibraltar 3:1
    Češka - Farski Otoci 2:1
  • NitkoBitan
    24.2k
    Nama trebaju Yamal i Williams, nisu ni Spanjolci ludi.
  • Ruki93
    30
    Razumijem da su vruće glave al Moro koji kaže da Francuzi nisu imali neke izgledne šanse i da su imali vise srece, nije mi jasno.
  • ElDorado
    2.5k
    nisam rasist ali……
  • Nolifer
    10.1k
    Petkovic nam je falio dosta danas...
  • Ritam Ulice
    33
    mogao je Fruka staviti pa nek i on malo trci po terenu, zasto ne. Salu na stranu, Slovojeda je i previse pratila sreca mislim da je krajnje vrijeme da dode netko drugi. Ne vadit Modrica, mada vidis da previse grijesi i da mu ne ide, stvarno nema smisla.
    igramo u egalu s Francuzima
    U egalu? Daj nemoj me zajebavat. Svaka cast za prvo poluvrijeme na titu, al ovo danas je sramota.
  • NitkoBitan
    24.2k
    Baturina mi je danas izgledao umorno niti 10-15 minuta otkad je usao. Bit cemo sretni ako dobijemo i 20 milijuna.
  • Paggini
    41.8k

Pa nije u krivu, crnci imaju a priori fizicku nadmoć u snazi i brzini, a još kad se uz to spoji kvaliteta francuskih nogometnih akademija dobiješ jbg ovo što dobiješ - fizički nadmoćne igrače koji su taktički izvanredno školovani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.