• plavi72
    1.3k
    IMG-20250118-WA0008.jpg

I jedan kruh da ne bude puno masno... :blush:
  • Marley
    3.4k
    Da i ja pridonesem, da ne pisem gluposti samo.
    Danas lagano kod nas, ja glasam za jednostavnost :grimace:

20250322-150125.jpg

20250322-154836.jpg

Screenshot-20250322-104123-Whats-App.jpg
    (Ne znam sto mi je s kruhom danas, nije reprezentativan. Nesto mu je naraslo :lol: . Ajmo reci da su usta... Kljun?)

A za mene jedan fini Rosé, zivjeli svi!

Btw.svaka pohvala deckima ovdje koji kuhaju :up:
  • SAS1987
    16.7k
    Jedan vikend nema tekme i odjednom svi kuhaju :lol:
  • zg041
    270
    jel kruh pecete u pekaču nekom ili?mene moja gnjavi da bi pekač kruha ..pa ak neko ima ,a da se pokazao dobar..neka mi javi
  • Marktwain
    187

Tekma je glavni izvor testosterona. :rofl:
  • Droljo
    13.8k

Koliko sam ja skužio 90% ljudi ga proba par puta pa putuje, od kuhinje preko špajze do garaže i njuškala...
  • zg041
    270

tak sam si i mislio..al jebi ga..zbog mira u kuci..ne gine mi kupovina
  • Marley
    3.4k
    imam Lidlov, ok je. Vjerojatno najbolji omjer cijene i kvalitete.
    Ali na kraju uopce ne pecem u njemu, ne pamtim kad sam ga zadnji put koristila.
    Nekako mi je veci gust umijesiti ga rucno, pa na dizanje, pa u kalup, kojeg vec hoces oblika. Nekad cetvrtasti, nekad kao pogacu...
    Ali, mozda nisam mjerodavna jer provedem vecinu vremena u danu u kuhinji i fakat to volim.
    Ako vam je samo do domaceg kruha bez aditiva, a nemate neke ogromne zahtjeve, onda joj uzmi Lidlov. Ne znam koliko se isplati ulagati u nesto skuplje, vecinom ljudima brzo dosadi taj sport i opet se vrate pekari :grimace:
  • zg041
    270
    hvala ti..brijem cak da je sad i na nekoj akciji u lidlu taj njihov
  • Brusa
    2.5k
    moja mama stalno peče u pekaču. Kruh i svašta drugo. Ne bi ti znao reći ništa o njemu, al ona ga baš stalno koristi. A prvi kad joj se pokvario, odmah je drugi kupila.
  • mali M
    7.1k
    Trenutno sam sav u meal prepovima zbog manjka vremena i kontroliranog unosa kalorija, treninga itd... i skužil sam da sam si malo ubio kreativnost u kuhinji.. prije bi tu bilo boja, stapanja okusa i namirnica, sad je bitno da sve stignem :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.