• ShanKu
    1.5k
    džaba mu svi penali u Rusiji kad je pakšu :)
  • don
    11.7k
    bez obzira kako sezona završila, želin Cannavara na klupi Dinama i iduće sezone.
  • Bosskovitz
    16k

Iako vjerujem da ćemo biti prvaci, ne bih rekao da je ovo nepopularno mišljenje.
  • Noel
    9.5k

Odkad je on sjeo na klupu Dinama , Dinamo je vodeći na tablici. Dinamo će bit prvak i Fabio će ostat trener uvjeren sam.
  • ElDorado
    2.6k
    Jedina dva čuda koja se mogu desiti su:
    - da tovari pobijede sve živo uključujući nas i Rijeku
    - da Rijeka pobijedi sve živo uključujući nas i tovare
  • NKDZ86
    3.2k
    Bišćanu i Šimiću treba dat drugu šansu jer su došli nažalost u krivo vrijeme u klub. Znanja i iskustva sigurno imaju, vjerujem i više nego neki stranci koje se toliko cijeni...
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Obojica bi se trebali malo vise dokazat prije nove sanse. Ako ce Simic sjedit doma kao Sokota i cekat nesto "jer on to zasluzuje" onda ga ne treba uopce uzimat u obzir.
    Biscanu treba europski angazman, klub koji igra dva puta tjedno.
  • Noel
    9.5k

Dečkima svaka čast jer su postavili prvi leđa i u vrijeme borbe za demokraciju kad se nitko nije usudio i nedavno kod promjena u klubu. Obojica su bili minirani u svom radu kad su dobili priliku. Biščan je dobio otkaz nakon prvog kiksa. Šimić nije imao slobodu ni u jednom trenu kod sastavljanja sportske politike i transfera. Sam je otišao.
  • ElDorado
    2.6k
    Šimić nikako. Lik je kod dolaska bulaznio o Šerifu, kako Dinamo treba drastično smanjiti budžet i razne pizdarije. On jednostavno nije dorastao ničemu. Čak mu je i firma dužna na sve strane.
  • Noel
    9.5k

Šimić i je ponovno u klubu, na mjestu potpredsjednika odbora za sponzorstvo ako se ne varam..
  • Odani Zgd
    136
    Bišćan?Meni taj čovjek uopće nema karizmu,ne sjećam se da je se lik ikada nasmijao,izraz lica kao da su mu u životu sve lađe potonule....i opet umjesto da gledamo prema naprijed,okrećemo se vojnicima kluba.Priča tiho,nerazgovijetno,sebi u bradu,ništa ga ne razumijem....
  • Droljo
    13.9k
    Šimić i je ponovno u klubu, na mjestu potpredsjednika odbora za sponzorstvo ako se ne varam..Noel

I tko mu brani da izvuče neko ime iz famozne bilježnice i šapne novom sd-u. Svi moramo u ista jedra puhati. Pogotovo zaposlenici.
  • Noel
    9.5k

Ima ovdje jedna jako dobra scout tema na zoni. Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu. Mislim da svaki SD koji dođe u Dinamo ne treba nikakvu bilježnicu ni šaptače samo treba malo prolistat tu temu ..
  • rioda
    7.7k
    Šimić i je ponovno u klubu, na mjestu potpredsjednika odbora za sponzorstvo ako se ne varam..Noel

Puno ljudi misli da su to profesionalne pozicije koje su jako dobro plaćene, čak sam vidio ismijavanja u stilu kao koliko je ljudi zaposleno po tim odborima, bla bla...
  • Progressive overload
    185
    A zakaj Bišćani? Njegovi potezi su bili da kad je imao u zadnje vrijeme najjaču momčad su bili da zaziva pojačanja a mi smo trebali prodavati igrače za punjenje budžeta. I ono njegovo igranje sa samo 13 igrača jer drugi nemaju kvalitetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.